Espoosta pisteet mukaan hyvällä esityksellä

Asetelmat otteluun oli melko selvät, TPV tarvitsi voiton pysyäkseen kärjen tuntumassa ja FC Espoo olisi tarvinnut myös pisteet päästäkseen suoran putoajan paikalta pois.

TPV oli pelissä muutamaa heikkoa hetkeä selvästi parempi joukkue kentällä ja vei peliä ajoittain todella vahvasti.

IMG 2454

Vahva ja varma esitys jäi päällimmäisenä mieleen TPV:n otteista kentällä. FC Espoo onnistui vain ajoittain horjuttamaan TPV:n puolustusta eikä varsinkaan toisella jaksolla enää maalivahti Savolaiselle tullut pahoja vaaranpaikkoja.

 

Ottelun ensimmäinen syntyi 24 minuutilla kun Paavo Näykki irtosi laidalta ja purjehti koko espoolaispuolustuksen läpi ja harhautti vielä maalivahdin sivuun ja pallo varmasti tyhjänä ammottavaan maaliin. Erinomainen yksikösuoritus Näykiltä ja näyttävä onnistuminen muutenkin hyvään syysvireeseen päässeeltä Paavolta.

IMG 2480

 

IMG 2468

FC Espoon 1-1 tasoitusmaali syntyi ensimmäisen jakson loppuhetkillä. TPV:n laitapakki Joonas Rantala menetti pallon laidassa sivurajan tuntumassa ja Valdrin Rashica haistoi tilaisuutensa. Maalivahti Savolainen oli maaliltaan ulkona reilusti ja Rashica näki tilanteen ja komea laukaus yli Savolaisen ja pallo maaliin. Tauolle siirryttiin 1-1 lukemissa. TPV:llä ei varsinaista hätää ollut kuitenkaan ensimmäisellä jaksolla ja maalipaikkoja oli 3-4 mutta ruuti tilanteissa oli märkää. Paras paikka osui Waltteri Riihimäelle joka pääsi kuudentoista rajalta vasurillaan koittamaan mutta veto jäi löysäksi ja veskarilla oli helppo työ poimia pallo haltuunsa.

 

Toiselle jaksolle asteli joukkueista selvästi pirteämpänä TPV. Hallinta säilyi pitkiä jaksoja TPV:llä eikä FC Espoo päässyt kunnollisiin paikkoihin TPV:n puolustaessa varmalla otteella.

 

Hyvät tilanteet kuitenkin TPV:lläkin jäi hiukan vajaaksi eikä todella hyviin maalipaikkoihin päästy ensimmäisen viiden minuutin aikana. TPV kuitenkin hallitsi peliä ja tilanteita saatiin aikaiseksi ja oli vain ajan kysymys kun johtomaali näkee päivänvalon. Pelikello oli ehtinyt 52 minuutille kun Waltteri Riihimäki vie TPV:n johtoon Mika Ahosen komeasta esityöstä. Mika Ahonen vei kaksi pakkia ensin oikealla puolella sivuun ja tyhjän tilan auetessa komea siirto Riihimäelle jonka laukaus painuu maaliin veskarin kainalon alta. 

 

Tämän jälkeenkin hallinta pysyi TPV:llä eikä espoolaisten kiri lähde käyntiin millään. Pitkät TPV:n syöttöketjut tuntui tekevän selvää jälkeä ja FC Espoon pelaajat näyttivät väsyvän pallon ja pelaajien perässä juoksemiseen. 

 

TPV:n kolmas osuma syntyy ottelun 58 minuutilla kun Valtteri Hiilloskorven komea yksilösuoritus vie tilanteen 1-3 lukemiin. Hiilloskorpi lähti lähes puolesta kentästä purjehtimaan eikä pysäyttäjää löytynyt ennenkuin oli myöhäistä ja pallo oli varmasti maalissa.

 

Tämän maalin jälkeen otteluun tuli selvästi seesteisempi hetki mutta varsinaisesti ei FC Espoo onnistunut haastamaan kunnolla TPV:tä. TPV:n lisäosumat oli lähempänä kuin vastaavasti FC Espoon kavennusmaali. Ottelussa ei kuitenkaan enää maaleja nähty ja tärkeät pisteet lähti Tampereen suuntaan. 

 

Näin TPV auttoi myös paikallisvastustajaansa pitämällä espoolaiset ilman pisteitä. 

 

Ottelun erikoisuus: Stadionin videotaulu ei suostunut tekemään yhteistyötä. Pelikellon sekunnit kului hitaanlaisesti ja yhden sekunnin kulumiseen ehti menemään 3-4 sekuntia. Toiselle puoliajalle kuitenkin taulukin saatiin ajantasalle ja pysymään oikeassa ajassa.

IMG 2490

Sopimusuutinen Jari Nikkila
22.07.2019

Jari Nikkilä TamU:n harjoitusvahvuuteen

in Edustus uutiset
TPV Jaro 1
18.07.2019

Puolustaminen ei ole kohdillaan

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Jaro 17
17.07.2019

Jesse Oksanen: kaikki laitettava peliin

in Edustus uutiset
EIF TPV KANSI
13.07.2019

TPV pelasi laiskoilla jaloilla

in Edustus uutiset
Mauro Severino sopimusuutinen 12
12.07.2019

Mauro Severino palasi TPV:hen

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.