TPV katkaisemaan tappioputkea perjantaina Tammelaan

Miesten kakkosen toisen kierroksen ensimmäiseen otteluun TPV saa vieraakseen EsPan Espoosta. TPV:n tappioputki on jo venynyt 4:n ottelun mittaiseksi ja tuo putki on poikkaistava perjantaina. Tappioiden myötä TPV on valahtanut jo sarjataulukon sijalle 6 eikä tuo sijoitus miellytä ketään TPV leirissä.

Ennen pientä taukoa pisteet hoitivat kotiin niin BK-46, FC Viikingit, MuSa sekä SalPa.

Edellisen kerran TPV on onnistunut voiton vääntämään yli kuukausi sitten kun 10.6 Tammelassa tiukkojen vaiheiden jälkeen FC Espoo jäi pisteittä. TPV:ltä varmuudella on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi Tomi Ylinen.

29184144762 c2d80746e1 z
Mika Ahonen pyöritteli EsPan kumoon kaudella 2016 Tammelassa

 

EsPa on sarjataulukossa jumbosijalla mutta sitä ei tässä lohkossa missään tapauksessa kannata tuijotella. Lohkossa voi saada selkäsaunan miltä joukkueelta tahansa jos mahdollisuuden siihen antaa. Kevätkierroksella TPV oli parempi Espoossa käydyssä ottelussa lukemin 1-5. EsPan ainoa voitto on tullut avauskierroksella kun Espoolaiset kaatoivat Peimari Unitedin lukemin 3-0. Heinäkuussa EsPa onnistui saalistamaan vielä tasapelin ennen taukoa kun paikallisvääntö päättyi 1-1 lukemiin. EsPalla siis sarjan puolivälissä hankittuna 4 pistettä ja sijoitus siis karusti viimeinen.

TPV – EsPa Tammelan stadionilla perjantaina 21.7. klo 18.30 alkaen

Futis on parasta paikan päällä – Tervetuloa !

Ennen ottelua Pikku Tammelan terassilla jälleen live musaa kun TPV:n kannattajien järjestämänä terassille väkeä saapuu viihdyttämään Kaide Luukkonen klo 17:30 alkaen.

http://www.paltsaristi.fi/2017/07/tammelan-voima-ja-tammer-piano-esittaa_18.html

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #19 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.