TPV kukisti MuSan fyysisessä harjoituspelissä

TPV kaatoi Musan Salaman sunnuntai-iltaisessa harjoituspelissä 3-0. Pelistä muodostui harjoituspeliksi fyysinen taisto, jossa tunteetkin nousivat välillä pintaan.

Ottelun kaikki kolme maalia tulivat toisella jaksolla, jossa TPV vei peliä selvästi. Avausjakso mentiin vielä tasaisemmissa merkeissä ja maalittomissa lukemissa.

Fyysisen pelin kovin tapahtuma nähtiin avausjakson puolivälissä, kun laidalta karkuun aikonut Mohamed Koroma jäi MuSa-pelaajan tyrmäämäksi. Kova isku päähän tuotti niin verta kuin todennäköisesti aivotärähdyksen ja huonoimmassa tapauksessa murtuneen poskipään. Koroma vietiin sairaalaan ambulanssilla.

IMG 20170319 181528

Koroman korvannut Salomo Ojala nousi TPV:n hyökkäyspelin avainhahmoksi. Avausjaksolla Ojala kolisutteli vielä vain maalipuita osuttuaan kertaalleen tolppaan ja ylärimaan kumpaiseenkin.

Ensimmäisellä 45-minuuttisella myös MuSalla oli omat tilaisuutensa. TPV:n puolustuslinja ei ollut alkupuolella vielä täydessä tarkkuudessa ja porilaiset puhkoivat pariin otteeseen linjaa vaarallisesti. Paras tilanne vaikutti paitsiolta, mutta johti hieman sivusta tulleeseen läpiajoon. Henri Savolainen nappasi jaloillaan tärkeän torjunnan ja piti maalinsa koskemattomana.

Toisella jaksolla TPV meni menojaan. Hyvin irtopalloista läpi pelin taistellut Ojala käytti MuSa-puolustuksen staattisuuden hyväkseen ja avasi punapaitojen maalihanat 50. minuutilla.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Rudi Dieter sai pallon Eino Ekin syötöstä ja laukoi pallon sisään yläriman kautta. Pallo kävi maalissa niukasti mutta selvästi ja tarkkana ollut avustava näytti maalin syntyneen.

Peliä käytiin pitkään 2-0 lukemissa. TPV:n kolmas maali näytti koko ajan todennäköisemmältä kuin MuSan ensimmäinen, ja se myös lopulta nähtiin. Waltteri Riihimäki vapautti kauniilla syötöllä Salomo Ojalan läpi ja tämä viimeisteli varmasti illan toisensa. Näin pelissä päädyttin loppulukemiin 3-0.

- Me olimme tänään parempia. Puolustusta on harjoiteltu nyt tiiviisti kaksi viikkoa ja saatiin pidettyä nolla. Pelimme on tällä hetkellä kovin suoraviivaista ja siinä on vielä kehityskohde, valmentaja Anssi Ylinen näki.

- Meillä on takana varmasti kovin harjoitusviikko minun aikanani. Fyysinen rytmi harjoittelussa on kuitenkin hyvä. Jaksamme peleissä hyvin saman sarjatason joukkueita vastaan, kuten tänäänkin huomasi.

TPV
29 Savolainen
3 Vihinen
4 Ek (79' 23 Rantala)
5 Smeets
6 Nikkilä
8 Koroma (24' 20 Ojala)
9 Dieter (63' 7 Kiiveri)
17 Oksanen
19 Syrjänen Tee
21 Innanen (79' 37 Syrjänen Tep)
56 Ylinen (72' 14 Riihimäki)

 

Maalikooste katsottavissa TPV:n youtube kanavalta :  

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.