TPV kohtaa lauantaina Suomen cupin lohkovaiheen ottelussa FF Jaron Pietarsaaresta

Suomen cupin lohkovaihe on edennyt TPV:n osalta toiseen otteluun, jossa vastaan asettuu FF Jaro, joka pelaa ykkösessä pudottuaan veikkausliigasta kauden 2015 päätteeksi.

TPV ja FF Jaro eivät ole pitkiin aikoihin kohdanneet pelikentillä ainakaan virallisissa otteluissa, eikä kirjoittajan muistikuvissa ole tarkkaa tietoa, mutta pienen googlettelun jälkeen löytyi tieto jonka mukaan viimeksi joukkueet ovat kohdanneet ykkösessä 19.9.2001. Kauden 1994 viimeisin kohtaaminen sen sijaan on edelleenkin monen TPV kannattajan muistissa.

Lohkovaihe TPV Jaro2

Muut cupin lohko B:n ottelut samalla kierroksella on pe 2.2. pelattava KPV – SJK ottelu sekä lauantaina 3.2. pelattava PK K-U – VPS ottelu. Lohkon aiemmissa otteluissa SJK pöllytti PK K-U:ta 4-0 lukemilla ja VPS voitti FF Jaron maalein 2-0. KPV – TPV ottelussa tasattiin pisteet 0-0 lukemilla, vaikka ottelussa molemmilla paikkansa olikin kuparisen rikkomiseen ja pisteiden viemiseen. TPV - FF Jaro ottelu ei näy ruutu+ palvelussa, joten ainoa tapa nähdä ottelu on saapua paikan päälle Pirkkahalliin.

 

Vierasjoukkue Tampereelle tappio niskassaan Vaasasta

FF Jaro on vahvistanut rivejään vielä viime päivinä, kun joukkueeseen on hankittu mm Saša Jovović JJK:sta sekä saksalainen Christopher Mandiangu. Irakli Sirbiladze kävi myös Jaron testissä, mutta sopimusta ei syntynyt vaan hyökkääjälle löytyi ottaja kakkosessa pelaavasta Jiposta.

Sasa Jovovic
Maaliruisku Saša Jovović (keskellä) siirtyi FF Jaroon kuluvalla viikolla. Kuva: Matti Raivio / All Over Press

 

Ykkösen kärkipäähän hamuava FF Jaro taisteli viime kaudella lopulta sijoituksensa viidenneksi sarjassa. FF Jaro aloitti cupin lohkovaiheen VPS:n vieraana eikä tulisia ottelusta käteen jäänyt. Ottelu on molempien joukkueiden tiedotuksissa mainittu hiukan yksipuoliseksi näytökseksi, jossa Vaasalaiset onnistuivat maalinteossa kahteen kertaan. Uusien vahvistusten myötä joukkue on varmasti kilpailukykyisempi, eikä joukkue Tampereelle tule pelkästään peruuttelemaan ja puolustamaan.

 

Lauantaiseen kohtaamiseen TPV on valmistautunut tiukalla treenillä eikä muutamilta poissaoloiltakaan ole vältytty.

TPV aloitti cupin vierasottelulla Kokkolassa paikallisten Pallo-Veikkojen vieraana. Ottelu eteni KPV:n tahdissa mutta mihinkään pesukoneeseen ei TPV tuolloin joutunut vaan ottelussa oli paikkansa molemmilla joukkueilla. TPV:n parhaimmat paikat ottelussa osuivat Eric Bullockille ja puolustuksessa koko linja pelasi erinomaisesti taistellen eikä KPV Kalle Multasen johdolla onnistunut murtamaan vahvasti pelannutta TPV:n alakertaa.

