TPV taipui FC Hakalle tehtaan kentällä

Vieläkin lukuisista loukkaantumisista kärsinyt vierasjoukkue sai kuitenkin jalkeille kohtuullisen kokoonpanon. Pelillisesti eroa oli edellisiin TPV:n otteluihin aika reippaasti ja varsinkin kapteeni Tommi Smeets johti joukkuetta vahvoilla otteilla.

Ottelu alkoi kuitenkin melko murheellisesti kun aikaa ei ollut kuin reilu 5 minuuttia takana ja palloa kaivettiin ensimmäisen kerran TPV maalista. TPV puolustus puhkaistiin oikealta topparin ja laitapakin välistä liian helposti ja Emenike karkasi läpiajoon. Hän ei tilanteessa hätäillyt vaan nosti pallon TPV maalivahti Henri Savolaisen yli.

Maalin jälkeen otteet tasoittuivat kentällä ja TPV pääsi mukaan vauhtiin. TPV:llä oli ensimmäisen 10 minuutin aikana jo 3 kulmaa mutta tulos jäi kaikissa yhtä laihaksi, ei maalia. Tasaisissa merkeissä jatkettiin ja tilanteita loivat molemmat joukkueet tiuhaan tahtiin. Molemmilla siis paikkansa muuttaa tilannetta mutta maaleja ei kuitenkaan enää ensimmäisellä puoliskolla nähty.

Erittäin viihdyttävä ensimmäinen puolikas ja joukkueet hakivat hanakasti hyökkäyksiä unohtamatta kuitenkaan puolustamista aivan täysin.

Puoliajalla TPV ei suorittanut ainuttakaan vaihtoa, mutta Haka sen sijaan juoksutti kentälle 6 tuoretta peluria. Muutaman minuutin jälkeen Haka sai selvästi juonesta paremmin kiinni ja tilanteet kääntyi enemmän Haka merkkisiksi. TPV pääsi ajoittain kuitenkin hyvin Haka puolustuksen sisään mutta tulosta ei vaan saatu aikaan. TPV:n paras paikka osui Mohamed Koromalle joka pääsi nokikkain jo Haka veskarin kanssa mutta veto suuntautui päin joten veskarilla oli helppo työ poimia tuo kuti syliinsä. Myös Salomo Ojala pääsi kertaalleen hyvään tekopaikkaan mutta veto painui sivuverkkoon.

Muitakin paikkoja toki oli mutta kukaan ei tänään onnistunut maalia iskemään.

TPV juoksutti kentälle jälleen lisää omia kasvatteja kun n 65 minuutin kohdalla B-juniori ikäinen Hakim Belbachir päästettiin irti. Tilaa kentällä teki tässä vaihdossa Rudi Dieter. Belbachir sai siis jälleen tärkeitä minuutteja edustuksen pelissä. Toivottavasti kehitys jatkuu yhtä hyvänä niin ”Hakke” nähtäneen myöhemminkin edustuksen mukana.

Haka pääsi ajoittain ottelun loppupuolella TPV puolustuksen selustaan mutta viime hetkillä TPV onnistui siivoamaan pallon kauemmaksi vaaravyöhykkeeltä. Henri Savolainen onnistui tänään TPV maalilla torjumaan muutaman todella maukkaan vedon mutta ottelun loppuhetkillä Haka pääsi vielä kerran painamaan pallon verkkoon. Ensimmäisen vedon Henkka vielä torjui mutta nyt puolustus nukahti hiukan eikä palloa ehditty siivoamaan maalin edustalta kauemmaksi ja Hakan Niilo Mäenpää pääsi iskemään pallon maaliin.

Näihin lukemiin ottelu päättyikin ja varsin viihdyttävä ottelu nähtiin Valkeakoskella. Tuloksesta huolimatta kahden edellisen tappio-ottelun jälkeen peli oli TPV:ltä selvästi parempaa.

TPV:llä on vielä 1 harjoitusottelu ennen sarjan alkua ja tämä matsi pelataan Helsingissä FC Kiffenin vieraana 22.4. klo 18 alkaen. TUL-cupin pronssiottelu sen sijaan jää tällä kaudella pelaamatta molempien joukkueiden yhteisellä päätöksellä. TPV:n pelaajatilanne ei ole vielä loukkaantumisten osalta niin hyvällä mallilla että joukkuetta voisi rasittaa enää lisäämällä otteluita kalenteriin. Kauden alku on kuitenkin enää reilun kahden viikon päässä.

 

Ottelussa oli paikalla myös TPV:n kannattajaryhmää tukemassa kummipelaajaansa Eino-Veikko Ek:iä. Tammelan Voima on tehnyt upeaa työtä joukkueen ja seuran eteen jo useampana vuotena ja toivottavasti sama linjaus näkyy jatkossakin. Tässä linkki Einon juhlallisuuksiin 

Tammelan voima

 

Tilastot:

6 min            1 – 0 Emenike
86min           2 – 0 Niilo Mäenpää

 

Kokoonpanot:

FC HAKA:
Joonas Immonen
Ville-Valtteri Starck (46. Paavo Ahola)
Juho Saarinen (46. Mikko-Petteri Latosaari)
Jaakko Rantanen
Jami Kyöstilä (46. Henri Malundama)
Anton Popovitch
Niilo Mäenpää (var.)
Emenike Mbachu (46. Patrik Ahonen)
Tuomas Lähdesmäki (46. Omar Khary)
Lutfi Bilali (76. Joona Kari)
Kalle Multanen (46. Erkka Helminen)

 

TPV:
29 Henri Savolainen
4 Eino-Veikko Ek
5 Tommi Smeets
6 Jari Nikkilä
8 Mohamed Koroma
9 Rudi Dieter 65min - > 71 Hakim Belbachir
17 Jesse Oksanen 86min -> 70 Jonne Innala
19 Teemu Syrjänen
20 Salomo Ojala 76min - > 18 Ville Salonen
24 Valtteri Hiilloskorpi
56 Tomi Ylinen
 
Vaihdossa lisäksi:
1 Miika Kalliomäki
28 Iiro Karimäki
 
Haka TPV
IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.