TPV sarjakärjessä BK-46:n testiin lauantaina Karjaalle

Edelleen lohkon kärkisijalla oleva TPV matkaa seuraavaksi Karjaalle, jossa ottelua isännöi paikallinen BK-46. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun voitto taskussa edellisestä ottelusta.

BK-46 on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 5 ja TPV siis ensimmäisellä sijalla. Otteluita BK-46 on pelannut 6 ja on saanut niistä 10 pistettä kun TPV:llä on seitsemän ottelun jälkeen pisteitä kasassa 17.

BK-46 on aloittanut kauden hiukan ailahdellen kun voittoja on tullut kuudesta ottelusta kolme ja tappioita 2 ja kerran on päädytty pistejakoon. Voitot BK-46 on napannut FC Viikingeiltä 2-0, FC Espoolta 1-4 sekä FC Jazzilta 0-2. Tappiot taas on kärsitty kahdessa ensimmäisessä ottelussa Peimari Unitedille 3-0 sekä TamUlle maalijuhlissa 3-4. KäPan kanssa BK-46 tasasi pisteet 0-0 kiikarilukemin.

Karjaalla on aina ollut paha paikka pelata ja tilanne ei tule muuttumaan tälläkään kertaa yhtään ja siitä pitää huolen mm pitkänhuiskea Alieu Ceesay joka luutii BK:n puolustuksessa huolellisesti sekä keskikentän voimapesä Mitchell Lopez joka on iskenyt kauden otteluissa jo kolme osumaa. Kotijoukkueelta kolmesti maalinteossa on onnistunut myös Fagerström John.

Viime kierroksella BK:n vahvuudet sai huomata FC Viikingit kun kotijoukkue hoiteli matsin 2-0 lukemin ja pisteet jäi Karjaalle.

 

TPV:llä on ollut viime peleissä hyökkäyssuuntaan nihkeämpää kun paikoista ei ole onnistuttu aivan alkukauden malliin. FC Espoo pisti TPV:n viime ottelussa koville kun ottelu ratkesi vasta lisäajalla pilkulta TPV:n hyväksi. TPV:n maalissa torjunut Miika Kalliomäki pelasi loistopelin ja piti TPV:tä pystyssä vaikeina hetkinä.

Puolustus on pitänyt melko hyvin kun tällä hetkellä mennään maali per ottelu tahtiin omiin mutta sitäkin pitää tarkentaa jotta myös tuo lukema saadaan alhaisemmaksi ja valmennuksen vaatimalle tasolle. Hyökkäyssuuntaan on selvästi ollut vaikeampaa kun paikkoja kyllä matseissa on ollut riittämiin ratkoa pelit jo aiemmin ottelussa mutta jostain syystä vedot jää löysiksi tai piippuun kokonaan tai pahimillaan pallot lentää reilusti yli tai ohi maalin. Toivottavasti hanat aukeaa Karjaalla ja TPV saa onnistumisia maalien muodossa jo aikaisemmin ottelussa.

Viime kaudella joukkueiden keskinäiset päättyivät tasuriin ja TPV:n voittoon. Ensin Tammelassa BK:46 kiri TPV:n 2-0 johdon kiinni ottelun yliajalla. Mohamed Koroma vei tuolloin TPV:n kahden maalin karkumatkalle mutta BK-46 tuli tasoihin Casper Källbergin ja Niclas Forssin maaleilla.

BK TPV 1
Viime kauden päätösmatsissa Karjaalla Mikko Innanen, Juho Mattila, Risto Vihinen, Jari Nikkilä ja maalissa Mikko Kruuti. Kuva Svenska Yle
 

Kauden päätösmatsi Karjaalla olikin TPV:n heiniä kun pisteet matkasi Tampereelle 0-3 lukemilla. Tässä ottelussa ratkottiin lohkon kakkossija ja sen hoitivat TPV:n nimiin Tomi Ylinen ja Salomo Ojala joka maalasi kahdesti. Tuolloinkin ottelu oli erittäin tasainen ja ensimmäinen osumakin syntyi vasta kun ottelua oli pelattu jo 71 minuuttia. 

14 svyle 30764557efcbdba5ac2
Tommi Smeets ja Tomi Ylinen seuraavat kun Risto Vihinen kamppailee pallosta John Fagerströmin kanssa viime kauden päätösmatsissa Karjaalla. Kuva Svenska Yle.
 
Kuntopuntarissa tasaista:
Kuntopuntari BK TPV 15
 
TTT ToiBoys
24.05.2019

Ostamalla teatterilippuja tuet juniorityötä

in Seuratiedotteet
TPV EIF 22
22.05.2019

TPV sai tärkeän avausvoiton

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV EIF
21.05.2019

TPV hakee avausvoittoa keskiviikkona

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
17.05.2019

TPV ei onnistunut maalinteossa

in Edustus uutiset
Mika Aaltonen ja Juha Pekka Makinen
17.05.2019

Vuoden 1994 mestarit saapuvat Tammelaan

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.