Keskiviikkona edessä paikallisvääntö Ratinan stadionilla

TPV pääsee vihdoin luonnonnurmelle pelaamaan ja pois Pyynikin postimerkiltä. Ratinaan TPV pääsee tällä kertaa vierasjoukkueena kun ottelua isännöi paikallisvastustaja Tampere United.

Tampere United on pelannut vasta kaksi ottelua joista kerran on voitto taskussa ja kertaalleen on pisteet lähteneet muiden matkaan. Ensin sarja-avaus jossa TamU kävi vierailulla FC Viikinkien vieraana, mutta matsi jouduttiin perumaan ja siirtämään myöhemmin pelattavaksi kun lumimyrsky pilasi pelaamisen mahdollisuudet.

Seuraavalla kierroksella matsi onnistuttiinkin pelaamaan jolloin TamUn kotiavaukseen Pyynikille saapui vieraaksi FC Espoo. Tästä matsista ei kuitenkaan pisteitä TamUn laariin jäänyt vaan FC Espoo vei pistepotin mukanaan pääkaupunkiseudulle 1-3 lukemin. Kolmannen kierroksen matsi TamUlla olikin Karjaalla BK-46:n vieraana. Ottelussa taisi olla hurlumhei meininkiä molemmilla repullinen mukana kun lopputulos kirjattiin 3-4 lukemiksi ja näin vierailijat saivat ensimmäisen voittonsa kakkosessa.

TPV on pelannut 3 ottelua ja kaikki kolme ottelua on päättynyt TPV:n voittoon. Ensin TPV kaatoi Pyynikille siirretyssä sarja-avauksessaan NuPSin 4-2 ja maalintekijöinä kunnostautuivat Mikko Innanen, Eino-Veikko Ek ja Salomo Ojala kahdesti.

 MG 0118 II
Rudi Dieterin osumalla kaatui Peimari United

Ensimmäinen vierasottelu tuotti myös 3 pistettä kun TPV voitti kotijoukkueena toimineen EsPan 1-5. Tässä matsissa Salomo Ojala hattuili kertaalleen ja iski 3 maalia. Rudi Dieter onnistui kerran ja yksi maali merkittiin kotijoukkueen omaksi maaliksi.

Äitienpäivän ottelunäyttämö siirrettiin jälleen kerran Pyynikille ja ottelusta Peimari Unitedia vastaan ennakoitiin vaikeaa kentän pienen koon ja huonon kunnon vuoksi. Ennakkoon moni uskoi Peimari Unitedin tulevan kovaa heti alusta alkaen ja TPV pelurit saisivat ihmetellä mustelmia nilkoissa. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt ja ottelusta kehkeytyi vauhdikas ja tilannerikas ottelu joka päättyi kuin päättyikin TPV:n voittojuhliin. Ottelun ainokaisen iski Rudi Dieter ja hienon esityön matsiin teki Paavo Näykki sekä Mikko Innanen. Maalipaikkoja oli useampaankin osumaan mutta tällä kertaa ne jäi tulematta. Toivottavasti ne säästettiin keskiviikolle ja silloin verkkoa heilutellaan useammankin kerran.

Näin siis 3 ottelua ja yhdeksän pistettä ovat tuoneet TPV:lle paikan sarjakärkenä ennen keskiviikon ottelua. Salomo Ojala on kaikkien lohkojen maalipörssin ykkösenä viidellä osumalla ja Rudi Dieter on säestänyt kahden osuman verran. 

Sarjataulukko 3 kierros

Maalipörssi 3 kierros

 

Jaro TPV 2
21.09.2019

Pietarsaaressa tarjoiltiin maalitilanteita

in Edustus uutiset
Ennakko Jaro TPV 1 20
20.09.2019

Mauro Severino: kaikki on omissa käsissä

in Edustus uutiset
EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.