Viikinkien terävät hyökkäykset puhkoi TPV-puolustuksen

FC Viikingit aiheutti Tampereen Pallo-Veikoille toisen peräkkäisen tappion miesten Kakkosessa. Viikingit ryösti pisteet Ratinasta toisen jakson alun nopeista pistohyökkäyksistä tulleilla rangaistuspotkuilla maalein 2-0.

TPV:n pelissä vaikeuksia ovat viime aikoina aiheuttaneet otteluiden alut. Tällä kertaa turmaksi muodostui sen sijaan toisen jakson alku, jossa Viikingit käytti surutta hyödykseen TPV:n horjunutta kenttätasapainoa. Neljä nopeaa hyökkäystä kahdeksaan minuuttiin tuotti kaksi maalia.

Toisen jakson alkua lukuun ottamatta Pallo-Veikot oli pelissä mukana hyvin mutta tehottomasti. Joukkue hallitsi enemmän palloa, mutta vaaralliset tilanteet jäivät vähiin. Avausjaksolla Tommi Smeets laukoi vapaapotkun ylärimaan ja Waltteri Riihimäen laukauksen Denys Pervov torjui alanurkasta.

Viikingit ei ensimmäisellä 45-minuuttisella saanut laukauksia aikaan, vaikka hyökkäsivät muutamaan otteeseen vaarallisen oloisesti. TPV-puolustus katkoi kaikki yritykset.

Toisen jakson alussa punapaidat olivat kuitenkin tuuliajolla. Kahdesta puolittaisesta läpiajosta TPV selvisi ohivetojen myötä, mutta sen jälkeen Viikingit pääsi pilkulle kahdesti. Ensin alueella haastanut Simon Thurling kaadettiin, ja Jesse Mutikainen laukoi pallon varmasti verkkoon.

Vain kolme minuuttia edellisestä Nemanja Biga pääsi karkumatkalle. Henri Savolainen tuli vastaan ja heittäytyi alueen rajoilla. Pieni osuma, jonka seurauksena rangaistuspotku tuli hieman kevyen oloisesti, mutta maali ei ollut tilanteisiin nähden vääryys. Jesse Mutikainen onnistui toistamiseen, vaikka Savolainen oli tällä kertaa hyvin mukana.

TPV:n kiri jäi vaisuksi. Joukkue sai hallintaa ja pientä painetta, mutta hyvin vähän selkeitä tilanteita. Kiriä ei auttanut Mikko Innasen ulosajo, kun hän sai toisen keltaisen korttinsa 75. minuutin kohdalla.

- Meillä ei ollut pelissä kokonaisuudessaan hätää, mutta kahdeksassa minuutissa Viikingit sai neljä samanlaista positiivista tilanteenvaihtoa ja rokotti niistä kahdesti. Me pidimme palloa enemmän, mutta selkeille paikoille ei päästy, pelin jälkeen yhdessä tapahtunutta miettineet valmentajat Anssi Ylinen, Jukka Listenmaa ja Kalle Heltonen miettivät.

- Edellisessä pelissä meni viisi omiin ja nyt kaksi. Tästä pitää nyt ottaa ensisijaisesti kiinni.

Sarjakärjestä TPV jäi edelleen vain kahden pisteen päähän, mutta seuraaviin peleihin otteiden pitää parantua paljon jos paikka kärjen tuntumassa meinataan säilyttää.

 MG 1095 II

 MG 1100 II

 MG 1114 II
 MG 1123 II

 MG 1133 II

 MG 1134 II

 MG 1135 II

 MG 1137 II

 MG 1139 II

 MG 1159 II

 MG 1169 II

 MG 1178 II

Ennakko TPV MuSa 1 21
21.08.2019

”MuSa-ottelu on täynnä vääntöä”

in Edustus uutiset
Haka TPV 1
15.08.2019

TPV tuotti Hakalle pettymyksen

in Edustus uutiset
Ennakko Haka TPV 1
14.08.2019

”Pelaajien sooloilu saatava loppumaan”

in Edustus uutiset
KTP TPV 1
12.08.2019

KTP:n nopea peli myrkkyä TPV:lle

in Edustus uutiset
Ennakko KTP TPV 1
11.08.2019

Viikon loma oli kuin vesi kesäkukille

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.