Voitto Kaupissa on ehdoton tavoite

Ennakko TPV GBK 29

 

Kakkosen C-lohkon viimeinen ottelukierros tuo Tampereelle Kaupin Urheilupuistoon lohkoa johtavan kokkolalaisen GBK:n. Ykkösen nousukarsintoihin menevien joukkueiden kohtaamisessa ratkaistaan ykköspaikka. Ehdoton tavoite on voittaa Kaupissa, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

- Vaikka olemme saavuttaneet nousukarsintapaikan, on tämä meille silti tärkeä peli. Parhaat laitetaan kentälle, koska me haluamme aina voittaa jokaisen pelin ja Kaupissa tähän on jälleen mahdollisuus. Ensin pelataan tämä ottelu ja sunnuntaina alamme miettimään karsintaottelua, Ylinen sanoo.

Juhannuksen jälkeen TPV:n ottelut ovat sujuneet loistavasti ja päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan joukkuehenki on mahtava. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja koko kauden ajan vallinnut hyvä henki on vain tiivistinyt kauden vaanhetessa. Sitoutuminen tavoitteen saavuttamiseksi on lujittanut entisestään joukkuetta saumattomaksi kokonaisuudeksi.

- Joukkueessa on tapahtunut kasvua ja kiinteys on lisääntynyt, vaikka tässä puolessa ei ole tähänkään asti ollut ongelmia. Menestyminen ruokkii ja vahvistaa pohjaa, Ylinen sanoo.

Yksi joukkueen menestymisen valteista on ollut kilpailu jokaisella pelipaikalla. Kauden viimeisenkään ottelun aattona ei Ylisen mukaan kukaan pelaaja voi olla varma siitä, pääseekö hän kentälle. Hyvä terveystilanne vielä lisää osaltaan joukkueen kilpailutilannetta. Ylinen toivoo Kaupin katsomoiden täyttyvän viimeistä sijaa myöten, vaikka ottelua ei voidakaan pelata Ratinan stadionilla. Otteluohjelman laatija on onnistunut, kun kummallakin joukkueella riittää panosta myös pitkän kauden viimeisessä ottelussa.

Ykkösen nousukarsinnan pelipäivät ovat 6.10. ja 13.10. TPV:n vastustaja riippuu paitsi tämän ottelun tuloksesta, niin myös A-ryhmästä, jossa peräti viidellä joukkueelle on mahdollisuus voittaa lohko.

Kakkosen C-lohkon sarjatilanne: https://www.palloliitto.fi/kakkonen?group=3

Liput

Aikuiset 10 €

Alennusryhmät 7 €

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Kausikortti

Aikuiset 100 €

Alennusryhmät 70 €. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Ennakkomobiililiput

Aikuiset 10 €

Alennusryhmät 7 €. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko TPV GBK 29.9. 2

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.