TPV voitti Peimari Unitedin vahvalla esityksellä

Joukkue näytti iskukykynsä ja käytti nopean tekonurmen antaman mahdollisuuden laitapelaamisessaan. Ottelun ensimmäiset 20 minuuttia oli suvereenia TPV:n hallintaa ja maalipaikkoja tuli heti useita.

Parhaimmille paikoille pääsi Paavo Näykki kolmeen otteeseen mutta kotijoukkueen maalivahti pelasti torjunnoillaan hyvät tilanteet. 

 

Parinkymmenen minuutin jälkeen ottelu hieman tasoittui mutta silti hallinta pysyi TPV:llä vaikka myös Peimari United pääsikin pari kertaa kokeilemaan TPV:n puolustustajien hereilläoloa.

 

Ensimmäinen jakso jäi maalittomaksi TPV vahvasta esityksestä huolimatta. TPV:n laitalinkit Näykki ja Dieter hassuttelivat vuorotellen Peimarin puolustusta mutta tulos jäi vielä vajaaksi. 

 

Toiselle puoliajalle tulikin erinomaisesti pelaava TPV ja heti toisen puolikkaan alkuun iskee Mika Ahonen tilanteeksi 0-1 ohi vastaan tulevan Peimari United maalivahdin. 

 

Maalin jälkeen paine pysyi kotijoukkueen puolustuspäässä eikä Peimari United löytänyt keinoja puhkoa TPV puolustusta. TPV sai heti perään mahdollisuuden lisätä johtoaan pilkulta kun Paavo Näykkiä rikottiin boksissa varoituksen ja pilkun arvoisesti. Jari Nikkilä asteli ampumaan pilkkua, Nikkilältä kova laukaus oikealle mutta veskari ehtii kuin ehtiikin käsineen pallon kulkuradan eteen joten maali jää syntymättä n 50 minuutin kohdalla.

 

Tästä ottelu ehti vanheta lisää seitsemän minuuttia kun Valtteri Hiilloskorpi pääsee oikealta irti ja laukoo vasurilla oikeaan alanurkkaan maalivahdin käsien kautta. Komea nousu ja hieno viimeistely Hiilloskorven kauden avausmaaliin.

 

TPV lisäsi höyryä ja Peimari United jäi hiukan seisovin jaloin ihmettelemään TPV:n menoa. Vahva puolustus ja hyvä liike ylhäällä teki Peimari Unitedin pelaamisen vaikeaksi. Tilanne hiukan rauhoittui ja palloa pelattiin enemmän keskikentällä kuin kummankaan joukkueen puolustusalueilla. Hetkellinen seesteisyys pelissä tiesikin jännittävä loppuhuipennusta ottelulle. 

 

Ensin Waltteri Riihimäen pommi painuu verkkoon ottelun 71 minuutilla ja tilanne muuttuu 0-3 lukemiin. 

 

Tästä muutama minuutti ja tilanne muuttuu jälleen kun Peimari Unitedille vihelletään vuorostaan pilkku. Das Neves Adimar Vila Nova ei rangaistuspotkussaan hätäile vaan komea veto painuu ohi TPV maalivahti Henri Savolaisen. 

 

Vielä ottelun loppuhetkille saatiin tilanne muuttumaan kun TPV puolustaa heikosti nopeana annetun kulman josta Blomqvist Markus pääsee iskemään loppulukemiksi 2-3 kun pelikellossa oli jo 90+3 minuuttia.

 

Vielä tämänkin päälle ottelua pelattiin pari minuuttia mutta loppuhetkille ei enää maalipaikkoja saatu kumpaankaan päähän. Näin ottelu päättyi TPV voittoon kauden selvästi parhaalla esityksellä. 

 

Ottelun tilastot: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778497

 

TPV:n seuraava koitos onkin sitten jo ensi torstaina pelattava paikallisottelu TPV - TamU. Ottelu alkaa torstaina 3.8 klo 18.30 Tammelan Stadionilla. 

 

Futis on parasta paikan päällä - Tervetuloa !

IMG 2050

 

Jari Myllyniemi 1
18.03.2019

Jari Myllyniemi palasi lääkäriksi

in Edustus uutiset
TPV Mariehamn 3
16.03.2019

TPV haastoi loppuun asti

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Roope Kostiainen 2
15.03.2019

Roope Kostiainen liittyi TPV:n miehistöön

in Edustus uutiset
Ennakko TPV IFK Mariehamn
15.03.2019

TPV kohtaa liigan IFK Mariehamnin

in Edustus uutiset
Eetu ja Turva
13.03.2019

Vakuutusyhtiö Turvan ja TPV:n yhteistyö jatkuu

in Seuratiedotteet
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.