Vastaanottokeskus sai ison määrän pääsylippuja

Valmentaja Mikko Innanen ja kapteenisto Jari Nikkilä, Paavo Näykki  ja Tomi Ylinen kävivät mieluisalla vierailulla Tampereen vastaanottokeskuksessa. Miesten edustusjoukkue lahjoitti ison määrän lippuja kotiotteluihin ja kotiotteluiden pelipaidan.
 
- Haluamme omalta osaltamme kantaa vastuuta ja auttaa Tampereelle tulevia ja täällä olevia maahanmuuttajia. Vapaa-ajan viettämisessä yksi vaihtoehto on tulla katsomaan meidän kotiotteluitamme, Innanen sanoo.
 
Johtava ohjaaja Mikko Sivonen otti pääsyliput kiitollisena vastaan, kuten myös tiedon siitä, että tarvittaessa lippuja saa lisää TPV:n toimistolta. Lippuja olivat vastaanottomassa myös etuuskäsittelijä Kari Kurri ja ohjaaja Liisa Korkatti.
 
- Kaikki virikkeet ja mahdollisuudet vapaa-ajan harrasteisiin auttavat kotouttamisessa eli sopeuttamisessa elämään ja toimimaan uudessa kotimaassa. Mielekäs tekeminen, kuten käyminen TPV:n otteluissa on hyväksi mielenterveyden kannalta, Sivonen sanoo.
 
Sivosen mukaan he eivät pysty olemaan aktiivisia toimijoita liikunnan järjestämisessä, mutta esimerkiksi ottelulippujen saaminen tamperelaisilta seuroilta tuo uusia mahdollisuuksia vapaa-ajan toimintoihin. 
 
- Olemme halukkaita myös yhteistyöhön seurojen kanssa liikuntatapahtumien järjestämiseksi vastaanottokeskuksen asukkaille. Teemme yhteistyötä myös ev.lut. seurakunnan kanssa lasten liikuntakerhojen järjestämisessä, Sivonen sanoo.
 
TPV:n nelikko tarttui heti mahdollisuuteen järjestää höntsyluonteinen jalkapallo-ottelu esimerkiksi edustusjoukkueen harjoitusten jälkeen.
 
Kaupissa on 300 majoituspaikkaa
 
Tampereen vastaanottokeskus sijaitsee entisen Kaupin sairaalan tiloissa ja siellä on 300 majoituspaikkaa aikuisille ja lapsiperheille. Vastaanottokeskus järjestää lakisääteiset vastaanottopalvelut Tampereen vastaanottokeskuksessa kirjoilla oleville turvapaikanhakijoille. Entisessä Kaupin sairaalassa vastaanottokeskus on toiminut kesäkuusta 2016.
 
Vastaanottopalveluihin kuuluvat majoituksen ohella sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, vastaanotto- ja käyttöraha, tulkkauspalvelut, työ- ja opintotoiminta sekä ohjaus- ja neuvontapalvelut. Lisäksi vastaanottokeskus huolehtii turvapaikkaprosessiin, turvallisuuteen ja asiakkaiden kuntaan siirtymiseen liittyvistä toimista.
 
Tampereen vastaanottokeskuksessa työskentelee moniammatillinen työryhmä, joka tekee laaja-alaista yhteistyötä eri tahojen kanssa. Vastaanottokeskustoiminta on osa Tampereen kaupungin avo- ja asumispalveluja. Maahanmuuttovirasto kattaa kaikki vastaanottokeskuksen toiminnasta aiheutuvat kustannukset.
 
TPV:n kotiotteluiden jo legendaksi muodostunut rumpuryhmä muodostuu vastaanottokeskuksen asukkaista.
Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi
 
Vastaanottokeskus 2
Jari Myllyniemi 1
18.03.2019

Jari Myllyniemi palasi lääkäriksi

in Edustus uutiset
TPV Mariehamn 3
16.03.2019

TPV haastoi loppuun asti

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Roope Kostiainen 2
15.03.2019

Roope Kostiainen liittyi TPV:n miehistöön

in Edustus uutiset
Ennakko TPV IFK Mariehamn
15.03.2019

TPV kohtaa liigan IFK Mariehamnin

in Edustus uutiset
Eetu ja Turva
13.03.2019

Vakuutusyhtiö Turvan ja TPV:n yhteistyö jatkuu

in Seuratiedotteet
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.