Tampereen derbystä suurien tunteiden ottelu

Ennakko 1 TPV TamU
 
Suuri ottelu, suuret tunteet! Kuten aina paikallispeleissä lajista riippumatta. Torstaina Tammelan stadionilla intohimo, oman seuran värien tunnustaminen ja luja usko omien paremmuuteen pääsevät valloilleen TPV:n kohdatessa TamU:n Tampereen derbyssä klo 18.30.
 
- Me olemme valmiita pitämään Tampereen ykköspaikan. Pelissä on tuttuun tapaan jaossa kolme pistettä ja niitä me lähdemme hakemaan, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.
 
Tamperelaisjoukkueiden alkukausi Kakkosessa on ollut kovin erilainen. Torstaisen derbyn kotijoukkue TPV johtaa C-lohkoa voitetettuaan kaikki viisi otteluaan. Maalisuhdetta 13-1 voi kutsua huiman hyväksi. TamU on sarjassa seitsemäntenä seitsemällä pisteellä. Joukkue on kuudesta pelistään (yksi siis TPV:tä enemmän) voittanut kaksi, kerran pelannut tasan ja hävinnyt kolme kertaa. Maalisuhde joukkueella on 7-7.
 
TamU:n pelaajista viisi on onnistunut maalinteossa, heistä parhaiten kolmen maalin tekijä Berat Grabovci. Maalimäärällään mies on maalipörssin viidentenä, kun kymmenen joukossa ei ole yhtään TPV:n pelaajaa. 
 
Tilasto kertoo TPV:n tasaisuudesta, sillä nimensä tilastoihin on toistaiseksi saanut kahdeksan pelaajaa. Mohamed Koromalla, Paavo Näykillä ja Eetu Räisäsellä on kullakin kaksi maalia tehtynä, muiden maalien tekijöinä ovat olleet Eino-Veikko Ek, Eric Bullock, Jesse Oksanen, Joonas Rantala ja Tomi Ylinen.
 
Koroma, Näykki ja Räisänen ovat jaetulla 12. sijalla yhdessä yhdeksän muun pelaajan kanssa.
 
Videot auttavat pelin kehittämistä
 
TPV on valmistautunut torstaiseen paikallispeliin samalla tavalla, kuin muihinkin otteluihin ennen ja torstain jälkeen. Maanantaina ja tiistaina harjoitusten yhteydessä katsottiin lauantaisen Hercules-ottelun videoklippejä. Päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan videoklippien katseleminen on osa oppimisprosessia ja oman pelin jatkuvaa kehittämistä.
 
- Pelissä on tuttuun tapaan jaossa kolme pistettä ja niitä me lähdemme hakemaan. Helppoa voittaminen ei tule olemaan, sillä vastustaja on kerännyt hyvän joukkueen. TamU:ssa on useita pelaajia, jotka ovat harjoitelleet ja pelanneet korkeamman tason joukkueissa, Ylinen sanoo.
 
Ylinen muistuttaa paikallisvastustajan pelanneen hyvän kevään, kun joukkue ei hävinnyt kenellekään kahteen kuukauteen. TPV:stä Juho Saarinen ja Giorgi Ositashvili olivat loukkaantuneina pois Oulusta, Jari Nikkilä ja Mika Ahonen eivät ole pelanneet vielä laisinkaan.
 
TPV:n kokoonpano:
3 Ardian Kovaqi, 4 Eino-Veikko Ek, 6 Jari Nikkilä, 8 Mohamed Koroma, 9 Eric Bullock, 10 Waltteri Riihimäki, 11 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 17 Jesse Oksanen, 18 Ville Salonen, 19 Teemu Syrjänen, 20 Eetu Kolu, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 26 Valtteri Salomaa, 28 Iiro Karimäki, 29 Henri Savolainen, 56 Tomi  Ylinen.
 
Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.
 
Kuvat ovat tiistain harjoituksista.
 
Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi
 
Ennakko 8 TPV TamU
Ennakko 7 TPV TamU
Ennakko 6 TPV TamU
Ennakko 5 TPV TamU
Ennakko 4 TPV TamU
Ennakko 3 TPV TamU
Ennakko 2 TPV TamU
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.