Keskiviikkona edessä paikallisvääntö Ratinan stadionilla

TPV pääsee vihdoin luonnonnurmelle pelaamaan ja pois Pyynikin postimerkiltä. Ratinaan TPV pääsee tällä kertaa vierasjoukkueena kun ottelua isännöi paikallisvastustaja Tampere United.

Tampere United on pelannut vasta kaksi ottelua joista kerran on voitto taskussa ja kertaalleen on pisteet lähteneet muiden matkaan. Ensin sarja-avaus jossa TamU kävi vierailulla FC Viikinkien vieraana, mutta matsi jouduttiin perumaan ja siirtämään myöhemmin pelattavaksi kun lumimyrsky pilasi pelaamisen mahdollisuudet.

Seuraavalla kierroksella matsi onnistuttiinkin pelaamaan jolloin TamUn kotiavaukseen Pyynikille saapui vieraaksi FC Espoo. Tästä matsista ei kuitenkaan pisteitä TamUn laariin jäänyt vaan FC Espoo vei pistepotin mukanaan pääkaupunkiseudulle 1-3 lukemin. Kolmannen kierroksen matsi TamUlla olikin Karjaalla BK-46:n vieraana. Ottelussa taisi olla hurlumhei meininkiä molemmilla repullinen mukana kun lopputulos kirjattiin 3-4 lukemiksi ja näin vierailijat saivat ensimmäisen voittonsa kakkosessa.

TPV on pelannut 3 ottelua ja kaikki kolme ottelua on päättynyt TPV:n voittoon. Ensin TPV kaatoi Pyynikille siirretyssä sarja-avauksessaan NuPSin 4-2 ja maalintekijöinä kunnostautuivat Mikko Innanen, Eino-Veikko Ek ja Salomo Ojala kahdesti.

 MG 0118 II
Rudi Dieterin osumalla kaatui Peimari United

Ensimmäinen vierasottelu tuotti myös 3 pistettä kun TPV voitti kotijoukkueena toimineen EsPan 1-5. Tässä matsissa Salomo Ojala hattuili kertaalleen ja iski 3 maalia. Rudi Dieter onnistui kerran ja yksi maali merkittiin kotijoukkueen omaksi maaliksi.

Äitienpäivän ottelunäyttämö siirrettiin jälleen kerran Pyynikille ja ottelusta Peimari Unitedia vastaan ennakoitiin vaikeaa kentän pienen koon ja huonon kunnon vuoksi. Ennakkoon moni uskoi Peimari Unitedin tulevan kovaa heti alusta alkaen ja TPV pelurit saisivat ihmetellä mustelmia nilkoissa. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt ja ottelusta kehkeytyi vauhdikas ja tilannerikas ottelu joka päättyi kuin päättyikin TPV:n voittojuhliin. Ottelun ainokaisen iski Rudi Dieter ja hienon esityön matsiin teki Paavo Näykki sekä Mikko Innanen. Maalipaikkoja oli useampaankin osumaan mutta tällä kertaa ne jäi tulematta. Toivottavasti ne säästettiin keskiviikolle ja silloin verkkoa heilutellaan useammankin kerran.

Näin siis 3 ottelua ja yhdeksän pistettä ovat tuoneet TPV:lle paikan sarjakärkenä ennen keskiviikon ottelua. Salomo Ojala on kaikkien lohkojen maalipörssin ykkösenä viidellä osumalla ja Rudi Dieter on säestänyt kahden osuman verran. 

Sarjataulukko 3 kierros

Maalipörssi 3 kierros

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.