Räiskyvä seitsemän maalin kamppailu päättyi tappioon

Kuumia tunteita, ulosajoja ja käsittämätöntä tuomarointia, hienoa tunnelmaa ja rutkasti maaleja. Heikko puolustaminen koitui kuitenkin TPV:n turmioksi ja BK-46 vei sarjapisteet Tammelasta perjantain iltavaloissa.

Ottelun alku oli Pallo-Veikoilta todella heikko. BK-46 pääsi kahden ensiminuutin aikana kahdesti avoimeen maalipaikkaan. Ensimmäinen kilpistyi kotijoukkueen kannalta onnekkaasti BK-46:n omaan pelaajaan. Toinen hyökkäys tuotti tulosta. Nopea rajaheitto, keskitys ja Mergim Bushi puski maalivahdin ja puolustajan välimaastosta karjaalaiset johtoon.

Lisää tuli 18. minuutilla paitsiolta vaikuttaneesta tilanteesta. John Fagerström päätti hyökkäyksen hienoon viimeistelyyn. 0-2 ja samalla vielä tilanteeseen syöksynyt maalivahti Henri Savolainen sai Fagerströmin jalasta osuman - harmillisesti mutta täysin tahattomasti - ja joutui jättämään kentän.

Peli kääntyi kuitenkin puolen tunnin jälkeen ja mestarina hääri Waltteri Riihimäki. Ensin Riihimäki harhautteli Mika Ahosen komean esityön jälkeen 1-2. Heti perään Paavo Näykki alusti ja Riihimäki ampui terävän käännöksen jälkeen 2-2. Reilussa minuutissa kahden maalin tappioasema kääntyi tasatilanteeksi.

Lisää oli tulla hetken päästä, kun Mika Ahonen oli juoksemassa läpi. Lucas Mondino pysäytti alimpana kenttäpelaajana läpijuoksun kaatamalla Ahosen takaapäin, mutta selvisi tilanteesta vain keltaisella kortilla. Tästä TPV:n vaihtopenkki antoi palautetta avustavalle tuomarille ja varsin lyhyen sananvaihdon jälkeen sekä päävalmentaja Anssi Ylinen että huoltaja Matti Jokinen saivat lähtöpassin katsomoon.

Toinen jakso käynnistyi erikoisella episodilla. Avausmaalin tehnyt Mergim Bushi taklasi reilusti myöhässä TPV:n Valtteri Hiilloskorpea ja sai keltaisen kortin. Joukkuetoveri Matias Astrada kävi repimässä tuomarin kanssa sananvaihtoon jääneen Bushin pois tilanteesta, mutta hiiltyi lopullisesti ja huitaisi Astradaa. Tuomari Pouria Notash kaivoi taskustaan punaisen kortin ja Bushi lähti katsomon laitoja potkien ulos.

Miehen ylivoimalla TPV:lta odotettiin voittoa. Joukkue saikin muutaman mainion maalipaikan. Maalivahti Jere Aalto esitti kuitenkin erinomaiset pelastukset niin Waltteri Riihimäen avopaikassa kuin Mika Ahosen voimapuskussa.

Punapaitojen ote kuitenkin hyytyi ja karjaalaiset karkasivat johtoon nopealla vastahyökkäyksellä. John Fagerström päätti ylivoimahyökkäyksen 2-3 -maaliin.

Vain neljä minuuttia myöhemmin Eino Ek toi TPV:n tasoihin 3-3 puskemalla Jere Aallon torjuman Waltteri Riihimäen vedon verkkoon.

Tilanteita riitti. Seuraavaksi oli taas ulosajon vuoro. Mikko Innanen tuli nopeaan pallontavoittelutilanteeseen jalkapohja edellä, ja vaikka suurempaa kontaktia ei ollut, tuomari kaivoi taskustaan punaisen kortin.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin sivuvaparista. BK toimitti pallon luukulle ja Alieu Ceesay pääsi painamaan pallon luvattoman helposti TPV:n verkkoon.

Näin punapaidat jäivät pelissä pisteittä ja käytännössä taistelu nousukarsintapaikoista on ohi.

TPV:n leirissä nähtiin, että tappio oli täysin joukkueen omaa tekemistä. Tuomarikolmikon toiminta kirvoitti pelin jälkeen tiukkaa palautetta päävalmentaja Anssi Yliseltä.

- Yleensä en arvostele tuomareita, mutta tänään he olivat aivan katastrofi ja pelissä ei ollut edes tarkkailijaa paikalla. Toisesta maalista avustava myönsi pelin aikana, että se oli paitsio ja hänen virheensä. Innasen ulosajo taas oli aivan käsittämätön, Ylinen ihmetteli.

Joukkueensa tappiota Ylinen ei silti laittanut keltapaitaisen kolmikon vaan oman esityksen syyksi.

- Tuomari ei tehnyt neljää maalia meitä vastaan. Meille tehdään turhan helposti maaleja. Jos neljä menee omiin, ei voi voittaa. Ylöspäin meidän peli taas oli älyttömän hidasta.

 

Ottelun maalikooste: .be">.be 

 

Ennakko TPV MuSa 1 21
21.08.2019

”MuSa-ottelu on täynnä vääntöä”

in Edustus uutiset
Haka TPV 1
15.08.2019

TPV tuotti Hakalle pettymyksen

in Edustus uutiset
Ennakko Haka TPV 1
14.08.2019

”Pelaajien sooloilu saatava loppumaan”

in Edustus uutiset
KTP TPV 1
12.08.2019

KTP:n nopea peli myrkkyä TPV:lle

in Edustus uutiset
Ennakko KTP TPV 1
11.08.2019

Viikon loma oli kuin vesi kesäkukille

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.