Tappio FC Lahti akatemialle 2-1 lukemin

FC Lahti akatemian vieraaksi Mukkulan halliin lähti melko nuorekas TPV ryhmä, silti ottelu oli vauhdikas ja kohtuullisen tasokas ajankohtan nähden. Ottelu pelattiin vain 2 x 40min otteluna kenttävuorojen takia.

Alusta asti oli selvää että pelistä ei helppoa tule, FC Lahti akatemia tuli päälle todella aktiivisesti ja prässäsi todella nopeasti ajan ja tilan pois TPV:ltä. Kuitenkin maalinteon ottelussa aloitti TPV. TPV sai vaparin rankkarialueen ulkopuolelta oikealta jonka asteli antamaan Tomi Ylinen. Tomi ei nostanutkaan tyypillisesti boksiin tappelupalloa vaan syötti kovan ja matalan kohti Näykkiä joka jatkoi pallon Koromalle. Koroma pääsi tästä nokikkain maalivahdin kanssa ja Moha sai sijoittaa rauhassa 0-1 tilanteeksi. 

Tätä ennen Koromalla oli jo kertaalleen hyvä tilanne mutta sen FC Lahti akatemian veskari onnistui torjumaan.

IMG 0359

 

Maalin jälkeen tilanteet väheni ja ottelun kulku tasoittui selvästi ja vastustaja pääsi muutamaan otteeseen hätyyttelemään TPV maalia vartioinutta Henri Savolaista. 28 minuuttia oli peli ehtinyt vanheta kun TPV:n paitsioansa pettää ja vastustajan pelaaja pääsee irti ja aivan rauhassa saa sijoittaa pallon yli Savolaisen. Tasoitusmaalin jälkeen mentiin muutama minuutti vauhdilla päästä päähän ilman kummempaa tulosta. Kunnes sitten 35 minuutin kohdalla tuomari viheltää pallon pilkulle jopa vähintäänkin kyseenalaisesti. Tähän saakka ottelussa oli saanut pelata suhteellisen kovaa mutta Vihisen pallon siivoamisen rankkarialueen rajalta hän katsoi rikkeen arvoiseksi. Vaikka FC Lahti akatemian rankkarin ampuja epäonnistuu lähes täydellisesti vedossaan niin TPV maalivahti Savolainen aavistaa pallon kulun väärään nurkkaan ja on siten voimaton kun pallo valuu maaliin.

Tauon jälkeen TPV selvästi piristyy ja tilanteita alkaa tulla jatkuvasti. Lähellä maalintekoa olivat peräkkäin mm 4 Ek, 19 Syrjänen, 24 Innala, 11 Näykki ja 9 Dieter. Rudin tolppakutia lähemmäksi ei kuitenkaan päästä ja hyvän pelin FC Lahti akatemian maalilla pelannut molari hoitaa muut lähentelyt. Näin ottelu päättyy 2-1 FC Lahti akatemian voittoon.

TPV:llä oli mukana jälleen pari uutta kasvoa kun testiin olivat saapuneet Gnistanista / FC Hongasta Jonne Innala (-98) sekä Valtteri Hiilloskorpi (-99) Ilveksestä. Molemmille kertyi ottelussa puolikas jakso, Innala pelasi toisen puolikkaan kärjessä ja Hiilloskorpi ensimmäisen puolikkaan oikeana pakkina. Molemmilta tänään hyvät esiintymiset ja molempien tilannetta seurataan tarkasti. 

TPV:n mukana harjoitellut ja parissa pelissäkin esiintynyt Berat Grabovci ei sen sijaan enää kuulu TPV:n suunnitelmiin ainakaan toistaiseksi.

 

TPV kokoonpano:

3 Vihinen

5 Smeets

8 Koroma -> 4 Ek 41min

11 Näykki

17 Oksanen -> 9 Dieter 51min

20 Ojala -> 24 Innala 41min

23 Rantala

25 Mattila -> 26 Karimäki 51min

28 Hiilloskorpi -> 19 Syrjänen 51 min

29 Savolainen

90 Ylinen -> 25 Mattila 75min

Vaihdossa:

22 Kalliomäki

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.