TPV valmiina kauden päätökseen

IMG 3038 kopio

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Sunnuntaina Kaukajärvellä pelattava TPV – VJS päättää edustuksen sarjakauden. Valitettavasti sarjatason vaihtuminen kolmoseen varmistui jo muutama kierros sitten. Punaisten pelissä oli viimeisessä vierasottelussa Grania vastaan myös hyviä asioita, vaikka johtoasema sulikin toisella jaksolla.

Edustusjoukkue on treenannut viimeisellä viikolla normaaliin tyyliin. Pelaajia on pudonnut vaivojen vuoksi matkasta, mutta viimeiseen otteluun saadaan kuitenkin muutama pelaaja myös penkille. Täysi vaihtopenkki on ollut jo pitkään joukkueelle ylellisyyttä, ja Mikko Innanen toteaakin kauden olleen todella tapahtumarikas - sekä myös raskas.

Innanen toteaa, että ensisijainen missio on lähteä hakemaan kauteen positiivista päätöstä: ”Onnistumisia ja hyvää tulosta toki haetaan. Olisi mukavaa, jos hankalaan kauteen saataisiin tuloksellisesti hyvä viimeinen ottelu.”

Kaukajärven olosuhteet eivät ole aivan samalla tasolla, mihin Kaupissa on totuttu. Pallo käyttäytyy kentän pinnassa eri tavalla: pomppuihin ja pallon karkaamisiin voidaan jo henkisesti varautua. ”Olosuhteet ovat mitkä ovat. Kuitenkin lähdetään nauttimaan ja toivottavasti yleisö löytää tiensä myös Kauksulle”.

TPV – VJS sunnuntaina klo 14 Kaukajärvellä. Otteluun on vapaa pääsy - tervetuloa!

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.