Pahojen virheiden myötä jo neljäs tappio TPV:lle

Karmaisevat virheet kostautuivat, kun TPV:n syöksykierre Kakkosessa jatkui jo neljännellä peräkkäisellä tappiolla. SalPa haki pisteet Tampereelta maalein 3-1.

Mika Ahonen, Teppo Syrjänen ja VIlle Salonen tulivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauskokoonpanoon, mutta isotkaan muutokset eivät auttaneet. TPV tarjoili voiton SalPalle luomalla itse loistopaikat vieraiden kahteen ensimmäiseen maaliin. SalPa toki aloitti ottelun paremmin ja oli osunut kertaalleen tolppaan, kunnes siirtyi johtoon 22. minuutilla. Maalivahti Miika Kalliomäki sai syötön omalta pelaajalta ja laukoi kovaa SalPan prässätessä suoraan Tomi Yliselle, jonka kosketus 20 metrissä tipahti vieraiden Lucas Gabrielssonille. Tämä nosti pallon hienosti takakulmaan ja tilanteeksi 0-1.

TPV sai paremmin pelistä kiinni avausjakson edetessä. Rudi Dieter oli parhaassa tekopaikassa, mutta maalivahti Anton Lepola torjui jaloillaan puskun muutamasta metristä.

Toisella jaksolla TPV hallitsi vahvemmin kenttätapahtumia, mutta lahjoitti jälleen SalPalle osuman. Nyt oman pään syöttely päättyi Tommi Smeetsin pallonmenetykseen. Juuri kentälle vaihdettu Eetu Leppänen pääsi nokikkain Kalliomäen kanssa ja siirsi vieraat 2-0 -johtoon.

Waltteri Riihimäen kovalla laukauksella tullut kavennus herätti TPV:n kovaan tasoituksen hakuun. Joukkueella oli paikat tulla tasoihin, mutta lopulta virheet jatkuivat ja SalPa iski kolmannen. Pallonmenetyksen jälkeen Joni Mäkinen pelattiin läpi ja hän teki lukemiksi 1-3 vartti ennen loppua.

 MG 2216 ii

Kavennukseen TPV:lla oli vielä mahdollisuuksia, mutta kaksi maalia oli jo liian paljon pyydetty. Vielä harjoituskaudella TPV:lle 5-0 hävinnyt SalPa vei pisteet mukanaan Saloon.

Pallo-Veikot ui nyt todella syvissä vesissä. Sarjajohto on vaihtunut neljään peräkkäiseen tappioon, jollaista ei ole nähty joukkueelta sarjassa sitten Ykkösen kauden 2009. Syvällä toki oltiin myös kaksi vuotta sitten, kun reilun viikon sisällä joukkue hävisi kotonaan kolmesti.

Kurssin korjaamisessa on joukkueella paljon tekemistä. Kahden viikon pelitauko tulee nyt hyvään paikkaan, ja samalla joukkue vetää henkeä viikon myös harjoituksista.

- Nyt saatiin enemmän paikkoja kuin viikko sitten Porissa, mutta tehtiin henkilökohtaisia virheitä. Itseluottamus on kovilla, mutta rohkeasti koetetaan pelata, valmentaja Anssi Ylinen näki tilanteen.

 MG 2068 ii

 MG 2095 ii

 MG 2121 ii

 MG 2142 ii

 MG 2153 ii

 MG 2192 ii

 MG 2193 ii

Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.