Klubi 04 voitti TPV:n Sonera stadionilla pelatussa harjoitusottelussa

Ottelu pelattiin ennakkotiedoista poiketen Sonera stadionilla. Olosuhteet olivat lähes täydelliset TPV:n tämän kauden ensimmäiseen ulko-otteluun, pikkupakkanen ja välillä pilkistellyt aurinko loivat hyvät fiilikset ennen ottelua. Pieni tuuli ei haitannut menoa yhtään.

Ottelun alku oli Klubin lievää hallintaa, TPV ei päässyt katkomaan Klubin syöttöjä ottelun alussa kuten on aiemmin hallipeleissä nähty. Klubi liikutti hyvin palloa ja sai aika-ajoin puhkottua TPV:n puolustuslinjaa. TPV:n ensimmäinen paikka aukeaa kun n 5 minuutin kohdalla Eino-Veikko Ek irtoaa vasemmalta ja pääsee vetopaikkaan mutta kuti painuu hiukan ohi vasemmalta.

Tästä edettiin ensimmäistä puolikasta lievässä Klubin komennossa. Sitten puolen tunnin kohdalla kuparinen rikkoontuu kun Klubin nopea hyökkäys tuottaa tulosta. Vasemmalta lähtenyt hyökkäys puhkoo TPV:n puolustuksen ja syöttö TPV:n topparin vierestä löytää klubihyökkääjän joka karkaa puolustukselta. Pelaaja ajautuu kuitenkin pieneen kulmaan mutta syöttö maalille onkin kuitenkin todella loistava ja se löytää täysin vapaana olleen klubipelaajan maalin edestä. Tällä onkin enää tyhjä maali edessä ja helpohko työ viedä Klubi 04 johtoon 1-0 ottelussa.

Tästä edetään vain muutama minuutti ja taas helähtää TPV maalivahti Savolaisen selän takana. TPV:n puolustus sählää totaalisesti kun syöttö alaspäin jää vajaaksi ja löysäksi. Tilanteessa topparina pelannut Teemu Syrjänen vielä liukastuu mutta vaikka pienen osuman palloon saakin niin Klubi hyökkääjä kiittää ja kuittaa ja karkaa yksin läpi. Pallo maaliin, kädet ylös ja taululla jo 2-0 Klubin johto.

Puoliajan lopussa TPV:llä vielä pari paikkaa mutta tulosta ei synny. Näin ottelun tauolle 2-0 lukemissa.

Toiselle puoliajalle TPV tekee pari vaihtoa, pois tulevat 24 Valtteri Hiilloskorpi sekä 18 Ville Salonen. Sisään tuli vastaavasti 7 Niko Kiiveri ja 26 Iiro Karimäki.

IMG 20170225 120201

Toisen puolikkaan alku on tasaista mutta taas oman hyvän tilanteen jälkeen hölmöillään. Kellossa n 49 minuuttia kun TPV:n hyökkäys katkaistaan ja nopeasti Klubin pelaaja karkaa vasemmalta ja tuikkaa pallon oikeaan alanurkkaan ohi Savolaisen. Näin taululla komeilee jo 3-0 Klubille. Tämän jälkeen TPV sai paremmin pelin juonesta kiinni mutta järjestäen hyvät hyökkäykset hyytyvät.

Kunnes n 66 minuutin kohdalla TPV:n hyvä hyökkäys tuottaa tulosta. Komean yhdistelmän päätteeksi Waltteri Riihimäki on nokikkain Klubin maalivahdin kanssa mutta kuinka ollakkaan yhtäkkiä Riihimäki on kyljellään kentän pinnassa, tilanteessa selvä rike ja pallo pilkulle.

Kapteeni Tommi Smeets astelee varman oloisesti asettelemaan pallon paikalleen ja parin taka-askeleen jälkeen veto lähtee. Laukaus painuu yläputken kautta maaliin ja tilanne 3-1. Hiukan veto nousi ylös mutta eipä ollut veskarilla palaakaan ottaa koppia.

Pilkun jälkeen mentiin TPV:n tahtiin mutta hyvistäkään paikoista ei tänään tunnu uppoavan. Paras paikka kavennukseen tulee kun Klubi sählää vuorostaan syötön alaspäin. Rudi Dieter haistaa tilanteen ja katkoo syötön. Rudi karkaa vasemmalta ja laukoo tulisesti mutta veskari torjuu vedon vaivoin jaloillaan. Tilanteen seurasi loppuun vielä hyvin Valtteri Hiilloskorpi mutta irtopalloa ei Valtterin eteen tule.

Kun pelikello on jo edennyt jo n 85 minuutin kohdalle niin TPV:llä jälleen loistopaikka. Dieter taistelee pallon TPV:lle hyökkäyspäässä ja parin siirron jälkeen Tomi Ylinen on vetopaikassa mutta hyvä laukaus painuu yli Klubi maalin. Ottelun loppuhetkillä vielä Ville Salonen taistelee pallosta ja voittaa väännön pelivälineestä. Murtautumisyritys ei tuota tulosta mutta pallo ajautuu Eino-Veikko Ek:n jalkaan 16 alueen sisällä. Ek:n veto lähtee mutta kuti jää hiukan piippuun ja veskari koppaa helpohkosti. Näin ottelu päättyy 3-1 Klubi 04:n voittoon.

Hyvä peli ei tänään aivan riittänyt. Hyviä maalipaikkoja luotiin riittävästi mutta viimeistely hiukan jäi vajaaksi. Ensimmäinen kauden ulkopeli on nyt hoidettu pois alta. Tänään sai moni hyvät minuutit jotka on tähän saakka ollut vähemmällä peliajalla, näin saadaan kevennettyä monen muun pelaajan taakkaa sopivasti. Pelaajien kierrätys toimii hyvin ja ottelun antiin voidaan olla tyytyväisiä. TPV:n rotaatio toimii hyvin ja perjantain alustavien treenien jälkeen voitiinkin isolle osalle antaa mahdollisuus lähteä lomalle. Perjantain treeneissä oli paikalla 25 pelaajaa joten huili oli monelle enemmän kuin hyväksi.

Nyt edustus jää huilaamaan hiihtoloman ajaksi, muutamia pelaajia on kuitenkin mahdollista käydä moikkaamassa mm #äläjäädy-tapahtumassa sekä TPV:n hiihtoloman jalkapallokoulussa.

Tilastot:

30min 1-0

33min 2-0

49min 3-0

66min 3-1 Smeets rp.

 

Kokoonpano tänään:

29 Savolainen

4 Ek

5 Smeets

8 Koroma -> 63min 24 Hiilloskorpi

9 Dieter -> 85min 8 Koroma

14 Riihimäki -> 70min Salonen

18 Salonen -> 46min 7 Kiiveri

19 Syrjänen

23 Rantala

24 Hiilloskorpi -> 46min 26 Karimäki

56 Ylinen

Vaihdossa : 1 Kalliomäki

 IMG 0555

IMG 0556

IMG 0557

IMG 0558

IMG 0559

IMG 0560 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.