Viikinkien terävät hyökkäykset puhkoi TPV-puolustuksen

FC Viikingit aiheutti Tampereen Pallo-Veikoille toisen peräkkäisen tappion miesten Kakkosessa. Viikingit ryösti pisteet Ratinasta toisen jakson alun nopeista pistohyökkäyksistä tulleilla rangaistuspotkuilla maalein 2-0.

TPV:n pelissä vaikeuksia ovat viime aikoina aiheuttaneet otteluiden alut. Tällä kertaa turmaksi muodostui sen sijaan toisen jakson alku, jossa Viikingit käytti surutta hyödykseen TPV:n horjunutta kenttätasapainoa. Neljä nopeaa hyökkäystä kahdeksaan minuuttiin tuotti kaksi maalia.

Toisen jakson alkua lukuun ottamatta Pallo-Veikot oli pelissä mukana hyvin mutta tehottomasti. Joukkue hallitsi enemmän palloa, mutta vaaralliset tilanteet jäivät vähiin. Avausjaksolla Tommi Smeets laukoi vapaapotkun ylärimaan ja Waltteri Riihimäen laukauksen Denys Pervov torjui alanurkasta.

Viikingit ei ensimmäisellä 45-minuuttisella saanut laukauksia aikaan, vaikka hyökkäsivät muutamaan otteeseen vaarallisen oloisesti. TPV-puolustus katkoi kaikki yritykset.

Toisen jakson alussa punapaidat olivat kuitenkin tuuliajolla. Kahdesta puolittaisesta läpiajosta TPV selvisi ohivetojen myötä, mutta sen jälkeen Viikingit pääsi pilkulle kahdesti. Ensin alueella haastanut Simon Thurling kaadettiin, ja Jesse Mutikainen laukoi pallon varmasti verkkoon.

Vain kolme minuuttia edellisestä Nemanja Biga pääsi karkumatkalle. Henri Savolainen tuli vastaan ja heittäytyi alueen rajoilla. Pieni osuma, jonka seurauksena rangaistuspotku tuli hieman kevyen oloisesti, mutta maali ei ollut tilanteisiin nähden vääryys. Jesse Mutikainen onnistui toistamiseen, vaikka Savolainen oli tällä kertaa hyvin mukana.

TPV:n kiri jäi vaisuksi. Joukkue sai hallintaa ja pientä painetta, mutta hyvin vähän selkeitä tilanteita. Kiriä ei auttanut Mikko Innasen ulosajo, kun hän sai toisen keltaisen korttinsa 75. minuutin kohdalla.

- Meillä ei ollut pelissä kokonaisuudessaan hätää, mutta kahdeksassa minuutissa Viikingit sai neljä samanlaista positiivista tilanteenvaihtoa ja rokotti niistä kahdesti. Me pidimme palloa enemmän, mutta selkeille paikoille ei päästy, pelin jälkeen yhdessä tapahtunutta miettineet valmentajat Anssi Ylinen, Jukka Listenmaa ja Kalle Heltonen miettivät.

- Edellisessä pelissä meni viisi omiin ja nyt kaksi. Tästä pitää nyt ottaa ensisijaisesti kiinni.

Sarjakärjestä TPV jäi edelleen vain kahden pisteen päähän, mutta seuraaviin peleihin otteiden pitää parantua paljon jos paikka kärjen tuntumassa meinataan säilyttää.

 MG 1095 II

 MG 1100 II

 MG 1114 II
 MG 1123 II

 MG 1133 II

 MG 1134 II

 MG 1135 II

 MG 1137 II

 MG 1139 II

 MG 1159 II

 MG 1169 II

 MG 1178 II

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.