Lauantain harjoitusottelussa vastassa NJS

Lauantaina TPV:tä isännöi Järvenpään monitoimihallissa NJS Nurmijärveltä. NJS sijoittui sijalle 3 viime kauden Uudenmaan/Helsingin kolmosessa (lohko 3).

NJS on vahvistunut ainakin kahdella pelaajalla kun Severi Murto teki paluun Atlantis FC:stä ja Patrick O'Shaughnessy siirtyi NJS:n paitaan MPS:n väreistä ja taustoillakin on tapahtunut kun muuan Lasse Lagerblom on tarttunut fysion rooliin.

Palokärjet ovatkin haastamassa muut kolmosen joukkueet ja halu nousta takaisin kakkoseen on kova parin vuoden tauon jälkeen.

 

NJS harjoitusottelut:

FC Espoo - NJS 5 - 2
HPS - NJS 1 - 3
HJS - NJS 0 - 2
Härmä - NJS 1 - 3
NJS - PPJ 6 - 2
EPS - NJS 1 - 3
Gnistan - NJS 2 - 0

 

TPV on jatkanut hyviä otteitaan harjoitusotteluissa kun viimeksi kaatui molemmat miesten kakkosen Porilaiset. Pirkkahallissa pelatuissa otteluissa FC Jazz taipui 3-1 ja edellisenä viikonloppuna MuSa 3-0 lukemin. Viime sunnuntain tuplaottelut sujui haasteista huolimatta hyvin kun TUL Cup ottelussa kaatui Sisu-Pallo 10-1. TPV:n otteet on olleet koko talvikauden ajan hyvällä mallilla ja toivottavasti isommilta loukkaantumisilta vältytään. Kauteen valmistautuminen on sujunut siis erinomaisesti ja tavoitteetkin joukkueen sisällä on asetettu kohdilleen.

TPV:llä on vielä jäljellä ennen sarjakauden avausta 4 harjoitusottelua sekä 2 TUL Cupin ottelua. Harjoitusotteluissa kohdataan vielä vieraissa NJS, FC Haka sekä FC Kiffen ja kotiottelussa FC Lahti akatemia. TUL Cupissa otteluissa on vielä vastassa Atlantis FC sekä joko finaalissa tai pronssiottelussa vastaan astelee joko viime vuoden finaalivastustaja ToVe tai Warkaus JK.

 

TPV:n harjoitusottelut:

TPV - TP-T 10 - 0
TPV/2 - TPV 1 - 7
Ilves - TPV 1 - 1
FC Lahti Akatemia - TPV 2 - 1
TPV - NoPS 4 - 1
TPV - FC Kiffen 6 - 1
Klubi 04 - TPV 3 - 1
MuSa - TPV 1 - 1
TPV - MuSa 3 - 0
TPV - FC Jazz 3 - 1

 

NJS TPV2

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.