Punaisten kausi on ottelua vaille valmis

Ennakko TPV MYPA 1

Yhtä ottelua vaille valmis kausi. Jalat maassa asteleva päävalmentaja Anssi Ylinen muistuttaa lauantaina Tammelan stadionilla edessä olevan vähintäänkin 90 minuutin ottelu MYPA:a ja mahdollisesti puolen tunnin jatko-ottelu ja jopa rangaistuspotkut. Kaikkeen pitää varautua ja kaikkeen on päävalmentajan mukaan varauduttukin.

Hiukan huolta tuo kolmen luottopelaajan sairastuminen kuumeeseen.

- Iloisilla mielillä menemme lauantaina Tammelan nurmelle pelaamaan MYPA:a vastaan. Edessä on kauden viimeinen ottelu pitkän kauden jälkeen ja nyt on kentälle päästävä nauttimaan ja oltava onnellisia, Anssi Ylinen sanoo.

Ensimmäisen karsintaottelun jälkeen ei ole muutettu mitään rutiineja. Valmennuksen suurin johtoajatus on ollut, ettei joukkue harjoittele liikaa, jotta pelaajat pääsevät otteluun henkisesti ja fyysisesti raikkaina. Ensimmäisestä kohtaamisesta viime lauantaina Ylisen muistiin jäi päällimmäiseksi ottelun alku, jota on varaa parantaa.

- MYPA oli alussa hyvä mutta mekään emme tosin olleet huonoja. Heräsimme peliin viiveellä ja tämä ei saa Tammelassa toistua. Lauantaina meidän on oltava valmiita ja hereillä heti alussa, Ylinen sanoo.

Palloliiton arvonnoissa TPV sai ensimmäisen kotiottelun, mutta kenttäongelmien vuoksi ottelujärjestystä muutettiin. Niinpä Punaiset lähtee kotiotteluunsa muun muassa merkityksellisen vierasmaalin myötä. Ylisen mukaan tiukoissa ja etenkään kerrasta poikki -ratkaisupeleissä paikkakunnalla ei ole merkitystä, vaan aina on pystyttävä pelaamaan omalla hyvällä tasolla.

- Jos tähän pystyy, niin tulos on hyvä. Olosuhteista ja kentistä huolimatta aina on kyettävä voittamaan mutta ilman muuta kotikentästä ja kotiyleisöstä on aina apua, Ylinen sanoo.

Punaisten terveystilanne ei ottelua edeltävinä päivinä ole ollut ihanteellinen. Ylinen muotoilee asian sanalla ”haastava”. Aloituksessa ottelusta toiseen pelanneet Giorgi Ositashvili, Jari Nikkilä ja Eetu Räisänen joutuivat kuumeen voittamiksi ja eivätkä ole pystyneet harjoittelemaan.

- Meillä on ollut 22 pelaajaa tällä kaudella kentällä ja olen varma, että löydämme hyvät pelaajat lauantainakin kentälle. Toivottavasti kolmikko tervehtyy, mutta onneksi muut pelaajat ovat terveinä ja hyvässä pelivireessä, Ylinen sanoo.

TPV:n kokoonpano

2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä (C), 7 Topi Järvi, 8 Mohammed Koroma, 9 Eric Bullock, 10 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 17 Jesse Oksanen, 20 Eetu Kolu, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 29 Henri Savolainen, 41 Mika Ahonen, 56 Tomi Ylinen. Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.

TPV - MYPA lauantaina klo 15 Tammelan stadionilla. Liput kymmenen ja seitsemän euroa. Alennusryhmään kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, lapset 10-17 vuotta sekä varusmiehet. Huomioithan, että kausikortit eivät ole voimassa karsintaottelussa. Lippuja saatavana ennakkoon https://www.zupticket.com/tpv-mypa.html tai seuran toimistolta vielä perjantaina klo 15 saakka. Toimistolla käy ainoastaan käteinen.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko TPV MYPA 2

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.