Edustusjoukkueen ensimmäiset jatkosopimukset saatu valmiiksi

Sopimusneuvottelut ovat täydessä käynnissä useiden pelaajien kanssa ja täysi tohina joukkueen taustoilla on meneillään edelleen lähipäivinä.

Ensimmäiset sopimukset on saatu valmiiksi ja joukkueessa jatkavat hyökkääjä Mohamed Koroma, hyökkääjä Waltteri Riihimäki, maalivahti Miika Kalliomäki, puolustaja Juho Mattila sekä puolustaja Joonas Rantala. Tässä hiukan taustaa pelaajista sekä pienet kommentit myös osalta pelaajista.

ekat sopparit2

 

Mohamed Koroma (-88):

”Afrikan tähti” on kuulunut jo vuosia TPV:n luottohyökkääjiin muutamaa muualla vietettyä hetkeä lukuunottamatta. Mohan viime kausi ei ollut pisteiden valossa mikään huippusuoritus mutta kuten monesti on todettu niin Mohan parhaat ominaisuudet ei näy aina suoraan taululla vaan joukkueen eteen tehty työ näkyy muidenkin suorituksissa. Koromalle kertyi viime kaudella 15 sarjaottelua joissa syntyi 4 maalia. Sarjaotteluissa ”Moha” kellotti 807 minuuttia. Suomen Cupin alkukierroksilla Moha onnistui kolmesti maalinteossa tehden maalin jokaisessa TPV:n alkukierrosten otteluissa. 

Koromaa ei huimaa mikään ja nytkin ainoat kommentit ovat että ”ensi kaudella parannetaan ja varma nousu on tulossa”. Sen aika ja tuleva kausi näyttää onko Mohan sanoissa perää ja paraneeko otteet kentällä entisestään.

 MG 8697 II
Mohamed Koroma painelee karkuun Ilves pelaajilta talven harjoitusottelussa

 

Waltteri Riihimäki (-96):

Tamperelaistunut hyökkääjä Waltteri Riihimäki onnistui viime kaudella monesti maalinteossa vaihdosta tullessaan. Kausi lähti upeasti liikkeelle ja harjoitusotteluissa tuli jo tuhoisaa jälkeä. Sitten seurasi hieman seesteisempi vaihe pienten loukkaantumisten myötä eikä sarjapeleissä vauhti vielä ihan lähtenyt samanlaiseen lentoon kuin talvikaudella. Kauden lähestyttyä loppuaan ”Wate” kuitenkin alkoi jälleen näyttämään parasta osaamistaan. Tästä myös huomionarvoisena osoituksena TPV:n kannattajien valinta kauden pelaajaksi. Riihimäki onnistui iskemään kuitenkin eniten maaleja koko joukkueesta viime kaudella ja 10 tehtyä maalia sarjassa voidaan laskea hyvin menneeksi kaudeksi. Minuutteja kertyi sarjassa 1018 ja näiden lisäksi Wate onnistui maalinteossa myös Suomen Cupissa 4 kertaa sekä TPV:n kakkosjoukkueessakin 4 osumaa nostaa Waten maalimäärän viime kaudella jo yhteensä 18, joten tulivoimaa riittää kun paikka tulee. Riihimäki iski myös maalin molemmissa voittoon päättyneissä paikallisotteluissa.

Wate oli itse mielissään myös jatkosopimuksesta: ” Kiva päästä jatkamaan futista TPV:n kanssa ensi kaudella. Päätös oli aika helppo loppujen lopuksi ja odotan innolla että pääsen taas tuulettamaan Tammelassa yleisön eteen ja jakamaan upeita kokemuksia fanien kanssa”.

 MG 3025 ii
Waltteri Riihimäki ohittamassa TamU pelaajia Tammelan Stadionilla

 

Miika Kalliomäki (-96):

TPV:n vahvuuteen myös viime kaudeksi siirtynyt maalivahti Miika Kalliomäki jatkaa seurassa tulevallakin kaudella. Kova taistelu pelipaikasta toisen maalivahdin (Savolainen) kanssa tuotti Kalliomäelle kuitenkin tilastoihin seitsemän ottelua kakkosessa. Pelejä Miika sai kuitenkin hyvin pelattua ja lisäksi TPV:n kakkosjoukkueessa miesten kolmosessa otteluita kertyi 11 sekä yksi Suomen Cupin ottelu. Talvikauden harjoitusotteluista jäi varmasti monelle mieleen hyvät otteet 1-1 päättyneessä ottelussa veikkausliigajoukkue Ilvestä vastaan. Maalivahtivalmentajavelhot Heltonen & Seppälä tekivät hyvää työtä molempien veskareiden kanssa ja tuo yhteistyö odottaa enää tuloksien poimimista. Toivottavasti kehitys jatkuu ja miehestä saadaan enemmän irti velhojen käsittelyssä. Kalliomäki näkee myös että jatkaminen oli helppo ratkaisu:

”Olen tyytyväinen sopimuksen syntymiseen ja odotan paljon jo tulevaa kautta. Viime kaudesta jäi hyvä fiilis joten ei ollut mitään syytä miksi en olisi jatkanut TPV:n riveissä.”