TPV:n valmentajista Mikko Innanen avaa viikon tapahtumia:

” Uudet miehet on ollut nyt jo pidempään mukana niin uskon että sen kanssa ei ongelmia tule ja tutustuminen uuteen porukkaan ja ympäristöön on sujunut kaikilta erinomaisesti. Ainakin vähintäänkin haastava viikko on ollut harjoitusrintamalla, kun lähes puolet pelaajista on ollut pois flunssan ja kuumeilun vuoksi. Aika paljon on tosiaan ollut vaihtuvuutta treeneissä tällä viikolla, mutta positiivisesti ajatellen niin seuran omat A- ja B-junnut ovat päässeet haistelemaan edustuksen ympyröitä. Jaro peli tulee siis hiukan tiukkaan saumaan, kun poissaolijoita ottelusta saattaa edelleen olla. Tämä tietysti avaa jollekin toiselle pelaajalle erinomaisen näyttöpaikan tuleviakin otteluita ajatellen. Kenenkään kohdalla ei kuitenkaan oteta pienintäkään riskiä koska päätavoitteet joukkueella on kesän sarjassa. Vaikka TPV kohtaakin ylempisarjalaisen niin muuta tavoitetta ei kotipelissä ole kuin voitto eikä muu joukkuetta tyydytä ” lataa Innanen haastattelun lopuksi.

 

 MG 2686 II Ahonen 7 kuva 3
Joko Mika Ahonen pääsee irti cupin ottelussa ? Kuva: Tapio Kalliomäki

 

Myös päävalmentaja Anssi Ylinen on samoilla linjoilla:

” Viime viikolla harjoittelimme fyysisesti kovempaa, mutta tämän viikon harjoituksissa on ollut hankalampaa, kun flunssa-aalto on ajanut pahimmillaan kahdeksan pelaajaa sängyn pohjalle. Lauantaiksi saamme kuitenkin iskukykyisen joukkueen kasaan ja lähdemme kiusaamaan Jaroa. Lauantaina on taas uusi mahdollisuus kehittyä. KPV pelissä puolustimme ihan hyvin, mutta pallollisessa pelissä meillä on vielä paljon kehitettävää. Haluamme ehdottomasti hallita myös peliä sarjaporrasta korkeammalla olevaa Jaroa vastaan. Kausarihaaste on lähtenyt erinomaisesti käyntiin ja joukkue odottaakin, että Pirkkahallin katsomo täyttyy katsojista. Tehdään yhdessä Pirkkahallista vierasjoukkueille paha paikka pelata ”.

 

Pirkkahalli jälleen messujen vuoksi tukkoinen paikka autoilla saapuville

Pirkkahallissa on samaan aikaan menossa ASTA rakentaja-messut jonka vuoksi pääovista ei ole kulkua C-halliin. TPV on järjestänyt Pirkkahallin henkilökunnan kanssa sisäänkäynnin C-halliin nurmikenttien puoleisesta päädystä D23 ovesta. D-hallin käytävää pitkin pääsee C-halliin johtavaan välikköön, jossa lipunmyynti sekä turvatarkastukset ja kahvio sijaitsee. Halliin saapuville on järjestetty pysäköintialue hallin takana sijaitsevalle hiekkakentälle, messujen pysäköintialueet ovat maksullisia. Messut sulkevat ovensa lauantaina klo 17:00 joten pysäköinti saattaa jo sujua normaaliin tapaan otteluun saavuttaessa. Bussilla pääset myös suoraan Pirkkahallin pääovien eteen joten bussilla paikalle saapuminen on erinomainen vaihtoehto. Linja numero 14 ajaa keskustorilta Pirkkahallille. 

Pirkkahalli
Pirkkahallikartta

 

 

KAUSIKORTIT SUPERHYPERTAJOUKSESSA !

Muista hyödyntää TPV:n kausikorttien huima alehinta ja katso kaikki TPV:n matsit paikan päällä. Suomen cupin ottelut sisältyvät TPV:n kausikorttiin ja näin saat vastinetta kortin hinnalle lisää. Kausikortit ostettavissa TPV:n toimistolta, joka on uusien aukioloaikojen myötä auki ma – pe klo 09.00 – 15.00. Ottelun lipunmyynnistä voit myös korttisi hankkia ja hanki samalla kavereille sekä sukulaisille/tuttaville kortti myös todella edullisesti vain 30€:n hintaan.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 10 €

Alennusryhmät 7 € ***

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi

Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

***Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 - vuotiaat lapset. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

 

TERVETULOA MATSIIN, futis on parasta paikan päällä

Kausikortit tarjous

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  TV400x400  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.