Tasoihin noussut FC Jazz aiheutti TPV:lle ensimmäisen pistemenetyksen

TPV kärsi kauden ensimmäisen pistemenetyksensä, kun FC Jazz nousi Tampereella tasapeliin. Jari Nikkilä vei Pallo-Veikot johtoon vapaapotkusta, mutta vastapuolen toppari Joonas Meura tasoitti kulmapotkusta.

Pallo-Veikkojen kauden ensimmäinen peli Tammelassa osoittautui juuri niin hankalaksi kuin punapaitojen leirissä ennakkoon pelättiin. FC Jazz oli hävinnyt kauden neljä ensimmäistä peliään, mutta pelannut paremmin ja ennen kaikkea kykenevä paljon parempaan kuin pistesaldo osoitti. Porilaiset osoittivatkin olevansa toistaiseksi paras TPV:n tämän kauden sarjassa kohtaama joukkue.

Vieraat tulivat peliin vauhdikkaasti ja puhkoivat kotijoukkueen puolustuslinjaa ensi minuuteilla mielin määrin. Varsinkin Samu-Petteri Mäkelä oli vauhdissa. FC Jazz olisi voinut alkuun takoa parikin maalia.
jazz 5

Hiljalleen TPV sai rivinsä kasaan ja pääsi peliin mukaan. Myös TPV:lla oli avausjaksolla pari maalipaikkaa.

Tauolle mentiin maalittomissa lukemissa, ja toiselle jaksolle pelin kuva muuttui. Punapaidat ottivat selvästi pelin hallinnan ja pystyivät rakentamaan paremmin maalitilanteita. Hushyar Aftabin yhtä vähän yllättäen tullutta loistotilaisuutta lukuun ottamatta vieraiden paikat olivat vähissä.

TPV avasi maalinteon 55. minuutilla saatuaan vapaapotkun rangaistusalueen ulkopuolelta. Jari Nikkilä asetteli pallon paikoilleen ja keskittyi silmiin nähden huolellisesti. Tuloksena kaunis laukaus ylänurkkaan ja TPV 1-0 johtoon.
jazz 4

Lisämaaleihin oli mahdollisuuksia, mutta ne jäivät käyttämättä. Lähimpänä oli Rudi Dieter, joka pääsi yrittämään upean kuvion jälkeen. Maalivahti Sami Liuhala sai kuitenkin kaatuessaankin jalan väliin.

FC Jazz nousi kuitenkin tasoihin kulmapotkusta. Samu-Petteri Mäkelä antoi takatolpalle ja Joonas Meura nousi korkeimmalle. Pallo painui pelaajamassan läpi verkkoon ja peli päättyi pistejakoon 1-1.

- Aloitimme peli huonosti. Puolustuslinjassa oli uusi koostumus eikä se alussa onnistunut. Parinkymmenen minuutin jälkeen peli tasoittui. Toisella puoliajalla oltiin parempia, pystyttiin hallitsemaan, tehtiin maalia ja paikat oli toiseenkin, päävalmentaja Anssi Ylinen summasi TPV:n pelin kulun.

Ylinen oli tyytyväinen joukkueen ryhtiliikkeeseen pelin aikana.

- Pystyimme korjaamaan huonon alun ja pelaamaan hyvän toisen jakson. Tavoitteena on kehittyä ja viikon päästä pyritään taas vähän parempaan.

Ottelupöytäkirja ja tilastot

jazz 1
jazz 2
jazz 3

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.