TPV kohtaa torstaina paikallisottelussa TamUn Tammelassa

Paikallisottelu osa 2 tällä kaudella saa arvoisensa paikan kun peli päästään pelaamaan Tampereen ainoalla ja oikealla jalkapallostadionilla Tammelassa.

Vaikkakin ensimmäisessä kohtaamisessa lähes tuhannen katsojan edessä Ratinassa tunnelma nousi normaalia kakkosen ottelua paremmaksi mutta selvää on ettei Ratinassa pelattavat kakkosen ottelut yleensä tunnelmaltaan kovin korkeaksi nouse.
Muutoinkin ottelussa on kutkuttavat lähtökohdat kun molemmilla joukkueilla on voitto-ottelut alla sekä ilmeisesti molemmilla myös edelliset ottelut ovat olleet sitä ”kauden parasta peliä” tähän saakka.

TPV sai tappioputken poikki pari viikkoa sitten ja sen jälkeen peli oli selvästi parasta tällä kaudella. Viimeisin ottelu Peimari Unitedin vieraana oli ehdottomasti vahvin ja tasapainoisin esitys hetkeen aikaan. Ottelu olisi voinut olla paremmalla viimeistelyllä jo ohi kahdenkymmenen pelatun minuutin jälkeen. Kokonaisvaltaisesti TPV hallitsi ottelua lähes mielin määrin ja juoksutti Peimari Unitedin pelaajilta jalat alta.

Ottelussa TPV:lle tuli oikeastaan vain kaksi virhettä ja niistä Peimari United rokotti molemmilla kerroilla. TPV:n johtaessa jo 0-3 sai kotijoukkue melko helpohkosti rangaistuspotkun joka painui maaliin Savolaisen aavistaessa väärään nurkkaan. Toinen virhe sattui ottelun yliajalla ajassa 90 + 3 kun nopeasti pelattu kulma yllätti hiukan löysästi tilanteen pelanneen TPV:n ja pallo maaliin puskemalla. TPV:llä oli ottelussa useita huippupaikkoja lisäillä johtoaan mutta viimeistely näissä ei onnistunut kohdilleen. Ei edes pilkulta kun TPV missasi oman mahdollisuutensa osumaan Peimarin maalivahdin onnistuessa torjunnassaan. Kaiken kaikkiaan kuitenkin TPV:ltä erinomainen esitys hienolla Peimari Unitedin OP-Hakkispaanalla Sauvossa. Kenttäolosuhteita ei voi kun kehua Sauvossa, Peimarin United ja paikalliset kannattajat voivat olla ylpeitä olosuhteistaan.

TPV:llä ei torstain ottelussa ole pelikieltoja kun Mohamed Koroma kärsi korttitilin täyttymisestä aiheutuneen pelikieltonsa edellisessä vierasottelussa. Sairastuvaltakin saatiin jo hiukan parempiakin uutisia kun Jari Nikkilä on pystynyt jo pelaamaan Karjaalla tulleen tällin jälkeen kahdessa ottelussa ja myös Teppo Syrjänen on päässyt pelaamaan myös jo pidemmän tauon jälkeen.

TPV lähtee otteluun sarjataulukon sijalta 5 tosin vain 3 pistettä sarjakärki MuSan perässä. TPV on onnistunut pelaamastaan kolmestatoista ottelusta voittamaan 7 ja hävinnyt näistä neljä, tasuriin on päättynyt kaksi ottelua. Maalisuhde on vielä melko huono neljän heikommin pelatun ottelun tuloksilla. Tosin TPV:llä tehtyjä maaleja on toiseksi eniten (27), tosin TPV jakaa tuon toisen sijan tehdyissä maaleissa sarjakärki MuSan ja toisena olevan FC Viikinkien kanssa. Eniten maaleja lohkossa on iskenyt BK-46 joka kävi juuri viime sunnuntaina häviämässä TamUlle Tammelassa. TPV:n maalipörssiä johtavat viidellä tehdyllä maalilla Waltteri Riihimäki ja Salomo Ojala. Kaksikkoa jahtaa kovaa tulikuuma erikoiskikkanäppäin pohjassa pelaava Mika Ahonen joka on osunut jo neljästi kolmessa pelaamassaan ottelussa.
 
Keväällä pelattu ensimmäinen paikallisottelu Ratinan stadionilla päättyi vierasjoukkueena pelanneen TPV:n 1-3 voittoon. Maaleista vastasivat tällöin Rudi Dieter, Mikko Innanen ja Waltteri Riihimäki TPV:stä ja Riku Oras onnistui pilkulta TamUsta.
Oras ehti vielä missaamaan toisen rankkarin kun TPV:n maalivahti torjui Oraksen heikon yrityksen. Tällöin TPV oli selvästi parempi viimeistelyssä joten pisteet lähti TPV:n matkaan.
 

Vierasjoukkue TamU lähtee otteluun sijalta seitsemän kuitenkin vain 4 pistettä TPV:n perässä. Lohko on erittäin tasainen vielä ns kärkiviisikon osalta kun kaikki 5 joukkuetta mahtuvat 3 pisteen sisään. Näin ollen TamUkin on vain seitsemän pisteen päässä lohkon piikkipaikasta.

TamU on pelannut putkeen tappiottomasti jo seitsemän ottelua joista 4 on voittoja ja 3 on päättynyt tasapeliin. Paikallisvastustajan otteet kentällä ovat parantuneet keväästä joten tiukkaa taistelua ottelusta odotetaan luultavasti molemmissa leireissä.
TamU on vahvistanut vielä rivejään viime viikkoina kun joukkueeseen on hankittu viime kaudella FC Jazzissa pelannut Leroy Maluka sekä Sasu Nieminen Pallo-Sepoista. Toiseen suuntaan taas on matkannut Niclas Kalatsev jonka sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Vierasjoukkueen maalipörssiä johtaa kuusi maalia iskenyt Roope Kostiainen jota säestävät kapteeni Riku Oras sekä Topias Järvelä neljällä osumallaan. TPV:ssäkin maaleja iskenyt Tero Intala on osunut kolme kertaa maalipuiden väliin, tosin kaikki osumat tulivat samaisessa ottelussa EsPaa vastaan 16.6. Tammelassa.

 

HUOM!

TamU-kannattajille varataan oma sisäänkäynti Salhojankadun kulmasta eli ns tulostaulun kulmauksesta. Samaisessa kulmassa on vieraskannattajille varattu omat palvelut. 

Lippu- ja myyntipisteissä käy VAIN käteinen, ei siis korttimaksumahdollisuutta. Pääsylipun voi hankkia ennakkoon linkistä: https://www.zupticket.com/tpv-tampere-united.html

 

Ennen ottelun alkua Pikku-Tammelan terassilla musisoi GUGGENHEIM-PROJEKTZ klo 17.30 alkaen.

Juttua esiintyjistä TPV kannattajien Paltsaristin sivuilla: http://www.paltsaristi.fi/2017/07/tammelan-voima-ja-tammer-piano-esittaa_30.html

 

TPV:n tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&60704&spljp17&M2

TamUn tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&106945&spljp17&M2 

Lohko B:n sarjataulukko ja tulokset palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2017?&spljp17&M2&2

 

Futis on parasta paikanpäällä – Tervetuloa !

Lippujen hinnat:
Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 € *
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi
Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi
*Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 - vuotiaat lapset. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

 TPV TAMU

 

 

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.