TPV jäi harjoitusottelussa nollille Musaa vastaan

TPV:n harjoitusotteluiden sarja jatkui lauantaina Kaupissa porilaista Musan Salamaa vastaan. Ensimmäisen vartin aikana oli vaikea kuvitella pelin päättyvän porilaisten 0-2 -voittoon. TPV hallitsi alun tapahtumia, mutta kun maalitilanteita ei syntynyt, eivät porilaisten maalivahti ja puolustus joutuneet edes koville.
 
Tamperelaisten hyökkäysten käynnistäminen oli hyvää kahden ensimmäisen syötön aikana, mutta kuten niin usein käy, oli viimeinen syöttö joko liikaa tai viimeistely epäonnistunut.
 
Pelin vanhetessa ja TPV:n "hukatessa etsikkoaikansa" sai Musa entistä enemmän tilaa ja aikaa hyökkäystensä rakentamiseen. Toisen jakson 15. minuutilla hyviä harjoitusotteluita pelannut Samu-Petteri Mäkelä sai pienessä maalinedusruuhkassa pallon itselleen ja sijoitti onnistuneesti. Kymmenen minuuttia ensimmäisestä maalista syntyi vierailijoiden toinen ja voiton varmistanut osuma. Tekijänä tällä kertaa Sami Rantala.
 
TPV:lläkin toki omat tilanteensa ja tilaisuutensa oli. Paras niistä syntyi Musan Salaman puolustuksen hölmöilystä ja erotuomarilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin tuomita rangaistuspotku. Eetu Räisänen sijoitti löysän vedon oikeaan alakulmaan ja maalivahdilla oli helppo työ torjua pallo.
 
Päävalmentaja Anssi Ylinen sai mietittävää, mutta ei huolestuttavan paljon. Pallon tuominen maalintekoalueelle oli paikoin tehokasta, lopputulos sen sijaan ei.  TPV ei Kaupissa pelannut parhaalla kokoonpanollaan ja vaihtomiehiäkin oli vain kolme. Ennen Kakkosen avausottelua 29.4. Närpes Kraftia vastaan pelaa TPV vielä yhden harjoitusottelun.  21.4. Kauppiin tulee FC Viikingit.
 
Kovan kokemuksen omaava puolustaja Giorgi Ositashvili näytti Kaupissa, ettei hänen hankkiminen TPV:hen ollut väärä valinta. Mies pelasi puolustuksessa juuri niin tehokkaasti ja varmasti, kuin hänen on oletettukin pelaavan. Ennen TPV:tä Ositashvili edusti FC Kuusankoskea, FC KooTeePeetä, KTP:tä ja Kultsu FC:tä.
 
Joukkueen kapteeni Jari Nikkilä oli Kaupissa siviilit päällä. Hakaa vastaan käydyssä ottelussa syntynyt akillesjännevamma estää edelleen pelaamisen ja tehokkaan harjoittelun.
 
- Saan vammaani kuntoutusta ja hiukan pystyn harjoittelemaan, mutta en normaalitavalla.  Toivottavasti pystyn palaamaan kokoonpanoon mahdollisimman nopeasti, Nikkilä sanoi.
Teksti: Ismo Alhoniemi
Kuvat: Tapio Kalliomäki
 MG 5486 RAJATTU
 
 MG 5477 RAJATTU
 
 MG 5492 RAJATTU
 
 MG 5514 RAJATTU
 
 MG 5515 RAJATTU
Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.