Hyvänolon tunteeseen ei ole varaa

Ennakko TPV Kraft 1

 

Miesten Kakkosta on jäljellä kolme ottelua ja kaikissa on panosta. Lohkovoittajat ja paras kakkonen menevät Ykkösen nousukarsintaan ja kumpaankin sijoitukseen TPV:llä on hyvät mahdollisuudet. Lauantaina klo 17 Tammelan stadionilla kohdattava Närpes Kraft pelaa sarjapaikkansa puolesta, joten kummallakin joukkueella on pelissä isot panokset ja paljon voitettavaa.

C-lohkon toisena oleva TPV on vain kolme pistettä johtavaa GBK:ta jäljessä ja viisi pistettä edellä SJK/2:sta ja Herculesta. Närpes Kraft on lohkon viimeisenä 13 pisteellä ja saman pistemäärän on saanut myös TP-47. Kolmanneksi viimeisellä VIFK:lla on 15 pistettä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli vasta elokuun ensimmäinen päivä, jolloin pelattiin ensimmäiseltä kierrokselta siirretty ottelu. TPV oli Närpiössä parempi maalein 1-3.

Päävalmentaja Anssi Ylinen tietää illan ottelusta tuleva tiukka, eivätkä tomaattien kasvattamisen ykköskaupungin pelaajat anna mitään ilmaiseksi. Ylinen toivookin pelaajiltaan enemmän tunnetta mukaan pelaamiseen.

- Vastustaja laittaa ihan varmasti kaiken peliin, koska tämä on viimeinen oljenkorsi heidän säilymiseksi Kakkosessa. Helpolla emme todellakaan pääse illalla Tammelassa, Ylinen sanoo.

Joukkueen terveystilanne on hyvä. Kokoonpanomuutoksia on kuitenkin luvassa. Ylisen mukaan joukkue on tasainen ja kaikki pystyvät pelaamaan näin tärkeässä ottelussa. Ylinen huomauttaa jokaisen pelaajan pärjänneen kauden aikana hyvin.

- Vaikka kaikki ovat päässeet kauden aikana pelaamaan, niin meillä on siitä huolimatta ollut aika vakiintunut kokoonpano. Tähän otteluun olen miettinyt paria kolmea muutosta sillä ajatuksella, ettei yhdellekään pelaajalle tulisi hyvänolon tunnetta. Sarjaa on vielä jäljellä ja jokaisen on pysyttävä ajattelemaan niin, että kauden tärkein peli on lauantaina ja uusi tärkein peli on sitten seuraava ottelu, Ylinen sanoo.

Ylisen mielestä sarjataulukosta välittämättä peli ei ratkea vielä ensimmäisellä jaksolla. Tammela on iso kenttä ja näin alkusyksystä jo raskas pelattava, jotten Ylisen mukaan pelaajien kestävyysominaisuudet nousevat ehkä isoon rooliin.

TPV-Närpes Kraft la 15.9. klo 17 Tammelan stadion. Pelaajien esittelyn jälkeen nostetaan punainen kortti rasismille. TPV tukee rasismin vastaista Punainen kortti rasismille -hanketta. Seura ja sen jäsenet vastustavat syrjintää kaikissa sen olomuodoissa kentällä ja sen ulkopuolella.

C-lohkon sarjataulukko: https://www.palloliitto.fi/kakkonen?group=3

TPV:n kokoonpano

1 Miika Kalliomäki, 2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Topi Järvi, 8 Mohamed Koroma, 9 Eric Bullock, 10 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 17 Jesse Oksanen, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 28 Iiro Karimäki, 41 Mika Ahonen, 56 Tomi Ylinen.

Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen. Huolto: Henri Savolainen ja Teemu Syrjänen. Kuvaus: Eetu Kolu.

Liput

Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 €
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Kausikortti:

Aikuiset 100 €
Alennusryhmät 70 €. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Ennakkomobiililiput:

Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 €. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko TPV Kraft 2

Ennakko TPV Kraft 3

MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
Tommi Smeets 1.10.209
01.10.2019

Tommi Smeets: tiukka tilanne on voimavara

in Edustus uutiset
TPV Kajaani 1 28
28.09.2019

Näykin knalli ei tuonut iloa TPV:lle

in Edustus uutiset
Ennakko TPV AC Kajaani 27
27.09.2019

Tammelassa on panosta molemmilla joukkueilla

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.