TPV:llä hyvä kenraali FC Kiffenin vieraana.

Viimeisestä harjoitusottelusta ennen sarjan alkua saatiin voitto sekä hyvä taisto fyysisestä FC Kiffenistä. Isoin asia joka hiukan huolestutti oli ettei yhtäkään peluria enää joudu telakan puolelle.

Vammoilta onneksi vältyttiin vaikka kentän kunto oli ennen ottelua varovaisestikin sanottuna vähintäänkin aika haastava. Kakkosjoukkueen mukaan lähti muutama edustuksen pelaaja joten Helsinkiin matkasi vain 15 pelaajaa. 

 IMG 1033

Ottelu alkoi kentän heikosta kunnosta johtuen selvästikin varovaisesti molemmilta joukkueilta. Kuitenkin pelin edetessä myös kentän kunto alkoi paranemaan ja myös pelin taso parani samaa tahtia. 

 

Ensimmäinen puoliaika oli siis hyvin varovaista ja maalipaikkoja ei juurikaan ollut kummallakaan joukkueella. Puolittaisia paikkoja oli TPV:llä 4 ja FC Kiffenillä 2 mutta osumia ei niistä siis saatu aikaan. Tasaisissa merkeissä mentiin koko ensimmäinen puolikas ottelusta.

 IMG 1034

Toiselle puolikkaalle TPV suoritti heti 3 vaihtoa ja ottelu alkoi selvästi kääntymään Tamperelaisille. Ensimmäinen osuma syntyi ottelun 50 minuutilla kun TPV:lle annettiin vapaapotku vajaasta 20 metristä. Tommi Smeets asettui vaparia laukomaan ja veto varmasti maaliin ja tilanteeksi 0-1 taululle.

https://twitter.com/tpv1930/status/855812514059362304

 

TPV:n toinen osuma syntyy 10 minuutin päästä edellisestä kun Tommi Smeets laittaa komean syötön joka vapauttaa Rudi Dieterin läpiajoon. Rudi ei hätäile tilanteessa vaan kiertää veskarin rauhallisesti ja laittaa pallon takanurkkaan etutolpan kautta.

 

Kolmannessa osumassa pallo pyörii pitkään TPV:n hyökkäyspäässä ja loppujen lopuksi Joonas Rantalaa rikotaan boksissa ja tuomari näyttää rikkeen tapahtuneen ja pallo pilkulle. Tommi Smeets asettuu pallon taakse ja veto lähtee ja veskari on voimaton tilanteessa. Näin TPV jo 0-3 johtoon ja Kiffenin pelihuumori alkoi jo tässä kohtaa loppumaan eikä vaarallisia tilanteita enää nähty. Tätä tilannetta ennen pallo saatiin maaliinkin asti mutta ottelun tuomari näki että Kiffenin veskaria oli rikottu juuri ennen maalia ja maali näin hylättiin.

 

Ottelusta saatiin se mitä haettiinkin ja näin harjoituskauden ottelut saatiin päätökseen hyvillä fiiliksillä. Nyt enää viikko aikaa hieroa hommat lopulliseen muotoon ja kausi voi alkaa.

 

TPV:n ensimmäinen ottelu pelataan Ratinan stadionilla viikon päästä lauantaina 29.4 klo 17.00. Vastassa TPV:llä on sarjanousija NuPS.

 

Tervetuloa kannustamaan punaiset voittoon !

Ennakko TPV MuSa 1 21
21.08.2019

”MuSa-ottelu on täynnä vääntöä”

in Edustus uutiset
Haka TPV 1
15.08.2019

TPV tuotti Hakalle pettymyksen

in Edustus uutiset
Ennakko Haka TPV 1
14.08.2019

”Pelaajien sooloilu saatava loppumaan”

in Edustus uutiset
KTP TPV 1
12.08.2019

KTP:n nopea peli myrkkyä TPV:lle

in Edustus uutiset
Ennakko KTP TPV 1
11.08.2019

Viikon loma oli kuin vesi kesäkukille

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.