TPV seuraavaksi pistejahtiin lauantaina Peimari Unitedin vieraana

Pienen tauon jälkeen lohko B:n toinen kierros on saatu molempien joukkueiden osalta käyntiin.

Toisen kierroksen avausottelussaan Peimari United kävi ryöstöretkellä Karjaalla ja nappasi pisteet mukaansa 2-3 lukemilla BK-46:lta. Taukoa ennen kirjattiin myös kolmen pisteen pussitus kun FC Espoo ei onnistunut maalinteossa Peimari Utd:n verkkoon vaan tällöin vierasjoukkue oli vahvempi maalinteossa yhden maalin verran.

Peimari United löytyy sarjataulukosta juurikin TPV:n takaa sijalta seitsemän ja pelaamissaan otteluissa voittoja on kertynyt viisi kuten myös tappioita, tasureihin on päädytty kahdesti. Pisteitä on siis kertynyt 17 ennen lauantain kierrosta. Peimarin maalisuhde on pakkasella yhden maalin verran lukemilla tehtyjä 17 ja päästettyjä 18.

Maaliahneimpina joukkueesta ovat esiintyneet Soares Goncalves De Ceita Leonido sekä Salmiosalo Nico. Molemmat ovat osuneet neljä kertaa vastustajan verkkoon. Joukkue kerää melkoisen määrän varoituksia otteluissaan ja löytyykin korttitilastossa lohkon ykkössijalta kerätyissä keltaisissa. Palloliiton tilastoista löytyy yhteensä 36 keltaista korttia merkittynä joukkueelle. Yksittäisistä pelaajista eniten kortteja on kertynyt Vornasen Eerolle jolla on jo 5 varoitusta saldonaan.

 

Edellinen joukkueiden kohtaaminen keväisellä Pyynikillä päättyi TPV:n 1-0 voittoon Rudi Dieterin osumalla. Ottelun tilastot: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778440

 MG 0118 II
Rudi maalasi kevään kohtaamisessa

 

TPV:n umpisurkea tappioputki katkesi onneksi melkoisen loppushow:n jälkeen sarjajumbo EsPa:sta 4-3 lukemilla toisen kierroksen avausottelussa Tammelassa. Ottelu ei muuten noussut miksikään TPV:n näytökseksi vaan useat edellisissä otteluissa näkyneet vaikeudet näkyi otteissa edelleen vaikkakin ottelussa pallon hallinta TPV:lle menikin. Tuon ottelun antiin ei juurikaan muuten voi olla tyytyväinen mutta upea loppuhetkien nousu ja Mika Ahosen 4-3 voittomaali oli jo jotain mikä jää varmasti mieleen monelle TPV:n otteita tarkemmin seuranneelle katsojalle.

Joukkueen on selkeästi pelattava nöyremmin ja kaivaa ne talven harjoitusotteluissa nähdyt taisteluilme ja taistelutahto jostain pikaisesti takaisin jotta pistepussiin saadaan täytettä. Lauantain kohtaaminen on seuraava askel ja tuohon vierasotteluun on ladattava kaikki mitä löytyy. Kotijoukkue tulee päälle jokaisessa tilanteessa koko ottelun ajan ja TPV:n peliasujen sisältä ei saa löytyä yhtään aristelevaa taikka ennakkoon jotakin kuvittelevaa jätkää. Nyt on aika kaivaa ne ”sarvikuonon kokoiset pallit” jostain ja tuoda koko tappeluilme kentälle.

TPV:n sijoitus sarjataulukossa on kuudentena mikä on saavutettu kuudella voitolla, kahdella tasurilla ja neljällä tappiolla. Maalisuhde on heikentynyt tappioiden myötä melkoisen huonoon tilanteeseen, vaikkakin tehtyjä on lohkossa kolmanneksi eniten (24) niin päästettyjä on tullut viime peleissä aivan liikaa ja tällä hetkellä määrä (23) on lohkossa jo neljänneksi heikoin.

 

TPV sai ikäviä uutisia kuluneella viikolla kun selvisi että Jussi Perttulan kausi on myös paketissa. Jussille tsemppiä jatkoon !

 

Lauantaina 29.7. Peimari United – TPV klo 17:00 Sauvo OP-Hakkispaanalla (Kirveskalliontie 14, 21570 Sauvo) kenttä HERE karttapalvelussa: https://her.is/2vNcSyO 

 

TTT ToiBoys
24.05.2019

Ostamalla teatterilippuja tuet juniorityötä

in Seuratiedotteet
TPV EIF 22
22.05.2019

TPV sai tärkeän avausvoiton

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV EIF
21.05.2019

TPV hakee avausvoittoa keskiviikkona

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
17.05.2019

TPV ei onnistunut maalinteossa

in Edustus uutiset
Mika Aaltonen ja Juha Pekka Makinen
17.05.2019

Vuoden 1994 mestarit saapuvat Tammelaan

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.