Edustusjoukkueelle lisää jatkosopimuksia

Sopimusneuvotteluiden kanssa on edetty rauhassa ja pelaajille on ennen sopimuksen syntyä tehty selväksi että vaatimustaso kasvaa ja pitkien pelireissujen vuoksi sitoutuneisuus joukkueen tekemiseen on oltava korkeammalla tasolla jälleen kerran.

Ennenkaikkea sitoutuneisuus ja joukkueen yhteinen tekeminen on oltava korkealla tasolla kun matkat venyy reilusti edellisiin vuosiin nähden. Myös jokaiselta on aina löydyttävä se yksi lisävaihde mennäkseen itse eteenpäin urallaan. Nyt seuraavat sopimuspelaajat ovatkin jo sitoutumisensa tasoa edellisinä kausina näyttäneet ja kaikki viisi sopimusta onkin tällä kertaa kaikki TPV:n kasvatteja. Tällä tiellä TPV edelleen haluaa kulkea ja näyttää että omiin junioreihin panostaminen ja näiden kasvattaminen omaan edustusjoukkueeseen on oikea tie koko seuralle. Esittelyssä nyt seuraavat viisi sopimuspelaajaa jotka ovat maalivahti Henri Savolainen, hyökkääjä/keskikenttäpelaaja Ville Salonen, keskikenttäpelaaja Valtteri Salomaa, keskikenttäpelaaja Tomi Ylinen sekä hyökkääjä/keskikenttäpelaaja Paavo Näykki.

sopparit2

 

Henri Savolainen (-96):

Maalivahtiosastoa täydentää Kalliomäen lisäksi Henri Savolainen joka jo viime kaudella oli maalinsuulla sarjassa 16 ottelussa ja näissä Henkka onnistui kolmesti pitämään nollat taululla. Lisäksi Savolainen piti nollat tilastoissa molemmissa pelaamassaan Suomen Cupin ottelussa. Parhaat esitykset viime kaudelta Henkalta muistetaan ehkä muutamasta rankkaritorjunnasta joista parhaiten ehkä ensimmäisessä paikallisottelussa hoidettu pilkku.

Maalivahtivalmentajavelhot Heltonen & Seppälä tekivät hyvää työtä myös Henkan kanssa ja toivottavasti myös kehitys jatkuu samaan tahtiin edelleen. Kova taistelu jatkunee pelipaikasta ja ajasta varmasti edelleen kilpakumppani Kalliomäen kanssa, mutta kilpailutilanteen hyvyyden allekirjoittaa molemmat veskarit hyvillä mielin. Molemmille on tulossa varmasti mukavia otteluita kun vastaan astelee cupissa niin SJK ja VPS veikkausliigasta sekä KPV ja FF Jaro ykkösestä. Näissä otteluissa onnistuminen on varmasti mieleistä myös Savolaiselle. Omaan peliinsä ei aina voi olla täysin tyytyväinen mutta HT lupailee ensi kaudelle myös nälkäisempää ryhmää:

”Olen tyytyväinen että päästiin sopimukseen. Viime kausi jätti varmasti kaikille seuraihmisille kanan kynittäväksi ensi kautta ajatellen. Omaankaan peliin en aina ollut tyytyväinen mutta taas ollaan vuoden vanhempia ja kokeeneempia. Siitä on loistava jatkaa! Ensi kaudella joukkue on varmasti valmiimpi ja nälkäisempi kun päästään metsästämään pisteitä sieltä missä katulamput ei paista. Nähdään kesällä Tammelassa ja toivotaan että otetaan muutama pilkku lisää kiinni”.

 MG 1133 II
Henri Savolainen torjuntatöissä FC Viikinkejä vastaan Ratinassa

 

Ville Salonen (-94):

Hyökkääjä/keskikenttäpelaaja Salonen Ville jatkaa myös punapaidassa. Laitalinkkinä viihtyvän Salosen paluu TPV paitaan vuonna 2016 meni kaikilta osin niin sinne kuuluisaan hanuriin kuin vain voi mennä. Talven ensimmäisiä harjoituksia pirkkahallissa vedettiin into piukassa ja sitten koko homma läskiksi. Polvi sököksi ja pitkä toipuminen jälleen edessä. Koko kausi siinä sitten meni parannellessa polvea mutta viime kaudelle odotettiin että josko se innokas ja maaliahne hyökkääjä sieltä vielä palaisi ja näyttäisi osaamistaan.

