Tehohyökkääjä Mika Ahoselle jatkosopimus ja valinta kannattajien kummipelaajaksi

Yksi aiempien kausien tehohyökkääjistä jatkaa ensikauden mittaisella sopimuksella TPV:ssä.

Mika Ahonen (-92) aiemmista kausista poiketen ei lähtenyt Espanjan lämpöön surffailemaan talvikaudeksi vaan päätti jäädä palelemaan Suomeen ja katsomaan kuinka pelit lähtee rullaamaan kun on koko talven harjoitellut joukkueen mukana kunnolla.

 

 MG 2612 Ahonen 3
Ahonen jatkaa maaliruiskuna TPV:ssä

 

Ahonen iski viime kaudella pelaamassaan 10 miesten kakkosen ottelussa 4 maalia sekä antoi lisäksi useita maaliin johtaneita syöttöjä. Minuutteja Mika kellotti 841 joten tehoja on edelleen odotettavissa tulevallakin kaudella. Erikoiskikkanäppäin pohjassa pelaava Ahonen on todella vaikea pideltävä hyökkäyspäässä ja monesti vastustaja joutuukin nimenomaan tämän takia rikkomaan vaparien arvoisesti. Viime kaudella Mika iski yhden ehkä kauden komeimmista osumista EsPan verkkoon ottelun lisäajalla, jolla TPV voitti ottelun loppujen lopuksi.

 

 MG 2682 II Ahonen 5 4 3
Ahosen veto näyttää painuvan ohi…
 
 MG 2683 II Ahonen 6 4 3 kuva 2
Mutta mitä mitä vielä, kuti painuu komeasti aivan yläpesän kautta verkkoon...
 
 MG 2686 II Ahonen 7 kuva 3 ja kädet pystyyn ja nimi lehteen… 

 

Ahonen ajattelee jatkosta itse omaan analyyttiseen tapaansa:

” Hieno homma jatkaa TPV:ssä ja lähtee tavoitteleen nousua ykköseen. Pohjoislohkossa tosiaan mennään ja se antaa uusia mahdollisuuksia ja näkee taas uusia joukkueita. Muutama takaisku on joukkueessa nyt nähty kun Rudi Dieter siirtyi MuSaan ja Tommi Smeets lähti vaihtoon Hollantiin muutamaksi kuukaudeksi sekä Valtteri Hiilloskorpi siirtyi FC Hakaan.

Pari isoa aukkoa on jäänyt heidän jäljiltä täytettäväksi mutta ollaan kuitenkin saatu pari hyvää pelimiestä tilallekin kun mm Eetu Räisänen siirtyi MuSasta ja Juho Saarinen Hakasta. Räisänen on todella hyvä pelimies jolla on taitoa ja näkemystä ja jaksaa vielä mennä vauhdilla tilanteisiinkin ja Saarinen tuo lisää johtajuutta ja esimerkkiä josta on varmasti joukkueelle paljon iloa tulevalla kaudella. Muutenkin joukkue on jo hyvä paketti kun ei muuten suurempia muutoksia ole joukkueeseen tullut ja runko on muuten pysynyt hyvin kasassa josta on hyvä ollut lähteä hommaa rakentamaan ja parantamaan viime kauden otteita. Uutta joukkueessa on tietty vielä Mikko Innasen siirtyminen valmennushommiin joka on tuonut oikeen miellyttävän lisän ja tuo varmasti lisää näkökantoja ja kulmia koko joukkueen tekemiseen.

Viime kaudelta oli muutamia kehityskohteita kuten mm tilanteiden tunnistamisessa ja joukkueena puolustamisessa jossa oli muutamia heikkouksia kenttätasapainon pettämisen vuoksi. Nyt on jo ollut nähtävissä parannusta kun mm harjoitusottelussa Ilvestä vastaan ja cupin ottelussa KPV:n vieraana ollaan puolustettu hyvin matalalta kun ollaan oltu ennakkoon altavastaajan asemassa niin kenttätasapaino on pysynyt kasassa. Tämä toki pitää saada muutettua sitten niissä peleissä missä pidämme enemmän palloa ja ollaan ns ennakkosuosikkeja ottelussa. Pitää pystyä pelaamaan pallollisena paremmin ja kyetä pallonriistoihin myös ylhäällä.

Innolla ollaan taas mukana punakoneessa. Muutamaa muutakin vaihtoehtoa tarkastelin ennen lopullista päätöstä mutta viimeistään tuo kannattajaryhmän kummipelaajaksi valinta laittoi lopullisen sinetin joukkuevalinnalle. Joukkueen mukana olen harjoitellut jo pidemmän aikaa ja nyt on ollut tosi hienoa kun en edes muista milloin olen saanut harjoitella koko talven ilman vammoja joten toivotaan että saankin koko talven harjoitella ehjänä niin on äijä sitten kunnossa ja iskussa kun sarjakausi vihdoin alkaa ja pystyn joukkuettakin auttamaan parhaimmalla tavalla ja jo tottakai tulevissa cupin matseissa myös. Nyt vaan kaikki kausarikaupoille kun nyt on tosi kova tarjous päällä ja kannustamaan TPV voittoon ja jatkoon cupissa ”.

 

TPV:n kannattajaryhmä Tammelan voima teki jo nyt kummipelaajavalinnan kaudelle 2018

Yksi sopimuksesta iloitseva taho on TPV:n kannattajat Tammelan Voima. Se päätti valita Mikan kummipelaajakseen jo ennen kuin oli edes varmaa, että mies jatkaa punakoneen riveissä. Tämä huomionosoitus olikin yhtenä syynä siihen, että tärkeä jatkosopimus syntyi. " Mika on yksi hyökkäyspäämme ja miksei koko joukkueemme tärkeimmistä lenkeistä ja onkin vuosien saatossa noussut otteidensa ansiosta yhdeksi kannattajien ehdottomista suosikkipelaajista", Tammelan Voiman edustaja kommentoi ”.

 

Eino ja Joni
Viime kaudella Tammelan voiman kummipelaajaksi valittiin Eino-Veikko Ek

 

Mika Ahosen sopimuksen myötä TPV:llä on kasassa 18 pelaajasopimusta.

Sopimuspelaajat 2018: Koroma Mohamed, Riihimäki Waltteri, Kalliomäki Miika, Mattila Juho, Rantala Joonas, Savolainen Henri, Salonen Ville, Ylinen Tomi, Salomaa Valtteri, Näykki Paavo, Oksanen Jesse, Ek Eino-Veikko, Räisänen Eetu, Nikkilä Jari, Saarinen Juho, Karimäki Iiro, Bullock Eric sekä Ahonen Mika.

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.