FC Viikingit nollasi TPV:n Vuosaaressa

Sade oli piiskannut Vuosaaressa lähes koko päivän mutta kenttä oli yllättävänkin hyvässä kunnossa.

Sateen jäljiltä päästiin peli kuitenkin pelaamaan lähes kokonaan ilman sadetta. Hiukan vettä oli kertynyt kentälle joka hidasti pallon kulkua aika-ajoin. 

 

TPV sai loistopaikan ottelussa kun parisen kymmentä minuuttia oli täynnä mutta Paavo Näykki ei onnistunut viimeistelyssä läpiajostaan. Moni TPV:n hyökkäyksistä hyytyi ratkaisupaikoissa kentän viimeisellä neljänneksellä. TPV hallitsi ensimmäisellä puolikkaalla ottelua aika ajoin mallikkaasti mutta lievästä hallinnasta huolimatta FC Viikingit onnistui kahdesti maalin värkkäämään. 

IMG 2675

IMG 2662

IMG 2663

27 minuuttia oli pelikellossa kun keskitys TPV puolustusalueelle näyttää menevän harakoille mutta Risto Vihisen epäonninen purku nousee korkealle ilmaan ja kohti maalia johon ahneimpana ryntää Joel Paatelainen. Loppujen lopuksi maali merkittäneen Paatelaiselle vaikka ensin ei ollut varmuutta menikö pallo TPV:n omasta pelaajasta sisään yrittäessään siivota palloa maaliviivan läheltä pois vaaranpaikasta.

 

Toisen kerran palloa kaivetaan TPV maalista kun Vihisen pystysyöttö osuu ahneeseen Viikingit pelaajaan joka Vihisen ohitettuaan nostaa kierteisen vedon kohti maalia ja pallo maaliin sivurajan läheisyydestä. Tilanteessa maalivahti Kalliomäki oli tullut vastaan karkuun päässyttä pelaajaa mutta komea veto yllätti tilanteessa Kalliomäen ja lukemat 2-0. 

 

Muutamasta hyvästä paikasta huolimatta TPV ei onnistunut maalinteossa ja tauolle mentiin näissä lukemissa.

 

Toinen puoliaika ei tuo muutamasta lisätilanteesta huolimatta kunnon kiriä eikä TPV onnistu näistä paikoista maalivahti Pervovia yllättämään. 

 

Loppulukemat 3-0 iskee vaparista 86 minuutilla rankkarialueen rajalta. Benjamin Thurling lähettää vaparin kierteisenä kohti etukulmaa ja pallo kiertää muurin ja etunurkka on aivan auki tilanteessa ja pallo sisään. 

 

Loppuhetkillä ei TPV:lla loistopaikkoja enää ole ja näin ottelu päättyy 3-0 FC Viikinkien voittoon.

 

Tilastot:

IMG 2674