TPV:llä oli onnistunut kenraali Kaupissa

Päivät mutta eivät harjoituspelitkään ole sisaruksia keskenään. Siinä, missä TPV yritti porilaista Musan Salamaa vastaan saada pallonhallinnalla voiton itselleen, oli peli helsinkiläistä FC Viikinkiä vastaan jo maalintekourheilua. Mikä parasta: tämän ottelu isäntäjoukkue voitti lukemin 2-1 (1-0).
 
TPV:tä on luonnehdittu lohkonsa nousijasuosikiksi. Kauppi 2:lla pelattu ottelu antoikin huomattavasti parempaa osviittaa näille puheille verrattuna viikkoa aiemmin pelattuun otteluun. Harjoituspeliksi ja useita vaihtoja sisältäneeksi otteluksi kyseessä oli harvinaisen viihdyttävä tapahtuma.
 
Kovin monia läheltä piti -maalitilanteita ei nähty, mutta sen verran kuitenkin, että kylmässä ilmassa peliä seuranneet katselijat saattoivat olla tyytyväisiä. Heti aloitusvihellyksestä alkaen TPV oli jälleen hallitsevampi osapuoli. Pelin luonteelle sopivien ensimmäiset maalintekotilanteet syntyivät kulma- ja vapaapotkuista. Puoliskon vanhetessa etenkin TPV pystyi luomaan Viikingien keskikentän ja puolustuksen kustannuksella muutaman tilanteen, mutta nolla säilyi edelleen.
 
Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa TPV lopulta onnistui tekemään maalin.  Vasemmalta laidalta annettu vapaapotku tavoitti Juho Saarisen, jonka ponnistus ajoittui tismalleen oikeaan hetkeen ja riittävän korkealle. Tuloksena siis puskumaali.
 
Toinen jakso ei juurikaan ehtinyt vanhentua, kun puolustaja Eino-Veikko Ek juoksi pallon kanssa laidalta rangaistusalueelle ja sijoitti juoksun päätteeksi pallon maaliin.
 
Päätösvihellykseen asti pelin ilme ja isokuva pysyivät samanlaisina. TPV oli hiukan aktiivisempi joukkue niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin, mutta järin vaarallisia tilanteita kumpikaan ei silti pystynyt luomaan. Viikingien kavennusmaali syntyi "vitosen viivalta" noin 10 minuuttia ennen ottelun päättymistä. Puolustus ei onnistunut katkaisemaan keskitystä oikealle laidalle, josta pallo syötettiin TPV:n maaliin eteen ja pienen kuka ottaa pallon -tilanteen jälkeen Simon Thurling sijoitti pallon maalivahti Henri Savolaisen taakse.
 
TPV:n uudet pelaajat Ardian Kovaqi ja Giorgi Ositashvili osoittautuivat Viikingit-pelissäkin  oivallisiksi täsmähankinnoiksi. Jos miehet pysyvät terveinä, on manageri Kari Nikkilän ja seuran muun johdon syytä onnitella itseään.
 
TPV:n kauden avaus siirtyi, kun Närpiössä ei kenttä ole pelikuntoinen. Niinpä tamperelaiset aloittavat Kakkosen kauden 5.5. Kuopiossa SC KuFu-98 vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on torstaina 10.5. Ratinaan saapuu tuolloin PK-37 Iisalmesta.
Kokoonpano:
1 Miika Kalliomäki, 2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Eino-Veikko Ek, 11 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 17 Jesse Oksanen, 18 Ville Salonen, 19 Teemu Syrjänen, 20 Eetu Kolu, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 26 Valtteri Salomaa, 28 Iiro Karimäki, 29 Henri Savolainen.
Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi
TPV Viikingit 1
 
TPV Viikingit 6
 
TPV Viikingit 7
IMG 2878
02.08.2020

Tammelan vierasottelusta kauden kolmas tappio

in Edustus uutiset
7 Lahdesmaki Tuomas 1079 0152
27.07.2020

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

in Edustus uutiset
MG 6441 rajattu 13
24.07.2020

Tasoihin ottelun lisäajalla viime sunnuntaina

in Edustus uutiset
6.TPV GRIFK face2
18.07.2020

TPV - GrIFK sunnuntaina Tammelan Stadionilla

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #19 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.