Onneksi Ville jaksoi painaa töitä ja pikku hiljaa myös tulosta alkoi näkyä. Peliaika kakkosessa jäi kuitenkin vielä vähäiseksi kun vain 5 ottelua sarjassa merkattiin pelatuiksi. Myös kahdessa Cupin ottelussa Ville esiintyi tehden maalin toisessa Cupin ottelussa. Viime talvikauden harjoitusotteluissa hyvin esiintynyt Salonen näytti jo onnistuneen kuntoutumisessa täysin kun mm MuSa ottelu vieraissa maaliskuussa meni erinomaisesti.

Ville on kuitenkin osoittanut taistelevansa paikasta ja halut kentälle on kovat:

”Hyvillä mielin kohti uutta kautta lähdetään. Vaikeasta viime kaudesta ainoa positiivinen asia taisi olla että todella pitkästä aikaa sain sen kaivatun terveen kauden alle. Viime kaudella puolet ajasta meni katsoessa kestääkö paljon kokenut jalka edes pelaamista. Nyt on vihdoin perusta johon rakentaa juoksukuntoa ja toivottavasti ensi vuonna pääsee näyttämään miltä se pelaaminen näytti parhaimmillaan ennen loukkaantumista.”

 MG 2095 ii
Ville Salonen "tarkkailuasemissa" eikä SalPan pelaaja tilanteesta karkaa mihinkään

 

Valtteri Salomaa (-97):

Keskikenttäpelaaja Valtteri Salomaa jatkaa kasvattajaseuransa väreissä. Salomaan viime kausi meni vielä isoimmalta osin TPV:n A-junioreissa sekä kakkosjoukkueessa miesten kolmosessa. Kuitenkin otteluita tuli myös edustusjoukkueessa miesten kakkosessa viisi ja näissä Valtteri onnistui kertaalleen maalinteossa. Tuo maali syntyi kauden päättäneessä vierasottelussa SalPaa vastaan jonka TPV voitti 4-2 ja sillä tuloksella SalPa jäi ulos ykkösen karsinnoista. Maaleja syntyi kuitenkin myös muissa sarjoissa ja Suomen Cupissa.

Cupissa yksi (1) maali sekä miesten kolmosessa viisi (5). A-junioreissa maaleja syntyi yhteensä kahdeksan (8). Tuleva kausi on Salomaalle ensimmäinen kokonainen kausi edustusjoukkueessa ja mahdollisuudet pelaavaan kokoonpanoon murtautumisessa on olemassa. Näin Valtteri itse näkee tilanteensa ensi kautta ajatellen : 

”Oli hienoa että sain sopimuksen TPV:n kanssa järjestymään. Ensimmäinen koko kausi edustuksen mukana kuulostaa hyvältä. Tavoitteet korkealla lähdetään uuteen kauteen pohjoislohkossa. Omalta osalta viime kaudesta jäi hyvä fiilis ja on kiva jatkaa täällä punaisissa vielä”. 

Valtteri Salomaa 2
Valtteri Salomaan tilanne valuu veskarin käsiin

 

Tomi Ylinen (-96)

Alempana keskikenttäpelaajana enimmäkseen viime kaudella pelannut Tomi Ylinen on jo ehtinyt pelaamaan useita miesten pelejä niin edustusjoukkueessa kun TPV:n kakkosjoukkueessakin. Viime kaudella Tomi olisi voinut ikänsä puolesta pelata vielä myös A-junioreissa mutta peliaikaa oli kuitenkin luvassa jo ylempänäkin niin A:ssa pelatut ottelut jäi helmikuussa pelattuihin A:n SM-karsinta peleihin. Edustusjoukkueessa pelejä tulikin sitten jo 18 ja näissä komeat 1459 minuuttia.

