TPV voitti Peimari Unitedin vahvalla esityksellä

Joukkue näytti iskukykynsä ja käytti nopean tekonurmen antaman mahdollisuuden laitapelaamisessaan. Ottelun ensimmäiset 20 minuuttia oli suvereenia TPV:n hallintaa ja maalipaikkoja tuli heti useita.

Parhaimmille paikoille pääsi Paavo Näykki kolmeen otteeseen mutta kotijoukkueen maalivahti pelasti torjunnoillaan hyvät tilanteet. 

 

Parinkymmenen minuutin jälkeen ottelu hieman tasoittui mutta silti hallinta pysyi TPV:llä vaikka myös Peimari United pääsikin pari kertaa kokeilemaan TPV:n puolustustajien hereilläoloa.

 

Ensimmäinen jakso jäi maalittomaksi TPV vahvasta esityksestä huolimatta. TPV:n laitalinkit Näykki ja Dieter hassuttelivat vuorotellen Peimarin puolustusta mutta tulos jäi vielä vajaaksi. 

 

Toiselle puoliajalle tulikin erinomaisesti pelaava TPV ja heti toisen puolikkaan alkuun iskee Mika Ahonen tilanteeksi 0-1 ohi vastaan tulevan Peimari United maalivahdin. 

 

Maalin jälkeen paine pysyi kotijoukkueen puolustuspäässä eikä Peimari United löytänyt keinoja puhkoa TPV puolustusta. TPV sai heti perään mahdollisuuden lisätä johtoaan pilkulta kun Paavo Näykkiä rikottiin boksissa varoituksen ja pilkun arvoisesti. Jari Nikkilä asteli ampumaan pilkkua, Nikkilältä kova laukaus oikealle mutta veskari ehtii kuin ehtiikin käsineen pallon kulkuradan eteen joten maali jää syntymättä n 50 minuutin kohdalla.

 

Tästä ottelu ehti vanheta lisää seitsemän minuuttia kun Valtteri Hiilloskorpi pääsee oikealta irti ja laukoo vasurilla oikeaan alanurkkaan maalivahdin käsien kautta. Komea nousu ja hieno viimeistely Hiilloskorven kauden avausmaaliin.

 

TPV lisäsi höyryä ja Peimari United jäi hiukan seisovin jaloin ihmettelemään TPV:n menoa. Vahva puolustus ja hyvä liike ylhäällä teki Peimari Unitedin pelaamisen vaikeaksi. Tilanne hiukan rauhoittui ja palloa pelattiin enemmän keskikentällä kuin kummankaan joukkueen puolustusalueilla. Hetkellinen seesteisyys pelissä tiesikin jännittävä loppuhuipennusta ottelulle. 

 

Ensin Waltteri Riihimäen pommi painuu verkkoon ottelun 71 minuutilla ja tilanne muuttuu 0-3 lukemiin. 

 

Tästä muutama minuutti ja tilanne muuttuu jälleen kun Peimari Unitedille vihelletään vuorostaan pilkku. Das Neves Adimar Vila Nova ei rangaistuspotkussaan hätäile vaan komea veto painuu ohi TPV maalivahti Henri Savolaisen. 

 

Vielä ottelun loppuhetkille saatiin tilanne muuttumaan kun TPV puolustaa heikosti nopeana annetun kulman josta Blomqvist Markus pääsee iskemään loppulukemiksi 2-3 kun pelikellossa oli jo 90+3 minuuttia.

 

Vielä tämänkin päälle ottelua pelattiin pari minuuttia mutta loppuhetkille ei enää maalipaikkoja saatu kumpaankaan päähän. Näin ottelu päättyi TPV voittoon kauden selvästi parhaalla esityksellä. 

 

Ottelun tilastot: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778497

 

TPV:n seuraava koitos onkin sitten jo ensi torstaina pelattava paikallisottelu TPV - TamU. Ottelu alkaa torstaina 3.8 klo 18.30 Tammelan Stadionilla. 

 

Futis on parasta paikan päällä - Tervetuloa !

IMG 2050

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.