Pietarsaaresta haetaan vain voittoa

Ennakko JBK TPV 1 5

 

Neljän tunnin linja-automatkan jälkeen päävalmentaja Anssi Ylinen ei voi kuin toivoa, ettei Pietarsaaren kentälle astu 11 bussijalkaista TPV:n pelaajaa. Sunnuntaina klo 18.30 alkavasta ottelusta JBK:ta vastaan kun tamperelaisille ei kelpaa kuin voitto.
 
- Me haemme ottelusta vain ja ainoastaan voittoa. Vierastasuri ei meille kelpaa, sanoo Ylinen.
 
Edelleenkin yhden ottelun muita kärkijoukkueita vähemmän pelannut TPV kohtaa lohkossa kahdeksantena olevan JBK:n. Pietarsaarelaisilla on 15 ottelusta viisi voittoa, kolme tasapeliä ja seitsemän häviötä. Päävalmentaja Anssi Ylinen odottaa kotijoukkueen taistelevan päätösvihellykseen asti, sillä JBK:n sarjapaikan uusiminen ei ole vielä tässä vaiheessa läheskään varma. Eroa kolmanneksi viimeiseen VIFK:hon on kuusi pistettä eli kaksi voittoa.
 
JBK on nuori joukkue, jonka pelikirjaan on kirjattu halu hallita peliä ja rakentaa maalintekopaikkoja jo alhaalta asti etupäässä lyhytsyöttöpelillä.
 
 - Kumpikin joukkue haluaa voittaa ja vastustaja taatusti taistelee. JBK:n sarjapaikka ei ole vielä varmistunut ja me emme lähde Pietarsaareen hakemaan vierastasuria. Vain voitto kelpaa meille ja haluankin pelaajien lähtevän pelaamaan rohkeasti, Ylinen sanoo.
 
TPV:n kokoonpanossa on ensimmäistä kertaa Topi Järvi, joka on pelannut muun muassa 21 Veikkausliigan ottelua Valkeakosken Hakassa. Joukkueen terveystilanne on loistava, sillä ainostaan puolustaja Juho Mattila on loukkaantunut.
 
- Pelaajatilanne on niin hyvä, että jouduin jättämään hyviä pelaajia kokoonpanon ulkopuolelle, Ylinen sanoo.
 
JBK:n paras maalintekijä on Joakim Häggblom kuudella maalillaan, toisena on Joni Remesaho neljällä maalilla. Häggblom on lohkon maalitilastossa jaetulla kahdeksannella sijalla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen toukokuussa päättyi TPV:n 3-0 -voittoon.
 
TPV:n kokoonpano:
 
 2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä (C), 7 Topi Järvi, 8 Mohamed Koroma, 9 Eric Bullock, 11 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 17 Jesse Oksanen, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 28 Iiro Karimäki, 29 Henri Savolainen,  41 Mika Ahonen, 56 Tomi Ylinen.
Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.
 
 
Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi
 
Tuu mukaan!
21.02.2020

Futisklubin ilmoittautuminen on käynnissä!

in Futisklubi uutiset
16.02.2020

TPV välieriin Kakkosen Cupissa

in Edustus uutiset
PaavoNaykki
10.02.2020

Paavo Näykistä Tammelan Voiman kummipelaaja

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.