Nikkilälle ja Kovaqille sopimukset

Sopimus Jari

 

TPV on tehnyt sopimukset viime kauden kapteeninsa Jari Nikkilän ja Ardian Kovaqin kanssa. Nikkilän sopimus on kaksivuotinen ja Kovaqin yksivuotinen. Nikkilä (29) ja Kovaqi (23) kuuluivat päättyneellä kaudella TPV:n vakiomiehistöön; Nikkilä pelasi loukkaantumisestaan johtuen 17 Kakkosen ottelua ja molemmat nousukarsintaottelut, mutta Kovaqi oli kentällä yhtä lukuun ottamatta kaikissa kauden otteluissa. Kumpikin puolustaja pelasi otteluissa täydet minuutit.

- Puolustuksemme toimi jokaisessa ottelussa loistavasti ja tällä kaksikolla oli iso merkitys tehokkaaseen puolustamiseen. Jari oli Kakkosen paras pelinavaaja ja kapteenina tärkeässä roolissa. Ardian pelasi ensimmäistä kauttaan meillä ja otti monta askelta eteenpäin. Hän on tekninen ja omaa todella hyvän fysiikan, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Nikkilä on Paavo Näykin ohella TPV:n ikoni. tpv.fi -sivuston haastattelussa kesäkuussa Nikkilä sanoi nousun Ykköseen olevan kirkas tavoite. TPV on ollut kapteenin suuri rakkaus. Nikkilä pelasi Futisklubi-iästä TPV:n juniorijoukkueissa 15-vuotiaaksi, jolloin hän nousi Kakkosen länsilohkossa pelaavaan edustusjoukkueeseen.

TPV:n miesten edustuksessa Nikkilä on pelannut kaudet 2004-2007, 2011 ja vuodesta 2016 alkaen. Nikkilä pelasi kausilla 2008-2009 sekä 2014-2015 Valkeakosken Hakan liigajoukkueessa 78 ottelua. Ensimmäisen Haka-pestin jälkeen tie kulki Tampere Unitediin, mutta loukkaantuminen talvella esti sarjapelit kaudella 2010. Nikkilä edusti Ilvestä kausina 2012-2013 yhteensä 54 ottelussa ensin Kakkosessa ja toisella kaudella Ykkösessä. TPV:hen oma kasvatti palasi ensimmäisen kerran kaudeksi 2011 ja toisen kerran alkuvuodesta 2016.

Yli 190-senttinen Ardian Kovaqi muutti kolmivuotiaana Suomeen Kosovosta. Puolustaja pelasi Jyväskylässä neljässä seurassa ja Lappeenrannassa Kakkosta FC Kultsussa. Ennen siirtymistään Kultsuun Kovaqi oli kolme kuukautta JJK:n liigajoukkueen harjoitusryhmässä, mutta ei lopulta saanut sopimusta.

Tämän vuoden maaliskuussa mies teki sopimuksen TPV:n kanssa ja nyt sopimus siis uusittiin. tpv.fi -sivuston kesän Pelaajahaastattelu-sarjassa Kovaqi sanoi olevansa oikeassa joukkueessa, jossa asiat tehdään ammattitaitoisesti ja hyvin suunnitellusti.

- Jo hyvin nopeasti Pirkkahallin harjoituksissa havaitsin, että harjoituksista ei juurikaan olla pois eli jokainen pelaaja on hyvin sitoutunut ja motivoitunut, sanoi Kovaqi kesällä.

Maanantaina alkava try out kiinnostaa. 53 pelaajaa on ilmoittanut halukkuutensa saapua näyttämään osaamistaan, mutta valmennusjohto Anssi Ylinen-Mikko Innanen eivät voi ottaa kaikkia halukkaita

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Sopimus Ardian Kovaqi

Jaro TPV 2
21.09.2019

Pietarsaaressa tarjoiltiin maalitilanteita

in Edustus uutiset
Ennakko Jaro TPV 1 20
20.09.2019

Mauro Severino: kaikki on omissa käsissä

in Edustus uutiset
EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.