Yhden maalin Tomi onnistui kaudella tekemään joka tuli kauden loppupuolella NuPSia vastaan vierasottelussa ajassa 90+2 joten tuo merkittiin ottelun voitto-osumaksi. Alempana keskikenttänä ei voi ketään väistellä ja se näkyi myös Tomin pelaamisessa, jos tarvitsee pelata kovaa niin sitten pelataan kovaa. Välillä se taas näkyy ikävä kyllä korttien muodossa ja Tomi keräsikin varoituksia eniten joukkueesta ja niitä kertyi kauden aikana yhteensä seitsemän (7) kpl:tta. Tomi näkeekin että hyvällä tasolla pelaamista kaivataan lisää koko joukkueelta:

”Mukava jatkaa tutussa ympäristössä. Viime kaudella oli sekä hyviä että huonoja pelejä, niitä pelejä joissa oltiin hyviä niin meitä oli aika vaikea voittaa. Tulevalla kaudella tavoite on pelata joka peli hyvällä tasolla. Pohjoislohko tuo mukavaa vaihtelua edellisiin kausiin ja saa viettää enemmän aikaa joukkueen kanssa. Ei muuta kuin hyvällä itseluottamuksella kohti tulevaa kautta”. 

 MG 3069 ii 3 0 KUVA 1Tomi Ylinen vas. seuraa tarkasti pallon kulun TamUn maaliin saakka 

 

Paavo Näykki (-96)

Kolme maalia viime kaudella viimeistellyt hyökkääjä/keskikenttäpelaaja Paavo Näykki jatkaa myös TPV:n paidassa. Kolme komeaa osumaa kakkosessa viimeistellyt Näykki huudatti n 2000 katsojan edessä Tammelan stadionilla TPV:n kannattajia iskemällä maalin paikallisvastustaja TamUn verkkoon ottelun 82 minuutilla. Tuo maali sekä kauden 2016 Suomen Cupissa tehty johtomaali KuPSin verkkoon ovat päällimäisenä mielessä Paavon tehdyistä maaleista. Otteluita kakkosessa Paavolle kertyi viime kaudella 17 joissa komeat 1231 minuuttia.

Paavo iski myös 5 maalia pelaamissaan kolmessa Suomen Cupin ottelussa ja vielä yksi osuma tuli myös kakkosjoukkueen mukana miesten kolmosessa ainoassa pelaamassaan ottelussa. Paavolla alkaakin olemaan kasassa hyvä määrä pelejä edustuksessa kun kaudella 2016 kakkosen pelejä tuli vyölle samat 17 ja jo kaudella 2015 pelejä kakkosessa tuli 14, joten pian tulee 50 kakkosen ottelua jo täyteen. Paavokin näkee Cupin ottelut jo talvella mukavana vaihteluna:

”Kiva jatkaa punakoneessa. Ensi kaudella yleisö ja vastustaja näkee uuden ja nälkäisen ”Naukin” ja varmasti myös joukkueen. Loistavaa päästä haastamaan jo Cupissa isoja jengejä ja hauska nähdä sarjassa minkälaisia pohjoisen nöpöneniä vastaan tulee”

 MG 4211 II
Paavo Näykki estää etenemisen MuSa pelaajalta Tammelan stadionilla
 

 

Näiden sopimusten myötä TPV:llä on kasassa 10 pelaajasopimusta joista kuusi on omia kasvatteja.
2018 sopimuspelaajat: Koroma Mohamed, Riihimäki Waltteri, Kalliomäki Miika, Mattila Juho, Rantala Joonas, Savolainen Henri, Salonen Ville, Ylinen Tomi, Salomaa Valtteri sekä Näykki Paavo.
SJK TPV 1
23.03.2019

TPV:ltä puuttui viimeistelyn taito

in Edustus uutiset
Talkoovakea2019
20.03.2019

Tule mukaan TPV:n toimintaan

in Edustus uutiset
Jari Myllyniemi 1
18.03.2019

Jari Myllyniemi palasi lääkäriksi

in Edustus uutiset
TPV Mariehamn 3
16.03.2019

TPV haastoi loppuun asti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.