Ei pisteitä tuliaisina Porin reissulta FC Jazzin vieraana

Pori on ollut tällä kaudella vaikea paikka TPV:lle pelata kun ei pistettäkään ole tuliaisina tullut.

FC Jazz tylsytti TPV:n hyökkäykset ottelussa järjestäin eikä TPV oikein löytänyt aseita kotijoukkueen puolustuksen murtamiseen. Ottelu alkoi tasaisesti molempien joukkueiden etsiessä aukkoja puolustuksesta. Kumpikaan ei kuitenkaan löytänyt selviä aukkoja vaan tiiviisti pelanneet puolustuslinjat siivosivat yritykset helpohkosti.

IMG 2239

 

Ottelun ensimmäinen osuma syntyi hiukan helpohkosti kun pallo pelattiin kaukana maalista Juho Lehtoselle ja pitkältä lähtenyt laukaus painui yli TPV:n maalivahti Henri Savolaisen ja maaliin saakka. Komea veto sinänsä ja maaliin painuvat kaukolaukaukset ovat komeita katseltavia vaikka ns väärään päähän tuo ensimmäinen painui.

 

FC Jazz hiukan löysäsi vauhtia maalin jälkeen ja TPV pääsi useimmin pyörittämään peliä hyökkäyspäässä mutta tuloksettomasti. Viimeistely jäi heikoksi ja laukausten laatu ei ollut toivotulla tasolla. 

 

TPV tasoitus syntyy ottelun 26 minuutilla kun Paavo Näykki pääsee komean yhdistelmän jälkeen painamaan pallon verkkoon. Maali oli Paavolle toinen perättäisessä ottelussa ja myös kauden toinen osuma. Tässä vaiheessa ottelua TPV:llä oli paras ote pelistä mutta lisämaaleihin se ei riittänyt. 

IMG 2283 

Toinen puolikas ottelussa alkoi melko laiskavauhtisesti ja FC Jazz oli tässä kuitenkin paremmin hereillä. Jakso oli ehtiny vanheta vasta kolmisen minuuttia kun kotijoukkue pääsi jälleen tuulettamaan. Juho Lehtonen oli toistamiseen kärkkäänä kun heikosti puolustettu tilanne päättyy Lehtosen laukaukseen joka painuu etunurkasta sisään. Tämän jälkeen joukkueet ei enää maaleja onnistu tekemään eikä TPV:n muutamat lähentelyt onnistu vaan viimeistelystä puuttui tarkkuus. Lähimmäksi tasoitusta pääsee laidalla pelannut Eino-Veikko Ek kun hienon yhdistelmän päätteksi Eino pääsee takanurkalle täysin vapaana ja suoraan syötöstä lähtenyt laukaus onnistuu mutta veto jää vaisuksi ja suuntautuu suoraan maalivahdin syliin. Ainoat merkinnät pöytäkirjaan TPV:n osalta jäävät vaihtoihin ja Jesse Oksasen varoitukseen joka täyttää Jessen korttitilin ja sen vuoksi Oksanen ei voi pelata huomisessa Suomen Cupin ottelussa Jyväskylässä.

Lukemat 2-1 pysyy näin ottelun loppuun saakka eikä TPV:n loppukiri tuota tällä kertaa tulosta.

 

TPV:n kannattajat olivat mukana 25 hengen voimin ja laulu raikasi mukavasti läpi ottelun. IMG 2228

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.