TPV jäi harjoitusottelussa nollille Musaa vastaan

TPV:n harjoitusotteluiden sarja jatkui lauantaina Kaupissa porilaista Musan Salamaa vastaan. Ensimmäisen vartin aikana oli vaikea kuvitella pelin päättyvän porilaisten 0-2 -voittoon. TPV hallitsi alun tapahtumia, mutta kun maalitilanteita ei syntynyt, eivät porilaisten maalivahti ja puolustus joutuneet edes koville.
 
Tamperelaisten hyökkäysten käynnistäminen oli hyvää kahden ensimmäisen syötön aikana, mutta kuten niin usein käy, oli viimeinen syöttö joko liikaa tai viimeistely epäonnistunut.
 
Pelin vanhetessa ja TPV:n "hukatessa etsikkoaikansa" sai Musa entistä enemmän tilaa ja aikaa hyökkäystensä rakentamiseen. Toisen jakson 15. minuutilla hyviä harjoitusotteluita pelannut Samu-Petteri Mäkelä sai pienessä maalinedusruuhkassa pallon itselleen ja sijoitti onnistuneesti. Kymmenen minuuttia ensimmäisestä maalista syntyi vierailijoiden toinen ja voiton varmistanut osuma. Tekijänä tällä kertaa Sami Rantala.
 
TPV:lläkin toki omat tilanteensa ja tilaisuutensa oli. Paras niistä syntyi Musan Salaman puolustuksen hölmöilystä ja erotuomarilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin tuomita rangaistuspotku. Eetu Räisänen sijoitti löysän vedon oikeaan alakulmaan ja maalivahdilla oli helppo työ torjua pallo.
 
Päävalmentaja Anssi Ylinen sai mietittävää, mutta ei huolestuttavan paljon. Pallon tuominen maalintekoalueelle oli paikoin tehokasta, lopputulos sen sijaan ei.  TPV ei Kaupissa pelannut parhaalla kokoonpanollaan ja vaihtomiehiäkin oli vain kolme. Ennen Kakkosen avausottelua 29.4. Närpes Kraftia vastaan pelaa TPV vielä yhden harjoitusottelun.  21.4. Kauppiin tulee FC Viikingit.
 
Kovan kokemuksen omaava puolustaja Giorgi Ositashvili näytti Kaupissa, ettei hänen hankkiminen TPV:hen ollut väärä valinta. Mies pelasi puolustuksessa juuri niin tehokkaasti ja varmasti, kuin hänen on oletettukin pelaavan. Ennen TPV:tä Ositashvili edusti FC Kuusankoskea, FC KooTeePeetä, KTP:tä ja Kultsu FC:tä.
 
Joukkueen kapteeni Jari Nikkilä oli Kaupissa siviilit päällä. Hakaa vastaan käydyssä ottelussa syntynyt akillesjännevamma estää edelleen pelaamisen ja tehokkaan harjoittelun.
 
- Saan vammaani kuntoutusta ja hiukan pystyn harjoittelemaan, mutta en normaalitavalla.  Toivottavasti pystyn palaamaan kokoonpanoon mahdollisimman nopeasti, Nikkilä sanoi.
Teksti: Ismo Alhoniemi
Kuvat: Tapio Kalliomäki
 MG 5486 RAJATTU
 
 MG 5477 RAJATTU
 
 MG 5492 RAJATTU
 
 MG 5514 RAJATTU
 
 MG 5515 RAJATTU
IMG 2878
02.08.2020

Tammelan vierasottelusta kauden kolmas tappio

in Edustus uutiset
7 Lahdesmaki Tuomas 1079 0152
27.07.2020

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

in Edustus uutiset
MG 6441 rajattu 13
24.07.2020

Tasoihin ottelun lisäajalla viime sunnuntaina

in Edustus uutiset
6.TPV GRIFK face2
18.07.2020

TPV - GrIFK sunnuntaina Tammelan Stadionilla

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #19 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.