Närpiössä on kummallakin panosta

Ennakko Kraft TPV 2

 

Miesten Kakkosen kierrosten vähetessä kasvaa jokaisen ottelun tärkeys kerta kerralta. Seuraavat tärkeät kolme pistettä olisi otettavissa keskiviikkona, kun TPV pelaa toukokuulta siirretyn vierasottelun Närpes Kraftia vastaan. Kummallekin joukkueelle ottelu on huipputärkeä. Tasapeleillä kumpikaan ei saavuta tavoitettaan, joka TPV:llä tarkoittaa Ykköstä ja närpiöläisillä sarjapaikan säilyttämistä. Kummankin joukkueen panokset ovat siis isot.
 
TPV:llä on takanaan 12 ottelua, kun osa joukkueista on pelannut jo 14 peliä. TPV:n viides tila yhden ottelun sarjan kärkikaksikkoa vähemmän pelanneena pitää edelleen toiveet hengissä. Närpes Kraft on C-lohkon toiseksi viimeinen 12 pisteellä, perää pitää TP-47 kuudella pisteellä. VIFK:lla on sama pistemäärä ja TamU:lla kolme pistettä enemmän. 13 ottelustaan närpiöläiset ovat voittaneet neljä ja hävinneet yhdeksän ottelua maalien ollessa 16-35. Viime lauantaina TPV:n paikallisvastustaja TamU voitti Kraftin 4-2.
 
- Molemmilla joukkueilla on panosta tässä pelissä. Me haluamme kolme pistettä, jotta sarjan ykköspaikka toteutuisi ja Kraft puolestaan haluaa säilyä sarjassa, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen
 
TPV ei sarjasijoitusten suuresta ero huolimatta leijaile utopian pilvissä. Ylinen tietää, ettei vastustaja lähde pelaamaan riskillä eli hyökkäämään puolustamisen kustannuksella. Jotain kuitenkin kertoo sarjataulukkokin, joka osoittaa Kraftin päästäneen lohkossa eniten maaleja.
 
- Kyllähän hekin tietävät, ettei tasapelillä pärjää, puhumattakaan häviöstä. Närpiö varmaan hyökkää rohkeasti ja toki joukkueen tehtyjen ja päästettyjen maalien ero kertoo paljon. 16 tehtyä ja 35 päästettyä maalia on merkki epätasapainosta kenttäkoostumuksessa, Ylinen sanoo.
 
Kraft on Ylisen mukaan isokokoinen ja kovaa pelaava joukkue. Joukkue onkin kerännyt huomattavan paljon varoituksia. Helle jatkuu ja Närpiössä on maanantain aamupäivän perusteella 31 asteen lämpötila.
 
- Hellekin asettaa omat vaatimuksensa. Keskiviikon pelistä ei ole tulossa helppoa, Ylinen sanoo.
 
TPV:n kokoonpano Kraftia vastaan
 
2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Eino-Veikko Ek, 6 Jari Nikkilä, 9 Eric Bullock, 11 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 20 Eetu Kolu, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 26 Valtteri Salomaa, 28 Iiro Karimäki, 29 Henri Savolainen, 41 Mika Ahonen, 56 Tomi Ylinen.
 
Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.
Keskiviikon pelistä ovat pois Mohamed Koroma, Juho Mattila ja Jesse Oksanen.
 
Tauon toinen viikko kului Kaupissa
 
TPV:n edellinen peli oli 14.7. Iisalmessa PK-37:ää vastaan. Sarjaohjelman mukaisen tauon jälkeinen ensimmäinen peli olisi ollut ensi sunnuntaina. Ensimmäisen viikon pelaajat käyttivät lomaan ja henkilökohtaiseen harjoitteluun, mutta toisella viikolla Kaupissa harjoiteltiin joka ilta.
 
Ylisen mukaan harjoittelussa on kiinnitetty huomiota kauden aikana esille tulleisiin pelillisiin epäkohtiin.
 
- Pääpaino on ollut hyökkäyspelissä, jossa olemme läpikäyneet kauden aikana esille tulleita asioita. Uusia harjoitteita emme ole tauon aikana tehneet, vaan olemme kerranneet ja vahvistaneet opittua. Harjoittelu on lisäksi ollut suhteellisen fyysistä, Ylinen sanoo.
 
Siirtoikkuna on auki Kakkosessakin. Ylisen mukaan valmennusjohto katselee koko ajan uusia pelaajia, mutta manageri Kari Nikkilä ei ole vielä tehnyt uusia sopimuksia. Waltteri Riihimäki ja seura purkivat viime viikolla yhteisymmärryksessä hyökkääjän sopimuksen. 
 
 
Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi
 
Ennakko Kraft TPV 3
 
Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.