TPV lauantaina veikkausliigajoukkueen testiin cupissa

TPV kohtaa seuraavaksi cupin lohkovaiheen ottelussa veikkausliigajoukkue SJK:n Wallsport areenalla. Ottelu alkaa ennakkotiedoista poiketen lauantaina klo 15:30.

TPV kohtaa ensimmäisen kerran virallisessa ottelussa Veikkausliigajoukkue SJK:n. Joukkueet ovat kohdanneet harjoitusotteluissa aiempina vuosina kahteen otteeseen. TPV kävi 20.12.2014 kylässä SJK:n vieraana, jolloin SJK paineli nopeasti ottelussa 2-0 johtoon. TPV taisteli vielä tasoihin 2-2 lukemiin, mutta kotijoukkue painoi vielä voittomaalin ja sinetin ottelulle. Maalit tuolloin: 1min 1-0 Tuomas Lähdesmäki, 9min 2-0 Patrick Aaltonen, 41min 2-1 Tero Intala, 62min 2-2 Sergei Korsunov rp ja 87min 3-2 Akseli Pelvas. Toisen kerran joukkeet kohtasivat Tampereella Pirkkahallissa 24.1.2015, jolloin SJK oli parempi 0-1 lukemin kun ottelun ainoan maalin iski 23 minuutilla Wayne Brown.

Lohkovaihe SJK TPV3

 

SJK on cupissa lohkon kakkossijalla voitettuaan ensin PK K-U:n 4-0 ja toisessa ottelussa KPV:n 2-1 lukemin. Viime kierroksella SJK onnistui siinä missä TPV ei Kokkolassa onnistunut eli maalinteossa. Seinäjokelaisten maalit iskivät 0-1 Aristote Mboma ja Ilveksessä viime kaudella viilettänyt Emile Paul Tendeng teki 0-2 osuman. KPV:n kavennuksen iski 1-2 Konstiantyn Iaroshenko ottelun 67 minuutilla. FC Hongasta SJK:n riveihin siirtynyt nuorukainen Maximo Tolonen ja Ilveksestä myös Seinäjoelle karannut Reuben Ayarna esiintyivät ottelussa myös edukseen. SJK:n kuudesta tehdystä maalista cupin lohkovaiheessa ovat vastanneet Anders Bååth, Jesse Sarajärvi, Vahid Hambo, Emile Paul Tendeng sekä Aristote Mboma kahteen kertaan.

Mboma ja Tendeng
SJK:lle osuivat Mboma ja Tendeng (kuva: SJK:n twitter)

TPV:n on siis oltava tarkkana Seinäjoella ja tukkia aukot paremmin kuin viime viikonloppuna. TPV pelasi lohkovaiheen toisen ottelunsa Pirkkahallissa viime lauantaina, jossa ykkösessä pelaava FF Jaro iski taululle tylyt numerot. Vaikka lukemat 2-6 taululle jäivätkin niin TPV:llä oli ottelussa useampikin paikka iskeä lisäosumia, joten myös hyökkäyksessä on paikoista iskettävä pallot pussiin varmemmin.

 

 MG 3025 ii
Riihimäki onnistui ottelun avausmaalin teossa viime lauantaina (kuva: Tapio Kalliomäki)

 

TPV onnistui Jaroa vastaan kahteen kertaan maalinteossa, ensin Joonas Rantalan keskityksestä Waltteri Riihimäki puski ottelun avausmaalin ja Eetu Räisäsen antaman kulman jälkitilanteesta Juho Saarinen painoi väkisin pallon verkkoon. Todella lähellä oli myös Eino-Veikko EK, jonka vedon edessä oli maalin yläputki ja siitä pallo takaisin kenttään, johon kuitenkin FF Jaron maalivahti ehti käsineen väliin. TPV:ltä läheltä piti tilanteisiin pääsi jo ensimmäisellä jaksolla Ville Salonen, jonka kovan laukauksen Jaron veskari Rosenlöf nyrkkeili vaivoin kauemmaksi. Waltteri Riihimäki hätyytteli pariinkin kertaan uudestaan, mutta vedot nousivat liikaa tällä kertaa. Samoin vaihdosta kentälle tullut Mohamed Koroma pääsi kokeilemaan vetonsa tarkkuutta kahteen otteeseen, mutta tulos jäi näissäkin yrityksissä laihaksi.

