Giorgi Ositashvili sopimukseen ensi kaudesta

Tampereen Pallo-Veikot vahvistaa alakertaansa vielä kovan kokemuksen omaavalla Giorgi Ositashvilillä. Giorgi Ositashvili (-85) on edustanut Suomessa FC Kuusankoskea, FC KooTeePeetä, KTP:tä ja Kultsu FC:tä. Ositashvili on Georgialainen puolustaja, joka kykenee pelaamaan niin topparina kuin laitapuolustajanakin. Parhaita ominaisuuksia on aktiivisesti hyökkäyspeliin osallistuminen ja keskitykset sekä laidan vaihdot pallolla.

Ositashvili video

 

Ositashvili pelasi kaudella 2006–2007 Georgian pääsarjassa Umaghlesi Ligassa 18 ottelua edustaen Merani Tbilisiä. Hän on pelannut lisäksi maan toisella sarjatasolla 44 ja kolmannella sarjatasolla 29 ottelua. Ositashvili siirtyi georgialaisesta Kiziki Sighnaghista Suomen Kakkosessa pelanneeseen FC Kuusankoskeen kaudeksi 2008 ja pelasi kauden aikana 23 ottelua.

FC Kuusankosken mukana vietetyn kauden jälkeen matka jatkui Kotkaan kaudelle 2009. Kotkassa hän pelasi 177 ottelua, joista 21 liigassa ja 156 Ykkösessä. Viime kaudella otteluita kertyi 14 Lappeenrantalaisen Kultsu FC:n riveissä Kakkosen A-lohkossa. Näissä otteluissa kellotettiin tilastoihin 1234 minuuttia ja kaksi (2) varoitusta. 

33-vuotiaasta Ositashvilistä tulee samalla sopimuksen myötä joukkueen iäkkäin pelaaja. Häneltä voidaan odottaa nuorehkoon joukkueeseen lisää kokemusta sekä vahvaa vääntämistä puolustuslinjan kaksinkamppailuissa. Avauspelaaminen on erinomaisella tasolla, joten myös se tulee auttamaan joukkuetta. 

 

Päävalmentaja Anssi Ylinen oli mielissään kovan vahvistuksen saamisesta porukkaan

” Hän tulee hyvillä mielin vahvistamaan joukkuetta. Pääsääntöisesti pelipaikka on ollut puolustuslinjassa, mutta ei muutkaan pelipaikat outoja ole näin kokeneella pelaajalla. Pelaajana todella vahva, voitontahtoinen ja hyvän pelikäsityksen omaava pelaaja. Tuo todella paljon kokemusta nuorekkaaseen joukkueeseemme ”. 

 

Giorgi Ositashvilin tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/pelaaja/85321

 

TPV:llä on tämän sopimuksen myötä sopimukset 3:n maalivahdin ja 20 kenttäpelaajan kanssa.

 

Sopimuspelaajat 2018:

Maalivahdit: 

1 Kalliomäki Miika, 22 Karjanlahti Tuomas, 29 Savolainen Henri

Kenttäpelaajat: 

2 Saarinen Juho, 3 Kovaqi Ardian, 4 Ek Eino-Veikko, 6 Nikkilä Jari, 8 Koroma Mohamed, 9 Bullock Eric, 10 Riihimäki Waltteri, 11 Näykki Paavo, 13 Ahonen Mika, 14 Räisänen Eetu, 17 Oksanen Jesse, 18 Salonen Ville, 19 Syrjänen Teemu, 20 Kolu Eetu, 23 Rantala Joonas, 25 Mattila Juho, 26 Salomaa Valtteri, 28 Karimäki Iiro, 56 Ylinen Tomi, Giorgi Ositashvili

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.