Juho Saarinen FC Hakasta TPV:n puolustukseen ja Iiro Karimäki jatkosopimukseen

Juho Saarinen siirtyy FC Hakasta TPV:n puolustukseen ja Iiro Karimäki jatkaa punakoneessa. 

Saarinen ja Karimki

TPV vahvistaa puolustustaan FC Hakasta siirtyvällä Juho Saarisella.

Juho Saarinen (-94) on ykkösessä pelannut sekä FC Hakan, PS Kemin ja FC Hämeenlinnan riveissä. FC Hakan kapteeninakin toimineelle Juholle otteluita ykkösessä on kertynyt 60 kpl:tta ja kakkosen pelejä 55 kpl:tta FC Hämeenlinnan ja Härmän riveissä kausilla 2012-2014 sekä vielä 4 ykkösen peliä FC Hämeenlinnan paidassa kaudella 2012. Viime kaudella FC Hakan riveissä ykkösessä minuutteja kertyi 1670 sekä 4:ssä Suomen cupin ottelussa täydet minuutit.

Saarinen Haka kapteeni
Juho Saarinen oli toissa kaudella FC Hakan kapteeni (kuva: ilvesedustus.fi) 

 

Hämeenlinnalaislähtöinen HJS:n kasvatti Saarinen viihtyy topparina ja laitapakkina mutta myös keskikentän pohjalla on pelejä takana joten monipuolinen pelaaja tuo TPV:n puolustukseen lisävaihtoehtoja useammallekin pelipaikalle.

Saarinen taklaus
Taklauksiakaan ei Saarinen välttele (kuva: keskipohjanmaa-lehti)

 

Juho löysi tiensä TPV:hen Jari Nikkilän vinkistä: ”Viime kauden jälkeen mietin missä pelaaminen jatkuu ja et lähdenkö vielä muualle (korkeammalle) pelaamaan kun pelit ei jatku Valkeakoskella. Nikkilän Jaria näin kauden lopulla ja se vinkkas TPV:n valmennukselle et mulla ei oo sopimusta mihinkään. Hetken aikaa sitä mietin et mikä olis paras vaihtoehto koko perheelle ja tultiin siihen lopputulokseen ettei ainakaan tällä erää viitti lähtee yrittään muualle pelaamaan kun Tampereelle. Meille synty tosiaan toinen poika marraskuun alussa ja pitäis myydä asunto ja ostaa isompaa yms. Näinpä olis ollut vaikea yhtälö lähtee tällä hetkellä koko perheen pelaan jonnekin. Oon tosiaan asunut nyt viis vuotta Tampereella ja siinä välissä kävin Kemissä pelaamassa ja Valkeakoskelle kuljin Tampereelta. Reenimatkat tosiaan lyhenee huomattavasti. Nyt oon tammikuun ollut reeneissä mukana hyvillä fiiliksillä. Mukava oli pitkästä aikaa päästä reenaan joukkueen kanssa kun loppuvuosi meni yksin reenatessa. Tekeminen on ollu hyvää reeneissä ja innolla odotan jo pelien alkamista! Harmi kun tän päivän peli peruuntu HJS:ää vastaan. Muutaman jätkän tunsin etukäteen pelaajista ja Innan tunsin myös. Helppo ollu silti mennä mukaan ja joka päivä oppii tunteen paremmin jätkiä”.

 

Juho Saarisen tilastot palloliiton sivuilla : https://www.palloliitto.fi/pelaaja/92954

 

Iiro Karimäki jatkaa punapaitojen takalinjoilla

Iiro Karimäki (-95) siirtyi viime kaudelle Pallo-Veikkoihin FC Blackbirdin riveistä. Iiro on JJK:n kasvatti ja pystyy myös pelaamaan puolustuslinjassa useammallakin paikalla. Edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan erinomaisesti esiintynyt Iiro loisti topparin tontilla Jari Nikkilän rinnalla.

Viime kaudella otteluita kakkosessa kertyi vain kolme mutta TPV:n kakkosjoukkueessa kolmosessa otteluita kertyikin 16 sekä kertaalleen Iiro pelasi täydet minuutit TPV:n Suomen cupin ottelussa.

Iiro Ilves TPV
Iiro nro 28 näki paraatipaikalta Ilveksen tasoituksen harjoitusottelussa (kuva: ilvesedustus.fi)

 

Iiro oli mielissään jatkosopimuksen syntymisestä ja jatkosta TPV:ssä: ”Hienoa että hommat jatkuu TPV:ssä. Viime kaudesta jäi kaikille hampaankoloon ja tulevalla kaudella nähdään varmasti taistelevampi ja nälkäisempi punakone”.

Edustus Karimaki Iiro 9315684 0621
Iiro Karimäki jatkaa kaudelle 2018
 

Iiro Karimäen tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/pelaaja/67802

 

Näiden sopimusten myötä TPV:llä on kasassa 16 pelaajasopimusta ja lisää sopimusuutisia on vielä luvassa kunhan nimiä saadaan lisää papereihin.

Sopimuspelaajat 2018: Koroma Mohamed, Riihimäki Waltteri, Kalliomäki Miika, Mattila Juho, Rantala Joonas, Savolainen Henri, Salonen Ville, Ylinen Tomi, Salomaa Valtteri, Näykki Paavo, Oksanen Jesse, Ek Eino-Veikko, Räisänen Eetu, Nikkilä Jari, Saarinen Juho sekä Karimäki Iiro.

 

Ilves TPV 1
17.04.2019

TPV:llä oli oiva kenraaliharjoitus

in Edustus uutiset
Kausikortit2019 vesileima
17.04.2019

Hanki nyt TPV:n kausikorttisi kaudelle 2019

in Edustus uutiset
Topi ja Anssi media avaus
16.04.2019

Keskiviikkona viimeinen harjoitusottelu

in Edustus uutiset
IMG 9823
15.04.2019

TPV pelaa yhteistyöfutista

in Edustus uutiset
TPV Musa 1
13.04.2019

MuSa voitti, koska työvoittoja ei tunneta

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.