tule yhteistykumppaniksi 1200

TPV hallitsi taas, pisteet jäivät Iisalmeen

TPV PK 1

TPV:n miesten edustuksen päävalmentaja Anssi Ylinen toivoi ennakkohaastattelussa, ettei pitkä linja-automatka Iisalmeen aiheuta niin sanottuja bussijalkoja. Näin kuitenkin tapahtui, mutta se ei ole selitys PK-37:n voitolle 3-1 (1-0).
 
- Kun hävitään, hävitään joukkueena. Siinä ei silloin lohduta se, että tein meidän ainoan maalin, sanoi Mohamed Koroma.
 
PK-37 oli voittonsa ja kolmen pisteen arvoisia. Maalintekourheilussa riittävät esimerkiksi onnistuneet nopeat vastahyökkäykset, vaikka niitä olisikin vastustajaa vähemmän. TPV puolestaan pelasi tuttuun tapaansa eli pallonhallinta oli tässäkin ottelussa joukkueella, maalitilanteita luotiin jatkuvasti, mutta viimeistely epäonnistui. Ottelu alkoi tasaväkisesti ja jopa PK-37:n lievällä hallinnalla. Alkuhetkistä selvittyään TPV otti vähä kerrassa tahtipuikon itselleen ja astui kapellimestarin korokkeelle. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt pelinhallinnasta huolimatta.
 
Mohamed Koroman maali syntyi 55. peliminuutilla ja tuon maalin ansiosta TPV nousi tasoihin. Tasoitus oli ansaittu, sillä vastustajan ensimmäisen maalin jälkeen tamperelaiset lisäsivät kaasua konehuoneessa. Tasoitusmaalin jälkeen tamperelaiset saivat entistä paremman otteen peliin ja loivat tuskaa Pk-37:n pelaajien kasvoihin. Kotijoukkueen toisen kerran johtoon vienyt maali kaksi minuuttia Koroman tekemän maalin jälkeen oli kuin heijastuma pelin kulusta. 2-1 -maali syntyi jälleen nopean vastahyökkäyksen seurauksena.
 
Iisalmelaisten kolmas maali tuli lisäajalla, joten peli ratkesi käytännössä jo 2-1 -tilanteessa 57 peliminuutilla. Lisäajan syy oli epätavallinen: ukkonen. Erotuomari Anton Mustonen katsoi parhaaksi keskeyttää peli hetkeksi toisella puoliajalla, vaikka kumpikin joukkue olisi halunnut jatkaa pelaamista.
 
- Ukkostauko tuli meille huonoon kohtaan, kun menetimme synnyttämme hyökkäyspelotteen, sanoi valmentaja Kalle Heltonen.
 
Tauolta kentälle tulleessa TPV:ssä näkyi valtaisa taisteluhenki ja luja usko voitolliseen tulokseen. Leuka ei painunut rintaan edes toisen maalin jälkeen, vaan tahto voittaa ottelu oli käsinkosketeltavaa läpi ottelun.
 
- Tämä oli jälleen peli, jota hallitsimme ja jossa loimme paljon maalintekotilanteita. Niistä nyt vain ei onnistuttu. Haimme tasoitusta pelaamalla entistä rohkeammin. Numeroiden verran vastustaja oli meitä parempi ja vähintäänkin siinä mielessä, että teki kaksi maalia meitä enemmän, Heltonen sanoi.
 
Heltonen muistutti kauden keskeneräisyydestä ja tasaisesta kärjestä, joten "TPV ei ole  menettänyt vielä mitään". TPV:n ainoan maalin tehnyt Koroma (neljäs tällä kaudella) ei liiemmin nauttinut omasta maalista.
 
-  Kun hävitään, hävitään joukkueena. Siinä ei silloin lohduta se, että tein meidän ainoan maalin. Tuhlasimme useita maalipaikkoja ja vaikka vastustaja pelasi hyvin ja kovaa, meidän olisi pitänyt voittaa peli. Jatkossa meidän on pystyttävä tekemään maaleja, sanoi Koroma.
 
TPV:n seuraava ottelu on keskiviikkona 1.8. rästiotteluna pelattava Närpes Kraftia vastaan. Seuraava kotiottelu on lauantaina 11.8. Lamminpäässä JS Herculesta vastaan.
 
 
TPV:n kokoonpano
2 Saarinen Juho
3 Kovaqi Ardian
4 Ek Eino-Veikko--> 17 Oksanen Jesse 60 min
6 Nikkilä Jari
8 Koroma Mohamed
13 Ositashvili Giorgi
14 Räisänen Eetu
20 Kolu Eetu--> 10 Riihimäki Waltteri 70 min
22 Karjanlahti Tuomas
25 Mattila Juho
56 Ylinen Tomi--> 5 Smeets Tommi 46 min
 
Teksti: Ismo Alhoniemi
20.05.2020

Kevätkokous to 4.6.20 klo 18:00

in Seuratiedotteet
16.04.2020

TPV kaupassa uusia tuotteita

in Seuratiedotteet
06.04.2020

Tiedote Korona-tilanteen vaikutuksesta Futisklubiin

in Futisklubi uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.