TPV – BK-46 Tammelan stadionin iltavaloissa klo 19.30 alkaen

Edelleen lohkon kärkipaikkaa tavoitteleva TPV kohtaa seuraavaksi perjantaina BK-46:n joka kevätkierroksella Karjaalla pyöritteli TPV:n nurin 5-2 lukemin ja aiheutti TPV:lle kauden avaustappion sarjassa.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun voitto taskussa edellisestä ottelusta. TPV kaatoi vieraissa FC Espoon 1-3 ja BK-46 puolestaan voitti FC Viikingit 1-2 lukemin.

BK-46 on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 5 ja TPV jaetulla kolmannella sijalla yhden pisteen karjaalaisia edellä. Otteluita BK-46 on pelannut 16 ja on saanut niistä 29 pistettä kun TPV:llä on seitsemäntoista ottelun jälkeen pisteitä kasassa 30.

BK-46 on jatkanut sarjassa ailahdellen kun voittoja on tullut viidestä viime ottelusta kaksi ja tappioita 3. Voitot BK-46 on napannut FC Viikingeiltä 1-2 ja FC Espoolta 1-0, tappiot vastaavasti on kärsitty FC Jazzille 1-3, Tampere Unitedille 3-1 sekä Peimari Unitedille Sauvossa 2-3.

 

DSC 0011
Valtteri Hiilloskorpi viimeisteli 1-3 voittolukemat FC Espoon verkkoon

 

Alieu Ceesay johtaa BK:n puolustuksessa huolellisesti ja varmaotteisesti eikä varmasti tilaa tulee helpolla TPV:n hyökkääjille. Alkukauden BK:n keskikentällä vahvasti esiintynyt Mitchell Lopez puolestaan ei ole karjaalaisten kokoonpanossa enää 7.7 jälkeen esiintynyt. Fagerström John johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä seitsemällä osumalla ja Bushi Mergim sekä Alieu Ceesay molemmat ovat iskeneet viisi osumaa. Bushue Jacob on perjantain ottelusta karjaalaisilta sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

alieu ceesay
Alieu Ceesay johtaa karjaalaisten puolustusta varmoin ottein (Kuva: Svenska Yle)

 

TPV:n pistepussi on karttunut jälleen hiukan paremmin viidessä viime ottelussa kun voitot on kaivettu kolmesti ja kerran on pelattu tasan ja kertaalleen TPV on jäänyt pisteittä. Viime ottelussa FC Espoo onnistui pysymään TPV:n vauhdissa avausjakson mutta pelin edetessä TPV:n vahvat otteet takasivat TPV:lle voiton 1-3 lukemilla. Tätä ennen TPV voitti Peimari Unitedin Sauvossa 2-3 ja Tammelan stadionilla paikallisvastustaja TamUn 4-0. Tappio kärsittiin porissa FC Jazzille ja KäPan kanssa väännettiin tasaisessa ottelussa kiikarilukemat 0-0.

 full
Waltteri Riihimäki osui jälleen viime kierroksella, nyt 1-2 lukemat FC Espoon kustannuksella

 

TPV:n puolustus on pelannut jälleen alkukauden malliin ja tilastotkin tätä asiaa tukee kun viidessä viime ottelussa on menty maali per ottelu tahtiin omiin. Viidessä viime ottelussa myös maalinsuulla ollaan oltu tarkempana kun kahdesti on maalivahti onnistunut pitämään nollan taulussa vastustajilla. TPV:n hyökkäyksessä on tarkimpana ollut Waltteri Riihimäki joka on osunut seitsemän kertaa vastustajan verkkoon, varusmiespalveluaan suorittava Salomo Ojala on viidellä osumallaan seuraavana TPV:n maalipörssissä mutta minuutteja ei Salomolle ole juurikaan lisää tullut. Mika Ahonen kärkkyy heti perässä Rudi Dieterin kanssa neljällä osumallaan.

 

Kuntopuntari 5

 
TPV – BK-46 Tammelan stadionilla klo 19.30 alkaen.
Pikku Tammelan terassi palvelee tapansa mukaan jo tuntia ennen ottelua eli klo 18.30 janoisimmat saa tuoppiinsa täytettä.
 
TTT ToiBoys
24.05.2019

Ostamalla teatterilippuja tuet juniorityötä

in Seuratiedotteet
TPV EIF 22
22.05.2019

TPV sai tärkeän avausvoiton

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV EIF
21.05.2019

TPV hakee avausvoittoa keskiviikkona

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
17.05.2019

TPV ei onnistunut maalinteossa

in Edustus uutiset
Mika Aaltonen ja Juha Pekka Makinen
17.05.2019

Vuoden 1994 mestarit saapuvat Tammelaan

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.