Perjantaina SalPa vierailulle Tammelaan

Kakkosen lohko B:n ensimmäisen kierroksen viimeiseen otteluun TPV saa vieraita Salosta kun SalPa saapuu Tammelan viheriölle testaamaan TPV:n kotikuntoa. Viime pelit TPV:ltä ovat menneet penkin alle kun puolustus ei ole pysynyt tiiviinä eikä vastaavasti hyökkäys ole toiminut toivotulla tavalla ja siten maalit ovat jääneet syntymättä.

TPV:n kokoonpano on elänyt loukkaantumisten myötä melko rajusti eikä paikkaajat ole onnistuneet vielä toivotulla tavalla pitämään kenttätasapainoa kunnolla kokonaista ottelua vaan viime otteluissa on syntynyt liian suuria välejä mm puolustuksen ja keskikentän välille eikä silloin ole ollut mahdollisuuksia oman pelin rakenteluun alhaalta saakka. Toki kokeneempien pelaajien puute on näkynyt otteissa kun mm Jari Nikkilä, Jussi Perttula, Cheyne Fowler, Matti Jokinen, Mikko Innanen ja Risto Vihinen ovat olleet kokoonpanosta sivussa mm loukkaantumisten vuoksi. TPV:llä onkin kokoonpano ollut nuori kun puolet pelaajista on syntyneet -96 ja omia kasvatteja avauksessa on ollut 7-8 ottelusta riippuen.

Tappioiden myötä TPV on jo valahtanut sarjataulukossa sijalle 6 vaikkakin vain 3 pistettä on eroa kärkipaikalle. Tämä kertoo jälleen kerran lohkon tasaisuudesta jossa mikä joukkue tahansa kykenee hyvänä päivänä voittamaan minkä joukkueen tahansa.

TPV:llä onkin nyt näytön paikka kun SalPan otteet ovat myös hiukan ailahdelleet viime peleissä.

TPV saikin mieluisia uutisia jo eilen kun Mika Ahonen sopi paluusta TPV paitaan loppukaudeksi. Huomenna selviää joko pallotaituri on kokoonpanossa mukana vai tuleeko esim vaihdosta pistämään SalPan puolustuksen sekaisin henkilökohtaisella osaamisellaan. 

29184144762 c2d80746e1 z

 

SalPan alkukausi sujui mukavissa merkeissä kun mm kuusi ensimmäistä ottelua sujui komealla saldolla 4 voittoa ja 2 tasuria. Viime kierroksella tosin BK-46 Karjaalta kävi Salossa pyörremyrskynä ja takoi ottelussa 1-5 lukemat taululle. Molemmat joukkueet ovat varmasti jo unohtaneet edellisen ottelun konttaamiset ja huomiseen koitokseen lähdetään kolme pistettä mielessä.

Vieraiden maaleista ovat yhteensä 11 osumaa takoneet Gabrielsson Lucas (6) sekä Oksanen Jaakko (5). Loput SalPan tehdyistä 20 maalista ovat jakaantuneet useamman pelaajan kesken. Maalivahti Anton Lepola on vastaavasti pelannut kaikki SalPan ottelut alusta loppuun saakka. Selvästi korttiherkin pelaaja on ollut Muzaci Albijon jolle on keltaista näytetty jo 5 kertaa.

 

Otteluun kannattaa saapua jo hyvissä ajoin kun TPV:n kannattajaryhmä on jälleen järkännyt musiikkia ottelun alle. Pikku-Tammelan terassilla esiintyy Mara-Balls (Maria Mattila) soolona klo 17.30 alkaen.

Paltsaristin haastattelussa artistin kuulumisia: http://www.paltsaristi.fi/2017/07/tammelan-voima-ja-tammer-piano-esittaa.html

 

Itse ottelu TPV - SalPa perjantaina Tammelassa klo 18.30

Futis on parasta paikan päällä – Tervetuloa !

28671782203 cb2d7ea9c5 z

Jaro TPV 2
21.09.2019

Pietarsaaressa tarjoiltiin maalitilanteita

in Edustus uutiset
Ennakko Jaro TPV 1 20
20.09.2019

Mauro Severino: kaikki on omissa käsissä

in Edustus uutiset
EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.