TPV:lle kauden avaustappio Karjaalla

Karjaalle lähdettiin 16 pelajaan voimin haastamaan hyvin puolustavaa kotijoukkuetta. BK-46 tiedettiin jo ennakkoon taistelevaksi joukkueeksi ja puolustuslinja kurinalaiseksi.

Neljässä edellisessä pelissä BK:n verkkoon oli tehty vain 1 maali yhteensä joten helppoa hyökkäyspeliä ei odotettu tänäänkään. 

 

TPV:n kokoonpanoa hiukan muutettiin edellisestä ottelusta kun Mikko Innanen palasi pelaavaan kokoonpanoon ja Eino-Veikko Ek aloitti laitalinkkinä. Näin myös Sergei Korsunov palasi keskikentälle Tommi Smeetsin vierelle. 

 IMG 1678

 

Ottelun alku oli TPV:lle katastrofaalinen, peli oli ehtinyt vanheta vain 20 sekuntia kun palloa jo kaivettiin TPV maalista. Omassa päässä Korsunoville tuli harvinainen karmea syöttövirhe josta pallo pomppasi suoraan Mitchell Lopezille joka pääsi yksin läpi eikä erehtynyt vaan ohitti vielä TPV maalivahti Kalliomäen ja pallo varmasti tyhjään pussiin. 

 

Kauaa ei lisää ottelu vanhentunut kun 9 minuutin kohdalla palloa aseteltiin pilkulle TPV maalin edustalla. Tuomari näki Juho Mattilan rikkovan tilanteessa ja osoitti pilkkua. Tilanteessa rikottiin ensin Mattilaa jota tuomari ei jostain syystä havainnut rikkeen arvoiseksi. Pilkkua asteli ampumaan BK-46:n kapteeni Niclas Forss eikä hän erehtynyt vaan pallo voimalla TPV maaliin. Tilanne 2-0 eikä TPV ollut hyökännyt vielä kertaakaan. 

 

TPV:n ensimmäinen varsinainen hyökkäys päättyi surullisesti kun jälleen palloa kaivettiin TPV maalista. Vastahyökkäyksestä BK:lle vapaapotku oikealta aivan sivurajan tuntumasta, korkea pallo boksiin ja siellä korkeimmalla Alieu Ceesay joka puskee pallon varmasti maaliin. Heikko puolustamista tilanteessa vaikka ennakkoon tiedettiin että Ceesay nousee erikoistilanteissa aina ylös aiheuttamaan vaaratilanteita.

 

Eikä BK:n nälkä laantunut vieläkään vaan 21 minuutilla Mergim Bushi lisää johdon jo 4-0 lukemiin ja ottelu oli käytännössä taputeltu. Tilanteessa TPV ei onnistunut purkamaan painetta 25 metrin kohdalla vaan Lopez voitti kaksinkamppailun josta pelattiin BK hyökkääjä puolustajien välistä karkumatkalle ja tämä keskittää matalana maalin edustalle johon ehtii ensimmäisenä BK:n Bushi ja pallo varmasti verkkoon.

 IMG 1674

Isoin nälkä alkoi BK:lta olemaan ohi ja TPV onnistui jo muutaman hyökkäyksen tekemään mutta vielä kaikki jäi melko vaatimattomiksi. 

Tässä kohtaa TPV pyrki vielä herättelemään joukkuetta lisäämällä hyökkäysvoimaa kun vaihtoon asteli Juho Mattila ja tilalle kärkeen Waltteri Riihimäki.

 

Tämä toikin lisää jalkoja TPV:lle ja tulostakin alkoi tulemaan kun hyökkäyksiä alkoi tulemaan enemmän ja pidempiä aikoja pallo pysytteli BK:n puolustusalueella. 

 

TPV:n kavennus tuli ottelun 32 minuutilla TPV kulmasta, Korsunov nosti pallon maalille ja maalinedushässäkästä Mohamed Koroma pääsi tälläämään pallon maaliin. Kavennuksen jälkeen TPV:n peli parani selvästi mutta useat tuomarin hyväksymät jälkipelaamiset joista aiheutui useita vammoja ja selvistä rikkeistä viheltämättä jättämiset aiheuttivat TPV:lle vaihtoja jo aikaisessa vaiheessa eikä näin päästy peliin aivan täysin mukaan. 

 

TPV:llä oli silti hyvää pelaamista jo ensimmäisen puolikkaan loppupuolella mutta yhtä maalia enempää ei tilannetta saatu kavennettua.

 

Toiselle puoliajalle TPV:llä oli mielessä ryhtiliike ja kova paineen antaminen BK-46 pelaajille mutta aivan siihen ei päästy. Peliä hallittiin mutta nopeat hyökkäykset jäivät tulematta. Enemmän keskityttiin hieromaan palloa puolelta toiselle mutta kovin vaarallisiin hyökkäyksiin ei päästy.

 

Kunnes sitten ottelun 63 minuutilla upea suoritus kaventaa tilanteen 4-2 lukemiin. Korsunovin pitkä syöttö Eino-Veikko Ek:lle jolta hieno haltuunotto ja keskitys matalana BK:n maalin edustalle jossa Mohamed Koroma päästää palln jalkojen välistä taakse juosseelle Waltteri Riihimäelle joka liukuu pallon komeasti sisään. Kavennus toi lisää virtaa TPV:lle ja ottelun hallinta alkoi kääntymään vIerasjoukkueelle. Kuitenkaan hyvistä paikoista huolimatta maaleja ei TPV enempää onnistunut vääntämään. Sitten käy se mikä yleensä tapahtuu eli hyökkäysinto ja maalinnälkä antaa vastustajalle mahdollisuuden nopeaan vastaiskuun. Näin kävi siis nytkin ja lopulliset 5-2 lukemat taululle käy pistämässä John Fagerström. Tilanteessa Risto Vihinen onnistui kahdesti peittämään mutta viimeinen vippaus muutaman metrin päässä maalista antaa tilan Fagerströmille laukoa ja pallo painuu etunurkasta sisään.

 

BK-46 aiheutti TPV:lle kauden ensimmäisen tappion eikä paljon selittelyjä löydy heikkoon alkuesitykseen ottelussa. TPV ei saanut peliään millään lailla liikkeelle ensimmäisen 25 minuutin aikana. Kentän heikko kunto ei sallinut pallon pelaamista maata myöden vaan usein jouduttiin roiskimaan palloa ilmaan eikä näennäinen hallinta enää riittänyt vaan BK vei tapahtumia koko ensimmäisen 25 minuuttia.

 

Muutoksia on luvassa heikkojen ottelun alkujen vuoksi koska näin ei voi jatkua. 

 

Ottelun tilastot : https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778469

 

 

 

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.