tule yhteistykumppaniksi 1200

Huomenna Suomen cupin lohkovaiheen avausottelussa vastassa KPV

Suomen cupin lohkovaihe pyörähtää käyntiin huomenna ensimmäisillä otteluilla joissa vastakkain on KuPS-MuSa (Lohko A), KPV-TPV (Lohko B), HIFK-Gnistan (Lohko D) sekä FC Inter-EIF (Lohko E).

Lauantain otteluissa kohtaavat HJK-PEPO (Lohko D), TPS-Klubi 04 (Lohko E), PS Kemi-AC Kajaani (Lohko A) ja sunnuntaina pelivuorossa ovat SJK-PKKU (Lohko B), IFK Mariehamn-FC Honka/Akatemia (Lohko E).

 

TPV kohtaa vieraskentällä KPV:n jota TPV ei ole kohdannut muutamaan vuoteen pelikentillä. Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet kaudella 2010 ykkösessä jolloin KPV vei TPV:tä selvin numeroin kun Tammelassa pelatussa ottelussa KPV voitti 0-4 lukemin ja myöhemmin syksyllä Kokkolassa TPV hävisi 3-1 lukemin.

KPV TPV
KPV voitti kaudella 2010 molemmat kohtaamiset, kuva ottelusta KPV-TPV 2.10.2010

 

KPV tehnyt kovia hankintoja pelaajamarkkinoilta

KPV on panostanut selvästi pelaajamarkkinoilla uuteen tulemiseen ja onkin haalinut riveihinsä mm ykkösen maaliruiskun Kalle Multasen Hakasta sekä Patrick Poutiaisen JJK:sta. Kalle Multanen pelasi muuten edellisessä kohtaamisessa kaudella 2010 Tammelassa TPV:n paidassa (linkki kokoonpanoihin). Hankintojen myötä KPV onkin yksi ykkösen voittajasuosikeista ja joukkue hamuaakin veikkausliigaan jo ensi kauden päätteeksi.

KPV:n valmennuksesta vastaa jälleen sama herra kuin tuolloin 2010, Jarmo Korhonen palasi KPV:n penkin päähän jälleen kaudelle 2016 ja onkin tehnyt joukkueen peräsimessä hyvää jälkeä sillä KPV on keikkunut ykkösessä keskivaiheen yläpuolella ja viime kaudella sijoitus oli jo kolmas.

KPV TPV

 

TPV lähtee taistelemaan pisteistä ennakkoon kovempaa joukkuetta vastaan

TPV on joukkueena kokenut muutamia muutoksia edelliseen kauteen nähden ja aikaisin talvella alkavat viralliset ottelut Suomen cupissa ovat aikaistaneet joukkueen rakentamista hiukan. TPV:llä on tässä vaiheessa kasassa 17 sopimuspelaajaa eikä muita Kokkolan reissussa ainakaan tulla näkemään koska liiton sääntöjen mukaan pelaajien on oltava sopimuksenalaisia eikä ns testipelaajia voi otteluissa käyttää.

Päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan joukkue on nuorentumisesta huolimatta iskukykyinen: ”Innoissaan, mutta altavastaajana lähdetään peliin. Joukkue on nuorentunut sekä muuttunut paljon, mm Innanen, Vihinen, Korsunov, Ahonen, Smeets, Fowler ja Dieter eivät ole mukana joukkueessa. Tämä antaa nuorille jälleen mahdollisuuden näyttää ja valmennus uskookin että he myös pärjäävät. Kaikki laitetaan peliin ja sen jälkeen katsotaan että mihin se riittää”.

TPV on pelannut jo 2 harjoitusottelua joissa haettiin kenttätasapainon ja muutaman taktisen asian lisäksi joukkueena pelaamista silmällä pitäen cupin otteluiden ajankohtaa. TPV kohtasi joulukuussa paikallisen TamUn ja punakone raapikin ottelusta voiton lukemin 3-1 Roni Mäkelän, Eetu Räisäsen ja Paavo Näykin osumilla. Seuraavaksi loppiaisena TPV kohtasi veikkausliigajoukkue Ilveksen ja ottelussa väännettiin 1-1 lukemat ja jälleen TPV:n osumasta vastasi Eetu Räisänen. Edellisen kerran TPV on ollut mukana cupissa kaudella 2016 jolloin TPV kaatoi kotonaan ensimmäisenä EIF:n ja oli lähellä jättiyllätystä Pyynikillä kun TPV-KuPS ottelu meni jatko-otteluun jossa kuitenkin KuPS rankaisi ja vei ottelun 2-3 lukemilla. TPV meni ottelussa kahdesti johtoon kun Sergei Korsunov vei ensin TPV:n 1-0 johtoon ja KuPSin tasoituksen jälkeen Paavo Näykki osui lukemiksi 2-1. Lopulta KuPS meni kuitenkin jatkoon jatko-ottelun voitto-osumalla.

 

Otteluita nähtävissä Ruutu+-palvelusta

Hiljattain solmitun sopimuksen mukaan ISTV lähettää suurimman osan cup-otteluista suorina ja selostettuina nettilähetyksinä.

Ottelut ovat katsottavissa Ruutu.fi-palvelussa, jos sinulla on voimassa oleva Ruutu+ -tilaus (9,95 €/kk, ensimmäinen kuukausi  ilmainen) tai Urheilulehden ja Ruutu+:n yhdistelmätilaus.

Suomen cupin lohko vaiheen otteluita voi seurata ISTV:n tuottamana Ruutu+ palvelusta https://www.ruutu.fi/ohjelmat/suomen-cup

Kaikki cupin nähtävissä olevat ottelut löytyy ISTV:stä.

SClohko1krs

20.05.2020

Kevätkokous to 4.6.20 klo 18:00

in Seuratiedotteet
16.04.2020

TPV kaupassa uusia tuotteita

in Seuratiedotteet
06.04.2020

Tiedote Korona-tilanteen vaikutuksesta Futisklubiin

in Futisklubi uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.