Näykki ja Räisänen jatkavat joukkueessa

Paavo Naukki 1

 

TPV on tehnyt jatkosopimukset Paavo Näykin (21) ja Eetu Räisäsen (22) kanssa. Kaksikko kuului viime kaudella joukkueen runkopelaajiin; Näykki oli mukana 20 ottelussa ja Räisänen 22 ottelussa. Päävalmentaja Anssi Ylinen tuntee hyvin kummankin pelaajan.

- Näykki on taitava pallonkäsittelijä ja erittäin vahva pallollisessa pelissä. Räisänen puolestaan on juoksuhaluinen 10-paikan pelaaja. Hän on nopea kääntyjä pallon kanssa ja pelaaja, joka löytää välejä vastustajan puolustuslinjassa, Ylinen sanoo.

Nuoresta iästään huolimatta Paavo Näykki on jo nyt TPV-ikoni, joka nelivuotiaana puki ensimmäisen kerran päälleen TPV:n pelipaidan. Kesällä tpv.fi-sivuston haastattelussa nuorukainen sanoi hänellä olevan punainen sydän. TPV:n punainen. Ensikosketuksensa Näykki otti miesten edustukseen kaudella 2014, kun hän pääsi kesken kauden mukaan harjoittelemaan joukkueen kanssa. Kausi 2015 oli jo peliajallisesti huomattavasti parempi.

Samassa haastattelussa hän ilmoitti haluavansa pelata Ykköstä ”tämän joukkueen kanssa. Olen täysin varma siitä, että kauden päätyttyä olemme mukana nousukarsinnoissa”

Näykki sanoo tauon tehneen hyvää. Henkilökohtaisen harjoittelun ohella mies on pitänyt tunelmaa yllä katselemassa nousuvideoita Youtubesta. Harjoitteluun joukkueen kanssa on kova halua. Tänään se toive toteutuu.

- Minulle ja kaikille, jotka pääsevät pelaamaan Ykköstä ensimmäistä kertaa on tulossa iso vuosi. Erityisen hienolta tuntuu päästä pelaamaan Ykköstä Punakoneen kanssa. Minulla on vahva luotto joukkueeseen ja valmennukseen, jotta emme tyydy vain pysymään sarjassa, vaan pystymme näyttämään, että Punakone kuuluu vähintäänkin tähän sarjaan, Näykki sanoo.

Eetu Räisäsen suhde TPV:hen on huomattavasti lyhyempi. Juniorimaajoukkueissakin esiintynyt 22-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi talvella TPV:hen porilaisesta MuSa:sta. Räisänen pelasi kaudella 2017 MuSan riveissä Kakkosta 16 ottelua, joissa hän teki kaksi maalia ja yhden Suomen cupin ottelussa. FC Jazzin kasvatilla on Kakkosesta kokemusta myös PPT:n riveissä sekä Ykkösestä FC Jazzin paidassa kausilla 2015 ja 2016.

- Viime kaudesta jäi hyvä maku ja joukkue meni paljon eteenpäin. Nyt aloitamme joukkueharjoitukset ja valmistautumisen Suomen Cupin otteluihin. Saamme hyviä ja kovia otteluita, jotka ovat suuntaa antavia jokaiselle pelaajalle ja joukkueelle ensi kautta ajatellen, Räisänen sanoo.

Räisäsen mukaan hyökkääjän rooli sopii hänelle. Päävalmentaja Anssi Ylisen sisäänajama koko joukkueen puolustuspeli teki yleisurheilukielellä ilmaistuna Räisäsestä 100 metrin juoksijan, kun vielä viime vuonna mies oli puhdasverinen maileri.

- En ehkä juokse sen enempää, mutta juoksutyylini on muuttunut nopeammaksi ja räjähtävämmäksi entisestä junnaavasta juoksemisesta, Räisänen sanoi tpv.fi-sivuston Pelaajahaastattelussa.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Eetu Räisänen 1

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.