 

TPV lähtee parantamaan otteitaan ja hakemaan onnistumisia

Vauhtia tuskin ottelusta tulee puuttumaan ja nopeajalkaiset liigapelurit ei armoa anna, jos tilanteissa myöhästyy vähänkään. Toivottavasti TPV onnistuu linjansa pitämään eikä kenttätasapainon kanssa tule enää ongelmia siten, ettei ainakaan mitään ”Seinäjoen Vauhtiajoja” tulla Wallsportilla näkemään.

”Päävalmentaja Anssi Ylinen toteaa että, tällä viikolla harjoituksissa terveystilanne on ollut hyvä. Olemme saaneet hyvän harjoitusviikon muuten, mutta jalitsuhallin kaatuminen on pienentänyt myös edustusjoukkueen kenttätilaa. Jaro pelissä kamppailupelaaminen oli meiltä täysin "varjonyrkkeilyä", emmekä pärjänneet siinä ollenkaan. Tämä puoli on saatava kuntoon lauantaiksi. Avaamispelaamisemme rakenne ei ollut myöskään kunnossa. SJK ottelu tulee onneksi nopeasti niin meillä on mahdollisuus tarttua kehittämiskohteisiimme. On hienoa päästä pelaamaan Suomen huippujoukkuetta vastaan.
 
Valmentaja Mikko Innanen on samoilla linjoilla: Meininki on treeneissä ollut hyvä, mikä pitäisi olla itsestäänselvyys Jaro pelin jälkeen. Kaikki varmaan on ymmärtänyt läksyn mitä luettiin ottelun jälkeen pukukopissa. Viikolla nähtyyn ilmeen muutokseen ollaan tyytyväisiä vaikka parannettavaa toki vielä on, mutta suunta on menossa oikeaan suuntaan. Kyllä Seinäjoelle lähdetään hakemaan ensisijaisesti oman pelin parantamista, koska Jaro peli meni täysin ohi meiltä eikä kukaan ollut tyytyväinen esitykseen. Ei pitäisi siis olla vaikeaa motivoida pelaajia kun päästään huippuolosuhteisiin ja huippuseuraa vastaan mittaamaan omaa osaamista. Näin pelaajat näkevät tason missä menee suomen kärkipelaajat omaan tasoonsa nähden. Tosissaan lähdetään kiusaamaan SJK:ta ja sillä asenteella että kotijoukkueen pelaajilla on todellakin hiki pelin jälkeen ja ovat tietoisia että peli on just pelattu. Nyt on kaksi peliä jännitetty ja täristy ylempisarjalaisia vastaan joten toiveissa olisi että pelaajat jättäisivät turhan jännittämisen kotiin ja nauttisivat pelistä koko rahan edestä. Tällaista mahdollisuutta ei tänä vuonna todennäköisesti tule vastaan enää ellei pelata cupin finaalissa”.

 

Jos olet matkaamassa Seinäjoelle matsia seuraamaan paikanpäältä niin otteluun ennakkoliput on saatavilla TÄSTÄ LINKISTÄ

Jos et paikan päälle pääse lähtemään niin ottelu on nähtävissä ruutu+ palvelusta TÄSTÄ LINKISTÄ

Ottelun tulospalvelu löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ

Lohkon sarjataulukkoon pääset TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Ruututarjous2

ISTV esittää: Suomen Cup aloittaa kotimaisen jalkapallokauden jo tammikuussa. Joukkueet Veikkausliigasta, Ykkösestä ja Kakkosesta taistelevat pääsystä legendaariseen Suomen Cupin finaaliin. Ruutu -palvelu näyttää valtaosan kauden otteluista suorana ja tallenteina. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus. Ensimmäinen kuukausi 0 €, tämän jälkeen 9,95 €/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa maksetun jakson loppuun. Veloitus 1 kuukauden (30 pv) välein.
 
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.