TPV pelaa Seinäjoella toistaiseksi kovimman ottelunsa

Ennakko SJK TPV Kopio

 
TPV:n miesten edustuksella on lauantai-iltana Seinäjoella käsissään kauden toistaiseksi kovin ottelu. Päävalmentaja Anssi Ylinen lupaa, ettei takki auki ja Euroopan omistajina lähdetä SJK Akatemiaakaan kohtaamaan.
 
Seinäjoen ottelussa on kysymys monista asioista. Ennen kaikkea siitä, jatkaako TPV Kakkosen C-lohkon kärjessä ainoana joukkueena ilman häviötä. Viidentänä oleva ja viisi pistettä TPV:tä vähemmän omaava SJK ei halua hävitä, koska ero kärkeen alkaa muodostua liian isoksi.
 
- SJK Akatemia on sarjan parhaita joukkueita. Joukkue on kerännyt parhaat pelaajat laajalta alueelta ja se saa mahdollisesti apuja myös Veikkausliigan joukkueesta, päävalmentaja Anssi Ylinen sanoo.
 
Kuvaavaa Kakkosessa pelaavalle SKJ Akatemialle ja koko seuraorganisaatiolle on, että Veikkausliigan joukkueen harjoituksissa on ollut parhaimmillaan jopa kahdeksan SJK Akatemian pelaajaa. Joukkue voitti ennen kauden alkua Ykkösessä pelaavan Klubi 04:n ja Pietarsaaren Jaron. Seinäjokiset ovat kohdanneet TPV:tä lukuunottamatta kaikki kärkijoukkueet. TPV:n maalisuhde on 15-1. SJK Akatemialla on seitsemästä ottelustaan neljä voittoa, yksi tasapeli ja kaksi häviötä. Maalisuhde on 15-10
 
Ylisen ajama koko joukkueen puolustuspelaaminen ja sen merkitys näkyvät sarjataulukossa. Molemmat joukkueet ovat tehneet 15 maalia, mutta TPV:lle on tehty vain yksi, kun SJK Akatemialla päästettyjä maaleja on kymmenen.
 
Ylisen mukaan joukkue lähtee nöyrin mielin tekemään parhaansa ja pelin lopputulos kertoo, mihin se riittää. 
 
- Joukkueessa on hyvä tunnelma ja  yritämme antaa kovan vastuksen Kakkosen huippujoukkueelle, sanoo Ylinen.
 
SJK Akatemian viimeisin ottelu GBK:ta vastaan ei noussut kouluesimerkiksi hyvästä puolustuspelaamisesta. Molemmat joukkueet keskittyivät lähinnä maalien tekoon, joten GBK:n voitto maalein 5-3 ei ollut yllätys. 
 
SJK:n parhaat maalintekijät Sami Viljanen (viisi) ja neljän maalin Daniel O'Brien ovat maalitilastossa sijoilla kuusi ja seitsemän. TPV:n Mohamed Koroma ja Eetu Räisänen ovat tehneet kumpikin kolme maalia ja ovat jaetulla kahdeksannella tilalla yhdessä seitsemän muun pelaajan kanssa.
 
 
TPV:n kokoonpano
 
3 Ardian Kovaqi,  4 Eino-Veikko Ek, 6 Jari Nikkilä, 8 Mohamed Koroma, 9 Eric Bullock,  10 Waltteri Riihimäki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 17 Jesse Oksanen, 20 Eetu Kolu, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 28 Iiro Karimäki, 29 Henri Savolainen, 56 Tomi Ylinen.
 
Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen
 
Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi
 

 

04.12.2019

BearIT ja TPV laajentavat yhteistyötään

in Seuratiedotteet
28.11.2019

Tervetuloa juhlavuosi 2020 !

in Seuratiedotteet
TPV Kajaani 4 28
26.11.2019

Miesten kakkosen lohkojako vahvistettu

in Edustus uutiset
Mikko Innanen 19.11.19
19.11.2019

Mikko Innasesta TPV:n uusi päävalmentaja

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.