Lauantaina TPV:n vieraaksi FC Espoo Tammelan stadionille

TPV:n vieraaksi Tammelaan lauantaina saapuu FC Espoo, joka on monien ennakkoasetelmissa asetettu kärkikuusikkoon lohkossa ja takuulla sinne myös viime kauden neljänneksi sijoittunut joukkue hamuaa. Viime kaudella FC Espoo ei onnistunut kertaakaan maalia tekemään TPV:n kustannuksella vaan TPV otti molemmista otteluista täydet 6 pistettä.

Kautensa FC Espoo on aloittanut kahdella voitolla, kahdella tappiolla ja kerran on Espoon siniset pelanneet tasan.

FC Espoo onnistui ottamaan voitot alkukierroksilla Tampere Unitedista Pyynikillä sekä kotiottelussa FC Jazzia vastaan. Tappiot tulivat KäPan vieraana sekä viime kierroksella kotiottelussa BK-46 oli vahvempi 1 - 4 lukemin. Tasapeliin päättyi kotiottelu 29.5 kun FC Viikingit saapui Leppävaaraan vierailulle. FC Espoon ensimmäinen ottelu jouduttiin lumimyräkän takia siirtämään myöhemmin pelattavaksi.

Espoolaiset ovat onnistuneet kahdeksan kertaa maalinteossa ja maaleista ovat vastanneet kahdesti Heiska Samuli, Assehnoun Jasin-Amin sekä Paukkonen Janne. Kertaalleen ovat osuneet Toiviainen Santtu ja Rashica Valdrin. Puolustuspäässä on kuitenkin ollut haasteita kun 11 kertaa palloa on kaivettu kolmikon Jesse McLeanin, Heikki Louhivaaran ja Viljami Sinisalon selän takaa (lähde SPL tulospalvelu).

 

 MG 0186 II
Eino-Veikko Ek rynnimässä karkuun

 

TPV lähtee otteluun sarjakärjen paikalta vaikkakin kaksi viimeisintä ottelua on päättynyt 1 – 1 lukemiin. Kotijoukkueen otteet kentällä eivät ole vielä nousseet parhaaseen mahdolliseen lentoon vaikka mm Oulunkylässä viime kierroksella KäPan vieraana TPV oli vahva ensimmäisellä puoliskolla. Toinen puolikas alkoikin vastaavasti sitten melkoisen hermostuneesti ja KäPa otti ohjat ottelussa käsiinsä. Pisteet kuitenkin jaettiin kun lisämaaleja ei ottelussa nähty.

TPV on vahvistanut rivejään keskikentälle viikon sisällä kahdella pelaajalla kun ensin Sergei Korsunovin paluu tuli ajankohtaiseksi ja juuri tällä viikolla Teppo Syrjänen laittoi nimensä jatkosoppariin. Tepon loukkaantumisen kuntouttaminen on venynyt melko pitkään mutta nyt on jälleen mies ehjänä ja halut kentälle on kovat.

Pieniä vaivoja ja loukkaantumisia on joukkueessa ollut muutaman viikon aikana sen verran ettei miehitys ole pysynyt otteluissa samana matsien välillä. Ainoastaan maalivahti Henri Savolainen sekä kenttäpelaajista Tomi Ylinen, Joonas Rantala ja Jari Nikkilä ovat kellottaneet otteluista täydet minuutit. Myös monella pelaajalla on pelipaikka vaihtunut otteluiden välillä.

Hyökkäyssuuntaan TPV on onnistunut otteluissaan kohtuullisesti kun maaleja on onnistuttu tekemään lohkossa eniten eli viisitoista (15) eikä puolustuskaan ole pahasti vuotanut kun päästettyjen maalien sarake näyttää lukemaa kuusi (6) joka on kolmanneksi vähiten lohkossa. Tasonnosto on kuitenkin jo paikallaan kahden tasapelin jälkeen ja pisteiden kerryttämiseen kaivataan myös kolmen pisteen ottoja otteluista.

 

Kolme pointtia ottelusta:

FC Espoon maalivahtiruletti ?

Miten FC Espoo onnistuu maalivahtipelissään Tammelassa kun kokeilemassa tolppien välissä on käynyt viidessä ottelussa jo kolme eri veskaria. Kolmeen viime otteluun 9 kertaa omissa on liikaa mille joukkueelle tahansa.

 

TPV:n hyökkäysvoima ja keskikentän vahvistukset ?

Onnistuuko TPV:n hyökkääjät useamman kerran maalinteossa kuin kahteen viimeotteluun tulleet 1 maali / ottelu ? Nostaako keskikentän uusimmat nimet entisestään voimasuhteita niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan TPV:n hyväksi ?

 

Pallon- ja pelinhallinta ottelun sisällä ?

Pystyykö TPV parantamaan hallinnan pitämistä itsellään vai vaihteleeko tilanteiden hallinta pelin sisällä liikaa edelleen ? Onnistuuko FC Espoo viemään tilan ja ajan TPV:n kärjiltä vai puhkooko TPV-hyökkääjät espoolaisten puolustuksen reikäjuustoksi ?

 

Kuntopuntari 8

 

TPV - FC Espoo lauantaina 10.6 klo 17.00 Tammelan stadionilla

 

Ottelua ennen Pikku-Tammelan terassilla Tammelan voima ja Tammer-Piano esittää: VILLE VUORENMAA 

LUE LISÄÄ : http://www.paltsaristi.fi/2017/06/tammelan-voima-ja-tammer-piano-esittaa.html

 

Futis on parasta paikan päällä - Tervetuloa !

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.