"Minä olen ylpeä tästä joukkueesta"

SJK TPV
 
Pitkänkin voittoputken odotetaan päättyvän joskus. TPV:n miesten edustuksen osalta voittoputkelle kertyi pituutta kuusi ottelua, kunnes lauantaina Seinäjoella SJK Akatemia voitti tamperelaiset 1-0 (0-0). 
 
- Me emme pelanneet huonosti. Minä olen ylpeä tästä joukkueesta ja me haluamme edelleenkin voittaa, sanoi Mohamed Koroma.
 
Kauden ensimmäisestä häviöstään huolimatta TPV pitää lohkon ykköspaikan. KuFu 98 on myös 18 pisteessä, mutta kuopiolaiset ovat pelanneet yhden ottelun enemmän. 16:n pisteet joukkueita ovat myös jo kahdeksan ottelua pelanneet GBK ja SJK Akatemia. 
 
Ottelusta odotettiin tasaista ja sellainen siitä tulikin. Ottelussa nähtiin vain yksi maali, mutta toisaalta kovin monta laadukasta maalintekotilannettakaan ei syntynyt. Tarkkaa puolustamista kummaltakin läpi ottelun, eikä maailman parhainkaan jalkapalloasiantuntija olisi voinut tulostaululle katsomatta sanoa, kumpi joukkue oli johdossa.
 
Ottelun ainoaa maalia jouduttiin odottamaan tunti. SJK Akatemian maali kuvasti omalla tavallaan pelin syvintä olemusta, sillä TPV menetti pallon hyökkäyksessään, SJK Akatemia siirsi pelivälineen välittömästi TPV:n puolustuslinjan taakse ja Aleksi Pöntisellä oli helppo työ viimeistellä ottelun ainoa maali.
 
TPV joutuu ottamaan maalin osittain "omaan piikkiinsä", sillä vartioinnin petettyä seinäjokelaisilla oli liikaa tilaa hyökkäyksen onnistuneeseen päättämiseen. Maalin jälkeen TPV:llä ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin vähintäänkin tasapeliin vievän maalin tekeminen. Silmittömästi tamperelaiset eivät silti lähteneet peliään rakentamaan ja ryntäilemään. Toinen takaiskumaali holtittoman huonon puolustamisen seurauksen olisi hyvin helposti tuonut mieleen Kummeli-valmentaja Aimo Nivaskan toteamuksen: " Me on hävitty tää peli".
 
Vaihdoilla haettiin uutta energiaa
 
Hävityn pelin jälkeen ei valmentaja luonnollisestikaan voi olla täysin tyytyväinen. Voittaminen kun on keskimäärin hauskempaa kuin häviäminen. Anssi Ylisen mukaan kentällä nähtiin tasainen ja hyvätasoinen ottelu.
 
- SJK Akatemialle tämä oli iso voitto. Kaikki pelaajani antoivat kaikkensa, eikä kukaan pettänyt. Vaihtoja ei tehty sen vuoksi, että kentällä olisi epäonnistuttu, vaan halusin saada uutta energiaa, Ylinen sanoi.
 
Mohamed Koroma ei hänkään paiskonut varusteitaan pitkin pukuhuonetta, eikä ollut aikeissakaan pukeutua säkkiin. Koroman mukaan ottelu oli myös TPV:ltä hyvä ja Seinäjoella nähtiin lohkon kaksi parasta joukkuetta.
 
- Kumpikin joukkue taisteli voitosta loppuun asti ja mitä tahansa olisi voinut tapahtua, sillä niin tasainen ottelu oli. Minä olen ylpeä tästä joukkueesta ja me haluamme voittaa jatkossakin. Jokaista peliä lähdemme edelleenkin voittamaan ja odotan jp nyt innollaSJK Akatemian saapumista Tampereelle, Koroma sanoi.
 
Tappiosta huolimatta Koroma oli tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen, pelirakenteluun ja jälleen hyvin toimineeseen koko joukkue puolustaa -asenteeseen.
 
Suuria tunteita ja tunnelatauksia
 
Jesse Oksanen sai ensimmäisen varoituksen 74. minuutilla. Kun toinen varoitus tuli 12 minuuttia myöhemmin, tiesi se Oksaselle ulosajoa. Peliminuutit nuorukaisella jäivät vähiin, sillä hän tuli kentälle Eric Bullockin tilalle 66. minuutilla.
 
Ottelu piti sisällään suuria tunteita ja tunnelatauksia. Selvimmin peliin kohdistuneet odotukset näkyivät varoitusten määrässä; SJK:lle viisi varoitusta ja ujosajo aivan loppuhetkillä, TPV:n pelaajista varoituksen saivat Oksasen ohella Ardian Kovaqi ja Bullock.
 
TPV:n kaksi seuraavaa ottelua pelataan Tampereella. Tosin tälle kaudelle tyypilliseen tapaan kahdella eri kentällä. 15.6. kotiottelun areena on Lamminpään kenttä, jonne vastustajaksi saapuu VIFK ja 26.6. palataan Tammelan stadionille kohtaamaan OLS.
 

TPV:n kokoonpano

3 Kovaqi Ardian
4 Ek Eino-Veikko
6 Nikkilä Jari
8 Koroma Mohamed
9 Bullock Eric--> 17 Oksanen Jesse 66. min
13 Ositashvili Giorgi
14 Räisänen Eetu
22 Karjanlahti Tuomas
25 Mattila Juho
28 Karimäki Iiro--> 23 Rantala Joonas 79. min
56 Ylinen Tomi--> 20 Kolu Eetu 83. min
 
Teksti: Ismo Alhoniemi
 
Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.