Lohkon kärkiottelusta tasapeli Oulunkylässä

Kärkiotteluun KäPan vieraaksi lähdettiin muutaman pienten loukkaantumisten takia hieman muuttuneella kokoonpanolla. Pois matkasta jäivät Tommi Smeets, Paavo Näykki, Cheyne Fowler, Mikko Innanen ja Teemu Syrjänen ja Valtteri Salomaa.

Lähes täysi kokoonpano kokovalkoisissa pelanneelle TPV:lle saatiin silti jalkeille kun mm Sergei Korsunov puki TPV paidan tällä kaudella ensimmäistä kertaa päälleen. Samoin mukaan otettiin myös Valtteri Hiilloskorpi joka saa pelata TPV:n ja Ilveksen yhteistyöseura sopimuksen myötä TPV:n edustusjoukkueessa. 

IMG 1548

Korsunovin mukaan tulo TPV:n keskikentälle toi selvästi rauhallisuutta ja pallovarmuutta vaikka tulos vielä jäikin hiukan laihaksi. Sergeillä oli pari perättäistä paikkaa iskeä TPV 0-2 johtoon mutta KäPa puolustus sai molemmilla kerroilla jalkaa tai muuta ruumiinosaa väliin.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli parasta TPV:tä mitä tällä sarjakaudella on nähty mutta tulosta se ei vielä tuottanut. Ensimmäin maali nähtiin 11 minuutin kohdalla kun Jesse Oksanen nousi oikeata laitaa ja laittoi komean keskityksen maalille ja tähän ehti ensimmäisenä Mohamed Koroma. Koroman osuma palloon ei ollut täysin puhdas mutta sen verran suunta muuttui että KäPa maalivahti oli tilanteessa voimaton, pallo maaliin ja kädet ylös. 

Tämän jälkeen hallinta pysyi edelleen TPV:llä mutta hyvistäkään paikoista ei enää viimeistely onnistunut. Paras paikka lisämaaliin oli siis Korsunovilla. Sitten sattui hiukan musta hetki TPV puolustukselle kun KäPan pelaajan nousu vasenta laitaa tuottaa tasoituksen. Täysin vapaana ollut pelaaja heitti keskityksen maalille joka leijaili yli TPV maalia vahtineen Savolaisen ja putoava lehti oli sisällä... 

Tästä lisättiin jalkoja kentällä mutta ei vaan uppoa millään tänään. Tauolle 1-1 lukemissa.

Toisen puolikkaan ottelusta aloitti selvästi vahvemmin KäPa. Montaa minuuttia ei oltu pelattu kun pallo löytää tiensä TPV maaliin. Tilannetta selvitettiin parikin minuuttia mutta lopulta tuomioksi tuli paitsio ja ei maalia. Tilanne olisi voinut kääntyä kumminpäin tahansa mutta tällä kertaa näin päin.

Lähes koko toisen puolikkaan KäPa oli ahneempi ja haki ykkös- ja kakkospallot eikä TPV:n peli meinannut aueta millään. Loppua kohden kuitenkin onnistuttiin vaihtojen myötä lisäämään jalkoja ja tilanteet tasoittuivat ja jopa ratkaisupaikkaa johtoasemaan tarjottiin. Paras loppuhetkien paikka tuli kun kentän toisen puoliajan taisteluhahmo Eino-Veikko Ek tappeli pallon moneen kertaan peräjälkeen vierasjoukkueen haltuun. Kerran tuo oli lähellä tuottaa tulosta kun Einon voittaman pallon jälkeen pari siirtoa keskelle ja vapauttava syöttö Waltteri Riihimäelle joka jatkaa vielä Jesse Oksaselle täysin tyhjään tilaan boksin reunoille mutta mutta mutta... veto jää piippuun ja löysäksi ja veskarilla on helppo työ poimia veto haltuunsa. 

TPV sai loppuun muutaman minuutin kirin ja kovan paineen KäPa päähän mutta maalia ei sitten millään. Näin ollen pisteet meni jakoon ja vielä säilyttiin sarjassa tappiottomana. Nyt taskussa 4 voittoa ja 2 tasuria ja niillä hyvät 14 pistettä.

Seuraavaksi TPV kohtaa kotiottelussa Tammelan stadionilla FC Espoon. Tämä ottelu alkaa lauantaina 10.6. klo 17.00.

Ottelun tilastot:

IMG 1549

Futis on parasta paikan päällä - Tervetuloa

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.