Topi Järvi on edustuksen uusi sopimuspelaaja

Topi Jarvi 2

 

25-vuotias hyökkääjä Topi Järvi allekirjoitti perjantaina loppukauden kattavan sopimuksen TPV:n miesten edustukseen. Lempäälässä syntynyt Järvi tulee TPV:hen AC Oulusta, jossa hän tällä kaudella pelasi seitsemän ottelua. Järvi on pelannut 21 Veikkausliigan ottelua Valkeakosken Hakan peliasussa.
 
- Topi on suoraviivainen ja nopea pelaaja. Uskon, että hänestä on apua muun muassa aggressiivisessa prässäämisessä, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.
 
Topi Järven ensimmäinen seura oli Lempäälän Kisa, jossa hän aloitti kuuvisuotiaana ja siirtyi C-juniorina Valkeakosken Hakaan. Ilveksen juniorijoukkueissa hän pelasi 2005-2007, kunnes siirtyi jälleen Hakaan. Ensimmäisen liigaottelunsa Järvi pelasi lokakuussa 2011. Tähän mennessä Järvi on pelannut 21 Veikkausliigan ottelua Hakaa edustaen. Kausilla 2013 ja 2014 hän pelasi myös PS-44:ssä ja Härmässä. 
 
Kaudeksi 2015 Järvi siirtyi Kakkosessa pelaavaan joutsenolaiseeen Kultsuun, jossa syntyi 15 maalia 23 ottelussa. Hänet valittiin Itälohkon parhaaksi pelaajaksi. 2016 ja 2017 oli jälleen Hakan vuoro, mutta peliajan jäätyä vähäiseksi Järvi pelasi kauden 2017 lopussa seitsemän ottelua OTP:ssä. Noissa ottelussa Järvi oli kentällä täydet minuutit ja teki kuusi maalia. Täksi kaudeksi hän teki sopimuksen Ykkösessä pelaavan AC Oulun kanssa, mutta otteluja kertyi vain seitsemän ja niissä kaksi maalia.
 
- Halusin tulla auttamaan TPV:tä ja toivottavasti tähän kykenen. Olen seurannut TPV:n otteluja pitkään ja joukkueessa on juniorivuosilta paljon tuttuja kavereita ja osan kanssa olen jopa pelannut samassa joukkueessa. Hakan liigajoukkueesta entisiä pelikavereita ovat Jari Nikkilä, Juho Saarinen ja valmentaja Mikko Innanen. Onhan täällä myös Ardian Kovaqi ja Giorgi Ositashvili, jotka minun laillani ovat edustaneet Kultsua, Järvi sanoi allekirjoitustilaisuudessa.
 
Järvi luonnehtii itseään nopeaksi ja suoraviivaiseksi pelaajaksi, joka pyrkii ratkaisemaan tilanteet mahdollisimman nopeasti. Hyökkääjän mieluisin pelipaikka on laitaikaistalla. Päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan  Järvi on suoraviivainen ja nopea pelaaja. 
 
- Uskon, että Topista on apua muun muassa aggressiivisessa prässäämisessä. Hyökkäyksissä hän lisää pallollisten pelaajien murtavien syöttöjen mahdollisuuksia juoksuillaan vastustajan puolustuksen selustaan, Ylinen kommentoi.
 
Teksi ja kuvat: Ismo Alhoniemi
 
Topi Jarvi 3
 
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.