Topi Järvi on edustuksen uusi sopimuspelaaja

Topi Jarvi 2

 

25-vuotias hyökkääjä Topi Järvi allekirjoitti perjantaina loppukauden kattavan sopimuksen TPV:n miesten edustukseen. Lempäälässä syntynyt Järvi tulee TPV:hen AC Oulusta, jossa hän tällä kaudella pelasi seitsemän ottelua. Järvi on pelannut 21 Veikkausliigan ottelua Valkeakosken Hakan peliasussa.
 
- Topi on suoraviivainen ja nopea pelaaja. Uskon, että hänestä on apua muun muassa aggressiivisessa prässäämisessä, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.
 
Topi Järven ensimmäinen seura oli Lempäälän Kisa, jossa hän aloitti kuuvisuotiaana ja siirtyi C-juniorina Valkeakosken Hakaan. Ilveksen juniorijoukkueissa hän pelasi 2005-2007, kunnes siirtyi jälleen Hakaan. Ensimmäisen liigaottelunsa Järvi pelasi lokakuussa 2011. Tähän mennessä Järvi on pelannut 21 Veikkausliigan ottelua Hakaa edustaen. Kausilla 2013 ja 2014 hän pelasi myös PS-44:ssä ja Härmässä. 
 
Kaudeksi 2015 Järvi siirtyi Kakkosessa pelaavaan joutsenolaiseeen Kultsuun, jossa syntyi 15 maalia 23 ottelussa. Hänet valittiin Itälohkon parhaaksi pelaajaksi. 2016 ja 2017 oli jälleen Hakan vuoro, mutta peliajan jäätyä vähäiseksi Järvi pelasi kauden 2017 lopussa seitsemän ottelua OTP:ssä. Noissa ottelussa Järvi oli kentällä täydet minuutit ja teki kuusi maalia. Täksi kaudeksi hän teki sopimuksen Ykkösessä pelaavan AC Oulun kanssa, mutta otteluja kertyi vain seitsemän ja niissä kaksi maalia.
 
- Halusin tulla auttamaan TPV:tä ja toivottavasti tähän kykenen. Olen seurannut TPV:n otteluja pitkään ja joukkueessa on juniorivuosilta paljon tuttuja kavereita ja osan kanssa olen jopa pelannut samassa joukkueessa. Hakan liigajoukkueesta entisiä pelikavereita ovat Jari Nikkilä, Juho Saarinen ja valmentaja Mikko Innanen. Onhan täällä myös Ardian Kovaqi ja Giorgi Ositashvili, jotka minun laillani ovat edustaneet Kultsua, Järvi sanoi allekirjoitustilaisuudessa.
 
Järvi luonnehtii itseään nopeaksi ja suoraviivaiseksi pelaajaksi, joka pyrkii ratkaisemaan tilanteet mahdollisimman nopeasti. Hyökkääjän mieluisin pelipaikka on laitaikaistalla. Päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan  Järvi on suoraviivainen ja nopea pelaaja. 
 
- Uskon, että Topista on apua muun muassa aggressiivisessa prässäämisessä. Hyökkäyksissä hän lisää pallollisten pelaajien murtavien syöttöjen mahdollisuuksia juoksuillaan vastustajan puolustuksen selustaan, Ylinen kommentoi.
 
Teksi ja kuvat: Ismo Alhoniemi
 
Topi Jarvi 3
 
Ilves TPV 1
17.04.2019

TPV:llä oli oiva kenraaliharjoitus

in Edustus uutiset
Kausikortit2019 vesileima
17.04.2019

Hanki nyt TPV:n kausikorttisi kaudelle 2019

in Edustus uutiset
Topi ja Anssi media avaus
16.04.2019

Keskiviikkona viimeinen harjoitusottelu

in Edustus uutiset
IMG 9823
15.04.2019

TPV pelaa yhteistyöfutista

in Edustus uutiset
TPV Musa 1
13.04.2019

MuSa voitti, koska työvoittoja ei tunneta

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.