Pahojen virheiden myötä jo neljäs tappio TPV:lle

Karmaisevat virheet kostautuivat, kun TPV:n syöksykierre Kakkosessa jatkui jo neljännellä peräkkäisellä tappiolla. SalPa haki pisteet Tampereelta maalein 3-1.

Mika Ahonen, Teppo Syrjänen ja VIlle Salonen tulivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauskokoonpanoon, mutta isotkaan muutokset eivät auttaneet. TPV tarjoili voiton SalPalle luomalla itse loistopaikat vieraiden kahteen ensimmäiseen maaliin. SalPa toki aloitti ottelun paremmin ja oli osunut kertaalleen tolppaan, kunnes siirtyi johtoon 22. minuutilla. Maalivahti Miika Kalliomäki sai syötön omalta pelaajalta ja laukoi kovaa SalPan prässätessä suoraan Tomi Yliselle, jonka kosketus 20 metrissä tipahti vieraiden Lucas Gabrielssonille. Tämä nosti pallon hienosti takakulmaan ja tilanteeksi 0-1.

TPV sai paremmin pelistä kiinni avausjakson edetessä. Rudi Dieter oli parhaassa tekopaikassa, mutta maalivahti Anton Lepola torjui jaloillaan puskun muutamasta metristä.

Toisella jaksolla TPV hallitsi vahvemmin kenttätapahtumia, mutta lahjoitti jälleen SalPalle osuman. Nyt oman pään syöttely päättyi Tommi Smeetsin pallonmenetykseen. Juuri kentälle vaihdettu Eetu Leppänen pääsi nokikkain Kalliomäen kanssa ja siirsi vieraat 2-0 -johtoon.

Waltteri Riihimäen kovalla laukauksella tullut kavennus herätti TPV:n kovaan tasoituksen hakuun. Joukkueella oli paikat tulla tasoihin, mutta lopulta virheet jatkuivat ja SalPa iski kolmannen. Pallonmenetyksen jälkeen Joni Mäkinen pelattiin läpi ja hän teki lukemiksi 1-3 vartti ennen loppua.

 MG 2216 ii

Kavennukseen TPV:lla oli vielä mahdollisuuksia, mutta kaksi maalia oli jo liian paljon pyydetty. Vielä harjoituskaudella TPV:lle 5-0 hävinnyt SalPa vei pisteet mukanaan Saloon.

Pallo-Veikot ui nyt todella syvissä vesissä. Sarjajohto on vaihtunut neljään peräkkäiseen tappioon, jollaista ei ole nähty joukkueelta sarjassa sitten Ykkösen kauden 2009. Syvällä toki oltiin myös kaksi vuotta sitten, kun reilun viikon sisällä joukkue hävisi kotonaan kolmesti.

Kurssin korjaamisessa on joukkueella paljon tekemistä. Kahden viikon pelitauko tulee nyt hyvään paikkaan, ja samalla joukkue vetää henkeä viikon myös harjoituksista.

- Nyt saatiin enemmän paikkoja kuin viikko sitten Porissa, mutta tehtiin henkilökohtaisia virheitä. Itseluottamus on kovilla, mutta rohkeasti koetetaan pelata, valmentaja Anssi Ylinen näki tilanteen.

 MG 2068 ii

 MG 2095 ii

 MG 2121 ii

 MG 2142 ii

 MG 2153 ii

 MG 2192 ii

 MG 2193 ii

Kujala tuuletus
26.01.2020

TPV kaatoi Tampere Unitedin Cupissa 3-0

in Edustus uutiset
19.01.2020

Harjoitusottelusta 0-4 voitto

in Edustus uutiset
Joonas Rantala 9.1.20
09.01.2020

Joonas Rantala jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Antti Kuusinen 8.1.20
08.01.2020

Kuusinen ja Mättö tekivät sopimukset

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.