 MG 2142 iiMiika Kalliomäki nyrkkeilemässä palloa kauemmaksi vaaran paikoilta Tammelassa

 

Juho Mattila (-95):

Topparina viihtyvä Juho Mattila jatkaa myös punaisissa. Viime kauden alku meinasi mennä piloille pitkään venyneen loukkaantumisesta toipumisen kanssa mutta mies saatiin kuntoon kuitenkin juuri ennen kauden alkua. Toipuminen ei ollut kuitenkaan edennyt aivan odotusten mukaisesti vaan kipujen kanssa oli haastavaa päästä täyteen iskuun. Muutamia pelejä Juho kuitenkin kykeni pelaamaan kauden alussa mutta toipuminen edellisestä ottelusta vei aina kuitenkin pidempään ja aina ei ehtinyt pelikuntoon asti kunnolla toipumaan joten otteluita jäi väkisinkin välillä väliin. Loppukaudesta kuitenkin alkoi paikat olemaan siinä kunnossa että edelliskauden tapaan Juho alkoi löytymään avauksesta topparin tontilta. Kokoonpanossa Juho oli kakkosessa yhteensä 15 ottelussa joista 11 oli kentällä. Minuutteja Juholle kertyi 929 sarjassa. Tämän lisäksi Suomen Cupissa tuli 3 ottelua sekä TPV:n kakkosjoukkueessa miesten kolmosessa yhteensä 2 ottelua. Tästä kun mies pääsee ehjänä aloittamaan uutta kautta niin topparina viihtyvä Mattila on varmasti avauksessa useammin kuin viime kaudella ja vahvat esiintymiset kentällä huomataan myös katsomossa. Juhon ajatuksissa oli päällimäisenä: ”omalta osaltaan omat eri loukkantumiset ja sen takia rikkonaiseksi jäänyt kausi ja se jätti paljon nälkää tulevalle kaudelle. Tietenkin ensimmäinen ajatus on että saan täysin ehjän kauden ja säästyn loukkaantumisilta. Suomen Cupin lohkovaiheeseen pääsy oli hieno juttu ja hienoa päästä testaamaan tasoaan Suomen huippujoukkueita vastaan jo talvella”.

 MG 1114 II
Juho Mattila aiheuttamassa hämmennystä TPV - FC Viikingit ottelussa Ratinassa 

 

Joonas Rantala (-96):

TPV:stä ainoana pelaajana täydet minuutit sarjassa (1980) kellottanut laitapakki Joonas Rantala jatkaa myös Tampereella ja TPV:ssä. Vasempana pakkina koko kauden luutinut ”Jonu” teki vakuuttavaa työtä jo talven harjoitusotteluissa ja näyttikin jo silloin että vasemman pakin paikalle on tunkua enemmänkin koska olihan samalla tontilla jo aiemmin näyttänyt osaamistaan mm Eino Ek. Joonas kuitenkin pelasi tuolla tontilla kaikki sarjapelit ja ainoastaan yhdessä Suomen Cupin ottelussa tuli huilattua koko ottelun verran. Erittäin varmaa työskentelyä koko kausi ja varmasti samaa nähdään myös ensi kaudella. Rantala ei itsestään isoa meteliä pidä mutta kentällä ei väistele ketään joka varmasti on myös iso asia kun pohjoisen reissuihin lähdetään. Kauden alkua ja pelejä odottelee jo Joonaskin ja terveiset lähteekin TPV-kannattajille:

”Tosi hienoa että saan jatkaa seurassa! Viime kaudesta jäi varmasti kaikille hieman hampaankoloon, mutta nyt on katseet käännetty jo tulevaa kautta kohti ja innolla odotankin jo pelien alkua. Kiitokset vielä kannattajille viime kaudesta ja nähdään taas ensi kaudella.”

 MG 0116 II
Joonas Rantalan kierteinen keskitys ohittaa Peimari United pelaajan Pyynikillä

 

Loppuviikosta torstaina on tulossa lisää sopimusuutisia, joten olkaahan kuulolla.

 

SJK TPV 1
23.03.2019

TPV:ltä puuttui viimeistelyn taito

in Edustus uutiset
Talkoovakea2019
20.03.2019

Tule mukaan TPV:n toimintaan

in Edustus uutiset
Jari Myllyniemi 1
18.03.2019

Jari Myllyniemi palasi lääkäriksi

in Edustus uutiset
TPV Mariehamn 3
16.03.2019

TPV haastoi loppuun asti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.