TPV ja FC Haka tasatulokseen harjoitusottelussa

TPV ja FC Haka pelasivat harjoitusottelun lauantaina Pirkkahallissa ja tulostaululla oli ottelun päättyessä 1-1 lukemat. TPV oli varsinkin toisella jaksolla parempi joukkue kentällä ja juoksutti ajoittain Hakan pelaajia hyvällä syöttöpelillä. 

 

Ottelu alkoi melko rauhallisesti molemmilta joukkueilta eikä kumpikaan päässyt aivan kunnolla paikoille ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. FC Haka onnistuu ensimmäisenä kuitenkin maalipaikan järjestämään. TPV joutuu rikkomaan vapaapotkun arvoisesti ja vaparia astelee antamaan Hakan Joona Tapani. Vaparin jälkeen pallo jää pyörimään TPV maalin edustalle eikä punapaitaiset ehdi palloa siivoamaan kauemmaksi vaan Gerald Ben pääsee kääntymään kohtuullisen vapaasti ja iskemään kääntyessään pallon verkkoon.

Ensimmäisellä jaksolla FC Haka oli hiukan niskan päällä, mutta ei kuitenkaan onnistu kunnollisia maalipaikkoja järjestämään vaan kotijoukkueen puolustus siivoilee pallot kauemmaksi melko helponlaisesti. TPV ei ensimmäisen jakson aikana onnistu omaa peliää käynnistämään kunnolla ja varsinkin viimeisellä kolmanneksella on eniten vaikeuksia saada palloa omille paikkoihin, josta ne kunnon maalipaikat saataisiin järjestymään.

38257116 55F8 4E75 AABF B99CF90A29F8
 Mohamed Koroma oli jälleen hyvällä pelipäällä vaikkei osumia kirjauttanutkaan tililleen

 

Toiselle jaksolle TPV suorittaa yhden vaihdon kun hyvän ensimmäisen jakson pelannut Jesse Oksanen poistuu kentältä ja sisään astelee Eetu Kolu. FC Haka puolestaan vaihtaa useammankin pelaajan kun Antto Hilska, Samuel Chidi, John Fagerström, Joona Tapani ja Valtteri Hiilloskorpi jäävät tauolla vaihtoon ja kentälle tulevat Jean Fridolin Nganbe Nganbe, Erkka Helminen, Anton Popovitch, Jonni Thusberg ja Jaakko Rantanen.

FC Haka selvästi haki lisää jalkoja ja juoksuvoimaa vaihdoilla, mutta tällä kertaa vaihdot eivät tuottaneet onnistumisia. TPV onnistui koko toisen jakson hyydyttämään Hakan hyökkäyspelin erittäin hyvin eikä Haka saanut oikein mitään aikaiseksi. TPV:n keskikenttä ja puolustus pelasi uhrautuvasti moneen otteeseen ja pallot jäi kotijoukkueen haltuun. Hakan pelaajat turhautuivat useasti TPV:n hyvään puolustamiseen. Toisen puolikkaan aikana TPV saa useita kertoja pitää palloa pitkiä aikoja ja hakea syöttelemällä reikiä Hakan alakerrasta. Muutamaan otteeseen kotijoukkue onnistuu puhkaisemaan Hakan puolustuksen, mutta viimeistely ei tuota vielä tulosta.

Kunnes ottelun 71 minuutilla TPV onnistuu maalinteossa. Eetu Räisänen saa pallon juoksuun 16 rajalle ja pääsee jo nokikkain Hakan maalia vartioineen Joonas Immosen kanssa. Immosen erinomainen vastaantulo estää Räisäsen vapaan laukomisen, mutta Eetun viedessä palloa päätyviivaa kohti löytyy maalin edestä tilaa johon Räisänen syöttää Tomi Ylisen vapaaksi. Ylinen tällää kovaa ja Immonen on voimaton maalillaan. Komea suoritus johtaa tasatilanteeseen 1-1. Lisää maaleja ei ottelussa nähdä joten ottelu päättyy 1-1 lukemiin. Voittokaan ei olisi ollut vääryys sillä TPV vei jälkimmäisen jakson selvästi paremmalla pelillä eikä Haka saanut peliään käyntiin. TPV:ltä selvästi paras esitys talven harjoitusotteluissa oli katsojille ja kannattajille mieluista.

 
 TPV Haka tilastot
IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.