Kolmikko opasti Kangasalan kyläkoululaisia

IMG 6810
 
Kangasalan kolmen kyläkoulun perinteinen liikuntapäivä sujui tällä kertaa jalkapalloilun merkeissä. Koulujen välisen turnauksen ohella alakoululaiset tutustuivat jalkapalloiluun TPV:n Paavo Näykin, Waltteri Riihimäen ja Tomi Ylisen opastuksella.
 
Kangasalan Sahalahdella Vilpeilän koululla oli perjantaina 25.5. enemmän kuin melkoinen vipinä ja kuhina, kun kolmen kyläkoulun oppilaat opettajineen viettivät perinteistä keväistä liikuntapäivää. Tällä kertaa jalkapalloilun parissa. 
 
TPV:n miesten edustusjoukkueen kolmikko Paavo Näykki, Waltteri Riihimäki ja Tomi Ylinen olivat opastamassa jalkapallon perusasioissa kolmella rastilla. Kolmen tunnin ajan koululaiset kävivät läpi muun muassa erilaisia syöttöjä, kuljetuksia, harhautuksia ja pukkauksia. Välillä hypittiin muoviaitojen yli ja astuttiin "tikapuiden" askelmien väliin sekä kilpailtiin viesteissä.
 
TPV:ssä on aina suhtauduttu myönteisesti pyyntöihin saapua opettamaan jalkapallon perusasioita, tutustuttamaan lajiin ja pitämään jalkapallokouluja. Tällä kertaa taustalla oli toinenkin syy.
 
- Me opiskelemme Vierumäen urheiluopistolla liikuntaneuvojiksi ja tämä päivä Sahalahdella on osa opiskeluamme. Me olemme kiinnostuneita työskentelemään seuroissa ja jalkapallon parissa, Näykki sanoi.
 
TPV:n jalkapallokoulun kasvatti Näykki sanoo seuran olevan niin lähellä sydäntä kuin olla voi. Siksi hän lähteekin mielellään seuran väreissä ja nimissä opastamaan jalkapallon saloihin.
 
- Minusta on hienoa ja ensiarvoisen tärkeää päästä opettamaan lapsia ja nuoria. Viime kesänä olin TPV:n pallokoulussa opettamassa ja nyt kesäkuussa on sama edessä. Hiihtolomalla olimme opettamassa esikoululaisia jalkapalloilemaan, Näykki sanoo.
IMG 6800
 
IMG 6739
IMG 6789
IMG 6697
 
IMG 6673
 
IMG 6654
SJK TPV 1
23.03.2019

TPV:ltä puuttui viimeistelyn taito

in Edustus uutiset
Talkoovakea2019
20.03.2019

Tule mukaan TPV:n toimintaan

in Edustus uutiset
Jari Myllyniemi 1
18.03.2019

Jari Myllyniemi palasi lääkäriksi

in Edustus uutiset
TPV Mariehamn 3
16.03.2019

TPV haastoi loppuun asti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.