Näykki ja Räisänen jatkavat joukkueessa

Paavo Naukki 1

 

TPV on tehnyt jatkosopimukset Paavo Näykin (21) ja Eetu Räisäsen (22) kanssa. Kaksikko kuului viime kaudella joukkueen runkopelaajiin; Näykki oli mukana 20 ottelussa ja Räisänen 22 ottelussa. Päävalmentaja Anssi Ylinen tuntee hyvin kummankin pelaajan.

- Näykki on taitava pallonkäsittelijä ja erittäin vahva pallollisessa pelissä. Räisänen puolestaan on juoksuhaluinen 10-paikan pelaaja. Hän on nopea kääntyjä pallon kanssa ja pelaaja, joka löytää välejä vastustajan puolustuslinjassa, Ylinen sanoo.

Nuoresta iästään huolimatta Paavo Näykki on jo nyt TPV-ikoni, joka nelivuotiaana puki ensimmäisen kerran päälleen TPV:n pelipaidan. Kesällä tpv.fi-sivuston haastattelussa nuorukainen sanoi hänellä olevan punainen sydän. TPV:n punainen. Ensikosketuksensa Näykki otti miesten edustukseen kaudella 2014, kun hän pääsi kesken kauden mukaan harjoittelemaan joukkueen kanssa. Kausi 2015 oli jo peliajallisesti huomattavasti parempi.

Samassa haastattelussa hän ilmoitti haluavansa pelata Ykköstä ”tämän joukkueen kanssa. Olen täysin varma siitä, että kauden päätyttyä olemme mukana nousukarsinnoissa”

Näykki sanoo tauon tehneen hyvää. Henkilökohtaisen harjoittelun ohella mies on pitänyt tunelmaa yllä katselemassa nousuvideoita Youtubesta. Harjoitteluun joukkueen kanssa on kova halua. Tänään se toive toteutuu.

- Minulle ja kaikille, jotka pääsevät pelaamaan Ykköstä ensimmäistä kertaa on tulossa iso vuosi. Erityisen hienolta tuntuu päästä pelaamaan Ykköstä Punakoneen kanssa. Minulla on vahva luotto joukkueeseen ja valmennukseen, jotta emme tyydy vain pysymään sarjassa, vaan pystymme näyttämään, että Punakone kuuluu vähintäänkin tähän sarjaan, Näykki sanoo.

Eetu Räisäsen suhde TPV:hen on huomattavasti lyhyempi. Juniorimaajoukkueissakin esiintynyt 22-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi talvella TPV:hen porilaisesta MuSa:sta. Räisänen pelasi kaudella 2017 MuSan riveissä Kakkosta 16 ottelua, joissa hän teki kaksi maalia ja yhden Suomen cupin ottelussa. FC Jazzin kasvatilla on Kakkosesta kokemusta myös PPT:n riveissä sekä Ykkösestä FC Jazzin paidassa kausilla 2015 ja 2016.

- Viime kaudesta jäi hyvä maku ja joukkue meni paljon eteenpäin. Nyt aloitamme joukkueharjoitukset ja valmistautumisen Suomen Cupin otteluihin. Saamme hyviä ja kovia otteluita, jotka ovat suuntaa antavia jokaiselle pelaajalle ja joukkueelle ensi kautta ajatellen, Räisänen sanoo.

Räisäsen mukaan hyökkääjän rooli sopii hänelle. Päävalmentaja Anssi Ylisen sisäänajama koko joukkueen puolustuspeli teki yleisurheilukielellä ilmaistuna Räisäsestä 100 metrin juoksijan, kun vielä viime vuonna mies oli puhdasverinen maileri.

- En ehkä juokse sen enempää, mutta juoksutyylini on muuttunut nopeammaksi ja räjähtävämmäksi entisestä junnaavasta juoksemisesta, Räisänen sanoi tpv.fi-sivuston Pelaajahaastattelussa.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Eetu Räisänen 1

Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.